σε , , ,

Φλάσμπακ: Η εβδομάδα μου μέσα από 13 φωτογραφίες

Τον Δεκέμβριο του 2015 τράβηξα όσα έγιναν γύρω μου τις τελευταίες μέρες. Να το αποτέλεσμα

Η εβδομάδα μου μέσα από φωτογραφίες

Δεν δημοσιοποιώ και πάρα πολύ συχνά φωτογραφίες όσων βλέπω γύρω μου, ούτε στο Instagram ούτε στο Facebook.

Εκείνη την εβδομάδα του 2015, ίσως επειδή ταξίδεψα κιόλας, έβγαλα κάποιες (πάντα πρόχειρες, χωρίς επαγγελματισμό ή φίλτρα) φωτογραφίες και σκέφτηκα να ξεκινήσω μια μικροστήλη. Κάθε εβδομάδα είτε εγώ ή κάποιος καλεσμένος της στήλης θα παρουσίαζε τη ζωή του μέσα απ’ τις εικόνες που τράβηξε, περιγράφοντάς τες με λεζάντες.

Είχα ξεκινήσει εγώ:

Πηγαίνοντας στη στάση του λεωφορείου έξω απ’ το σπίτι μου, σε μια καφετέρια αντίκρισα αυτό το φυτό. Είναι αυτό που νομίζω;
Τρίτη βράδυ, συναυλία στην Μαύρη Τρύπα Θεσσαλονίκης (στα Λαδάδικα). Ο Δημήτρης Σαμόλης και η μπάντα του.
Οι εγχειρισμένες γάτες μας (είχαν καρκίνο και τον νίκησαν). Δεξιά, στον αυχένα του κοριτσιού διακρίνονται τα ράμματα. Η όρεξή τους για φαϊ δεν μειώθηκε ούτε για ένα λεπτό.
Τετάρτη πρωί, φτάνοντας στην Αθήνα, ένα ωραίο νησάκι
Μπροστά μου στο αεροπλάνο (οικονομική θέση εννοείται) καθόταν ο μειλίχιος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Δεν μίλησε με κάποιον, δεν του μίλησε και κανείς.
10 χρόνια Lifo, το πιο ωραίο πάρτι που έχω πάει ποτέ στη ζωή μου, στα γραφεία μας. Γνώρισα τόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους, συνάντησα άλλους τόσους που ήδη ήξερα. Τα κεράκια στην τούρτα έγραφαν και 10 και 01.
Στην κουζίνα του γραφείου της LIFO: Οι χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ
Στο τελείωμα του πάρτι, όταν είχαμε μείνει εμείς κι εμείς, ανάλαφροι κι ευτυχισμένοι
Το ίδιο βράδυ: Μετά τον Αρχάγγελο, και καμιά δεκαριά ποτήρια κρασί, έψαξα μανιωδώς στο Σύνταγμα κάτι να φάω, και ψιλοέσπασα τη διατροφή με ένα τοστ απ’ το Έβερεστ. Το έφαγα στο ξενοδοχείο βλέποντας μία ακόμα εκπομπή του ΑΡΤ που στον τίτλο-λογοπαίγνιό της περιλαμβάνεται το “αρτ”. (Κάνω συλλογή από “αρτικούς” τίτλους του καναλιού, και συχνά επινοώ και τους δικούς μου.)
Twisted baby room: Τον καλύτερο ύπνο τον έκανα στην εξοχή, Παρασκευή βράδυ, στο σπίτι της Νάσιας και του Αντώνη στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
Βόλτα στον κήπο, στα Βασιλικά.
Σαββατόβραδο στον ΜΥΛΟ Θεσσαλονίκης, καθώς ταυτόχρονα, και σε απόσταση μερικών μέτρων μεταξύ τους, παίζουν οι Editors και ο Φοίβος Δεληβοριάς (που έδωσε υπέροχη συναυλία)

Πίσω στη βάση μας, με Κυριακάτικη τεμπέλικη λιακάδα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote
[instagram-feed]

Αφήστε μια απάντηση