σε , , ,

Όταν οι δημιουργοί του South Park πήγαν στα Όσκαρ υπό την επήρεια LSD

Φορώντας ρούχα που είχαν φορέσει παλιότερα η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Lopez

Ο Matt Stone και ο Trey Parker στα Όσκαρ (Φωτο: Steve Granitz/WireImage)

Οι Trey Parker και Matt Stone είναι οι θρυλικοί δημιουργοί του South Park. Το 2000 η ταινία South Park: Bigger, Longer & Uncut έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού για το τραγούδι Blame Canada.

Το τραγούδι στην τελετή ερμήνευσε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς:

Ο Trey και ο Matt εμφανίστηκαν στην τελετή απονομής φορώντας ρούχα που είχαν φορέσει παλιότερα η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Lopez, μονοπωλώντας την προσοχή για αρκετά λεπτά.

Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις τους, αποκάλυψαν ότι εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα βρίσκονταν υπό την επήρεια LSD. «Σκεφτήκαμε να εμφανιστούμε ως ζευγάρι, ο Matt ως μοντέλο από την Ανατολική Ευρώπη, και να φορέσουμε κάτι προκλητικό και ασυνήθιστο. Φορέσαμε τα ρούχα που φοράνε και οι υπόλοιποι καλεσμένοι ώστε να μην μπορέσουν να μας διώξουν από την απονομή», είπαν.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους -high on acid- στα Όσκαρ (και εκ των υστέρων δηλώσεις για το πώς το βίωσαν οι ίδιοι)

και τον Trey Parker να δίνει συνέντευξη στο κόκκινο χαλί μετά το τέλος της απονομής, όταν έχασαν το βραβείο από τον Phil Colins (ακόμα high on acid)

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος χαρακτήρας του South Park είσαι;

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote