σε , ,

Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε πώς θα τελείωνε η Εθνική Ελλάδος, κι εμείς θυμόμαστε γιατί «κόπηκε»

Γιατί δεν είδαμε ποτέ το τέλος;

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Γιώργος Καπουτζίδης έφερε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μια σειρά πολύ διαφορετική απ’ όσες μέχρι τότε μας είχε συνηθίσει. Κάθε Τρίτη στις 22:20 από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega η «Εθνική Ελλάδος» προσέγγιζε θεματικές δύσκολες για τα δεδομένα τουλάχιστον της ελληνικής τηλεόρασης, όπως τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την ομοφυλοφιλία, τον νεοναζισμό και τον αποκλεισμό των αναπήρων.

Γιατί δεν είδαμε ποτέ το τέλος;

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αφού ολοκλήρωσε τα επεισόδια του πρώτου κύκλου, επρόκειτο να ξεκινούσε γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια που ολοκλήρωναν την ιστορία μέσα στο καλοκαίρι του 2015. Όμως, τα τελευταία δύο επεισόδια είχε προγραμματιστεί να γυριστούν στη Ρουμανία, όπου θα γινόταν μια πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση: θα στηνόταν ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κέρλινγκ ειδικά για τις ανάγκες της σειράς, με τη συμμετοχή πραγματικών αθλητών από γειτονικές χώρες, όπως η Σλοβακία.

Τα capital controls που φυσικά είχαν και ως αποτέλεσμα τον περιορισμό μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό έδεσε τα χέρια της παραγωγής της «Εθνικής Ελλάδος», η οποία δεν μπόρεσε να εκταμιεύσει τα απαιτούμενα ποσά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Τότε η Real News ανέφερε ότι είχε εξεταστεί και η λύση το εν λόγω απαιτητικό γύρισμα να μεταφερθεί σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η εναλλακτική αυτή δεν προτιμήθηκε από τους συντελεστές της σειράς.

Το trailer της σειράς

Να πώς θα τελείωνε:

Σχεδόν 4 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε στο LIFO.gr και στην Χριστίνα Γαλανοπούλου (δείτε εδώ όσα υπέροχα είπαν μεταξύ τους) πως ακριβώς θα τελείωνε η «Εθνική Ελλάδος».

«Δεν έχω απαντήσει ποτέ με λεπτομέρειες σ’ αυτό, αλλά θα το πω σ’ εσάς, γιατί είστε ένας άνθρωπος που είχε γράψει από τις πλέον καίριες κριτικές για τη σειρά, ένιωθα ότι με καταλαβαίνετε.

Εκείνο που θα γινόταν είναι ότι η γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ θα αυτοκτονούσε.

Ο Ρίτσαρντ θα γλίτωνε από τον πυροβολισμό, ο Χρήστος θα έμενε όμηρος και όταν πλέον θα είχε φτάσει η αστυνομία και θα βρισκόταν σε αδιέξοδο, θα έβαζε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Για μένα την πιο ιδιαίτερη πορεία την είχε ο χαρακτήρας της Φρόσως (Κωνσταντίνα Μιχαήλ). Όταν η αστυνομία θα βρισκόταν στα ίχνη του γιου της για την υπόθεση δολοφονίας ενός αλλοδαπού, που του φόρτωσαν οι νταήδες με τους οποίους είχε μπλέξει, θα ‘φτανε στο σημείο να τον φυγαδεύσει από τη χώρα με τη βοήθεια της Γκρέις, της Αφρικανής φίλης της. Και πλέον ο μικρός θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν κάπου, ως ξένος πια…»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος χαρακτήρας του «Παρά 5» είσαι;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote
[instagram-feed]

Αφήστε μια απάντηση