σε ,

7 μεγάλα σημάδια ότι ένας γάμος δεν θα διαρκέσει

Όπως τα κατέγραψαν φωτογράφοι γάμων

Ποιος άραγε θα μπορούσε να προβλέψει με επιτυχία αν ένας γάμος είναι καταδικασμένος να αποτύχει; Αν όχι η πεθερά, τότε σίγουρα ο φωτογράφος. Οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμων έχουν δει τόσα πολλά που έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τα προειδοποιητικά σημάδια για έναν αποτυχημένο γάμο μέσα από την πείρα τους. Και αποφάσισαν να μοιραστούν μερικά.

1. Ένας από τους νεόνυμφους δεν θέλει να φωτογραφίζεται.

«Ο γαμπρός με προσέλαβε τηλεφωνικά. Όταν έφτασα στο γάμο και συστήθηκα στη νύφη, έδειξε τη φωτογραφική μηχανή μου και είπε: «Μην τολμήσεις να βάζεις αυτό το πράγμα μέσα στα μούτρα μου» Φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη μέρα. Χώρισαν τρεις μήνες αργότερα. Νομίζω ότι η προθυμία να αναλογιζόμαστε τις ανάγκες του συντρόφου μας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση.»

2. Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν περνάει χρόνο μαζί στη δεξίωση.

Μετά τη γαμήλια τελετή, τα περισσότερα ζευγάρια είναι ενθουσιασμένα για την δεξίωση. Έχει τύχει όμως να φωτογραφίσω ολόκληρη δεξίωση και μόνο κανά δυο φωτογραφίες ήταν του ζευγαριού μαζί. Αυτό είναι πολύ κακό σημάδι.

3. Ασχολούνται περισσότερο με την τελετή παρά με τον γάμο.

Σαν φωτογράφοι περνάμε 8, 10 ή και περισσότερες ώρες της ημέρας κοιτάζοντας φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού και εστιάζοντας στο πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Ψάχνουμε ειδικά για τρυφερές στιγμές οικειότητας και συναισθηματικού δεσίματος. Το καταλαβαίνουμε αμέσως αν δεν υπάρχει δέσιμο μεταξύ τους.

Επίσης καταλαβαίνουμε περίπου που κινούνται από αυτά που μας ζητούν πριν την εκδήλωση. Γίνεται αμέσως σαφές που θέλουν να επικεντρώσουν. Πολλά ζευγάρια, ιδιαίτερα τα πιο νεαρά σε ηλικία, θέλουν μια εντυπωσιακή τελετή που μοιάζει περισσότερο με πάρτι και σπάνια φαίνονται να έχουν σκεφτεί ή σχεδιάσει την έγγαμη ζωή που θα ακολουθήσει. Οι διαφορές με τα ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας είναι τεράστιες.

4. Να μιλάει ο ένας από τους δυο στο κινητό.

Δεν ξέρω αν είναι ακόμα μαζί, αλλά ένας άντρας μιλούσε στο τηλέφωνό την ώρα που πήγαινε να συναντήσει τη νύφη. Και φορούσε και τζιν. Η νύφη δεν φαινόταν καθόλου ευτυχισμένη.

5. Δεν υπάρχει χημεία μεταξύ του ζευγαριού.

Ο πρώτος μου γάμος ήταν ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε σ’ ένα μουσείο τέχνης. Είχα μαζί μου ένα φίλο, ο οποίος υπήρξε φωτογράφος γάμου για δέκα χρόνια, για να μου δείξει τα κατατόπια. Όταν τους ζήτησε να φιληθούν για τη φωτογραφία η νύφη απάντησε με αηδία «όχι, όχι, ευχαριστώ». Έχει κάνει πάνω από 100 γάμους και είπε ότι ποτέ δεν είχε δει ζευγάρι τόσο ψυχρό όσο αυτούς.

6. Ο τρόπος που κόβουν την τούρτα.

Ακούγεται χαζό, αλλά δεν είναι. Τι γίνεται την ώρα που κόβουν την τούρτα. Αν ταΐζουν ο ένας τον άλλο και κάνουν και λίγη πλάκα, είναι καλό σημάδι. Κανένα πρόβλημα. Αλλά μια στο τόσο ο ένας απ’τους δυο θα αντιδράσει αρνητικά. Κακό σημάδι. Νομίζω ότι είναι ενδεικτικό σημάδι της περιφρόνησης που καταστρέφει μια σχέση. Ακόμα κι αν δεν θέλετε την τούρτα στο πρόσωπό σας, πρέπει να μπορείτε να το διασκεδάσετε για να περάσετε καλά.

7. Έχουν διαφορετικές απόψεις για τα χρήματα.

«Ζευγάρι ήρθε στο στούντιο μου για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά, η κοπέλα ζητά να πάει στο μπάνιο. Καθώς απομακρύνεται, ο γαμπρός σκύβει και μου λέει: «Αυτός ο γάμος θα με φαλιρίσει. Έχουμε ήδη ξοδέψει τα διπλάσια από ό, τι είχαμε κανονίσει. Έξι μήνες μετά τον υπέροχο γάμο τους, χώρισαν.»

Wedding Lol GIF by America’s Funniest Home Videos – Find & Share on GIPHY

AFV: Over 1 million videos aching to be gifs. Watch, every Sun night at 7 on ABC.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

8 points
Upvote Downvote

Total votes: 18

Upvotes: 13

Upvotes percentage: 72.222222%

Downvotes: 5

Downvotes percentage: 27.777778%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *