σε ,

Όταν οι Beastie Boys άνοιγαν τις συναυλίες της Μαντόνα και το κοινό τους γιούχαρε

Στην πρώτη της περιοδεία η Μαντόνα είχε επιλέξει φαινομενικά αταίριαστο support…

Το μακρινό 1985, οι τελείως άσημοι Beastie Boys (πριν καν βγάλουν δίσκο) επιλέχτηκαν -μαζί με τους RUN DMC- για να ανοίγουν τις συναυλίες της Madonna.

Η Madonna είχε καναδυό χρόνια που είχε γίνει γνωστή, όμως η περιοδεία της Like a Virgin Tour ήταν η πρώτη της καριέρας της. (Τα επόμενα 35 χρόνια και με τις 9 υπόλοιπες περιοδείες της θα γινόταν η πιο πετυχημένη εισπρακτικά καλλιτέχνης όλων των εποχών.)

Κάθε βράδυ, οι Beastie Boys βρίσκονταν ενώπιον ενός παγωμένου -αρχικά- κοινού, που το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει ήταν ραπ.

Στις πρώτες συναυλίες τα «ΜΠΟΥ» ήταν τόσο δυνατά που το γκρούπ σκέφτηκε να παραιτηθεί.

Είχαν πει τότε: «Ήταν μια σχέση αγάπης και μίσους. Εμείς τους μισούσαμε, αυτοί μας μισούσαν… που τελικά ήταν κάτι σαν αγάπη».

Απλά δείτε τους εδώ να μιλούν για αυτά που τους πετούσαν στο κεφάλι:

Σε μία εμφάνισή τους, λέει ο θρύλος, η Madonna βγήκε στα πλάγια της σκηνής, μισή ώρα πριν τη δική της εμφάνιση και χόρευε σαν τρελή, δίνοντας έτσι γραμμή και στους φανς της.

Λίγα χρόνια μετά, όταν έγιναν σούπερ διάσημοι, έσπασαν πλάκα με τις περιβόητες εμφανίσεις τους στην Like a Virgin Tour:

Δεκαετίες μετά, ένα μέλος των Beastie Boys είπε για εκείνη την περιοδεία μισοαστεία μισοσοβαρά: «Νομίζω ότι η Μαντόνα μας κράτησε στην περιοδεία της το ’85 επειδή το κοινό μας μισούσε τόσο πολύ που την έκανε να φαίνεται πολύ καλύτερη».

Τέλος, το 2015 η Μαντόνα μίλησε για όσα είχαν συμβεί 30 χρόνια μετά, εξήγησε γιατί τους κράτησε στην περιοδεία παρότι όλοι της φώναζαν να τους κόψει. Και αποκάλυψε πώς και πού φασώθηκε με τον Ad-Rock μετά από μια συναυλία.)

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΟΥΙΖ! Σου δείχνουμε μια εικόνα: Θα βρεις τα βίντεοκλίπ;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση