Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μάρω Κοντού υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής θεατρικής σκηνής αλλά και της οθόνης.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα επί σκηνής!
Συγκεκριμένα είπε η Μάρω Κοντού:
Ήταν Κυριακή απόγευμα, είχε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς και παίζαμε τη «Βροχή» του Μωμ. Κι εγώ είμαι μία πόρνη που έπρεπε να γονατίσω στον πάστορα, που ο Κωνσταντάρας, και να μου δώσει άφεση αμαρτιών. Και όπως γονατίζω και πέφτει το κεφάλι μου στο ύψος αυτό άκουγα μια μετάδοση αγώνα. Τι είχε κάνει; Είχε βάλει από εδώ το ακουστικό να μη βλέπει ο κόσμος, το τρανζίστορ μέσα στο ράσο και άκουγε συγχρόνως την ομάδα.
Η Μάρω Κοντού μίλησε επίσης και για το πόσο δύσκολος συνεργάτης ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:
Ο Λάμπρος ήταν δύσκολος συνεργάτης, εκτός σκηνής. Μπορούσε να κάτσει να τσακωθεί με μια ταξιθέατρα γιατί την προηγούμενη μέρα είχε βγάλει μια καρέκλα ή γιατί η καθαρίστρια στο καμαρίνι δεν άλλαξε το καλαθάκι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Η Μάρω Κοντού μιλάει για Κωνσταντάρα, Χρονοπούλου, Ιωαννίδου
Στη φωλιά των Κου Κου 29/11/18 Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Zappit.gr/ Ακολουθείστε μας στο Twitter: https://twitter.com/ZAPPIT_
* Διαβάστε επίσης
