σε , ,

Αποχαιρετισμός στο απαράμιλλο στιλ της Βασιλικής Θάνου

Η κυρία Θάνου απέρχεται σιγά – σιγά, αλλά το στιλ της θα φωτίζει το μέλλον των δυναμικών Ελληνίδων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ Β.

Η κυρία Βασιλική Θάνου, η οποία μετράει μέρες μέχρι να εκδιωχθεί ταπεινωτικά από τον δημόσιο βίο, έγινε γνωστή όχι μόνο για τον εναγκαλισμό της με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το εντελώς προσωπικό της στιλ.

Πρωτίστως ήταν το αποφασιστικό στιλ κομμώσεώς της.

Ξεκινώντας από τα ριζά του δεξιού κροτάφου της, ανηφόριζε κατακόρυφα προς τα πάνω, σα να τα παίρνει ο άνεμος, συμπαρασύροντας ένα ξανθό θύσανο τριχών, μονόμπατα προς το αριστερό αυτί, το οποίο και κάλυπτε πλήρως.

Επίσης, εμβληματικό υπήρξε το οφθαλμικό μακιγιάζ. Θα το χαρακτήριζε κανείς τολμηρό και τρικυμιώδες – με την καλή έννοια.

Ένα γαλαζωπό κύμα σπάει σε κάθε κόχη ρίχνοντας λίγα απόνερα από κάτω, χοντρά και λίγο ακανόνιστα, ενώ ένα δεύτερο μαύρο φούμο εκβάλλει πάνω από τα βλέφαρα που χαρακτηρίζονται από κάτι κατωφερές.

Μένουν τέλος τα άσπιλα λευκά κοστούμια της. Με στενή εφαρμογή και χάρη, την έκαναν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις συνήθως σκουρόχρωμες ανδροπαρέες της εξουσίας, τις οποίες ενίοτε έσπαγε μια περαστική χαριτωμένη παρουσία, όπως αυτή της χαρίεσσας και πάντα γελαστής κυρίας Δούρου.

Θα μας λείψουν όλες. Δεν ήταν μόνο ότι υπήρξαν δυναμικές και άξιες -υπήρξαν και αληθινά στιλάτες.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση