σε , ,

Ο Macaulay Culkin αποκαλύπτει ποιο απ’ τα δύο Home Alone προτιμά – και δεν θα χαρούν όλοι με την απάντησή του

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί

Ο Macaulay Culkin πήρε μέρος στο Ask Me Anything, το δημοφιλές νήμα του Reddit. Θαυμαστές του και μη απόλαυσαν την κουβέντα, όμως κάποιος που σίγουρα δεν θα χάρηκε με όσα ειπώθηκαν θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς αισθάνεται πραγματικά για την εμφάνιση του Donald Trump (που τότε ήταν ιδιοκτήτης του Plaza Hotel) στο Home Alone 2. – βασικά λέει ότι θα προτιμούσε η συνάντηση του Kevin με τον Trump στο Plaza της Νέας Υόρκης να μην είχε συμβεί ποτέ.

Αυτό το μάθαμε με αφορμή την ερώτηση ενός χρήστη του Reddit που ζήτησε να μάθει ποια από τις δυο ταινίες είναι η αγαπημένη του ηθοποιού. Ο Culkin απάντησε:

«Το πρώτο ήταν πιο διασκεδαστικό γιατί δεν γνωρίζαμε τι θα γινόταν και δεν ταξιδέψαμε σε πολλά μέρη, γυρίστηκε όλο στο Σικάγο.

Επίσης, είχε 100% λιγότερο Trump».

Μια ακόμη χαρακτηριστική στιγμή που θυμάται ο ηθοποιός είναι όταν ο Μάικλ Τζάκσον τον αποκάλεσε ‘πατατοκέφαλο’ επειδή σκόνταψε κι έπεσε πάνω στο καρότσι του γκολφ του βασιλιά της Pop.

Είπε επίσης σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών που έκανε μεγαλώνοντας ότι τα πράγματα δεν ήταν «τόσο άσχημα όσο έλεγαν όλοι»…

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 12

Upvotes: 7

Upvotes percentage: 58.333333%

Downvotes: 5

Downvotes percentage: 41.666667%

Αφήστε μια απάντηση