σε , ,

Χριστουγεννιάτικη Βοήθεια στα Ζώα: Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και στηρίζουμε τη filozoiki.gr

Κάνουμε κάτι όλοι μαζί, για να λήξει χαρούμενα το 2020 και να ξεκινήσει ωραία το 2021

Το 2020 τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στη χώρα μας και για τα πάσχοντα ζώα και για τους εθελοντές. Και θα δυσκολέψουν κι άλλο λόγω χειμώνα.

Κανένα ζωάκι δεν μπορεί να διεκδικήσει ενίσχυση λόγω Covid ή αποζημίωση για φθορά από φυσικές καταστροφές, ούτε επίδομα θέρμανσης. Εμείς, όμως, μπορούμε να βοηθήσουμε. Ετούτες τις γιορτές, που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τόσα κάλαντα στην πόρτα μας και να ανταλλάξουμε τόσα δώρα όσα άλλοτε, μπορούμε να στηρίξουμε φιλοζωικές δράσεις. Ακόμη και με ένα ευρώ ο καθένας μας, ή και με λιγότερο, είναι στο χέρι μας να δώσουμε ανακούφιση και χαρά – και έτσι να χαρούμε κι εμείς.

 Αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς να λήξουμε όμορφα αυτή την άχαρη χρονιά και να ξεκινήσουμε με ελπίδα την επόμενη, παρακολουθήστε και στηρίξτε μαζί μας τις προτάσεις ενίσχυσης φιλοζωικών οργανώσεων που θα παρουσιάζονται στα Μικροπράγματα μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Όλοι ξέρουμε πως η αληθινή μαγεία των γιορτών βρίσκεται στην αγάπη. Και, με λίγη αγάπη από όλους μας, πολλά καλά μπορούν να συμβούν! 🙂

 Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και στηρίζουμε τη filozoiki.gr

Αποστολή: Η προστασία των αδέσποτων, κυρίως, ζώων σε έκτακτη ανάγκη.

Επιδιώξεις και Δράσεις: Το τρίπτυχο στο οποίο εστιάζει η Φιλοζωική τη δράση και το έργο της είναι το εξής: Πρόληψη (Στείρωση, έλεγχος υγείας) – Αποτροπή (Στείρωση, υιοθεσία, ισχυρό νομοθετικό πλαίσιο, άσκηση πίεσης προς το κράτος για την ευζωία των ζώων της χώρας μας, εκπαιδευτικά προγράμματα για ευαισθητοποίηση των νέων) – Επίλυση (Με τις υποδομές μας βοηθάμε πολύ μεγάλο αριθμό ζώων. Με αύξηση των μελών μας. Με στειρώσεις που γίνονται στα κέντρα μας. Με έντυπα και ενημέρωση. Με σεμινάρια για εκπαίδευση ζωόφιλων. Με προγράμματα δήμων. Με ηλεκτρονική σήμανση των ζώων).

Σημείωση: Η Φιλοζωική Εταιρεία διαθέτει ένα μοναδικό και πρότυπο Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στην Αττική Οδό (περιοχή Αεροδρομίου-Σπάτων) και έναν κτηνιατρικό σταθμό στη Δυτική Αττική (τέρμα Αχαρνών), παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες με το εξειδικευμένο προσωπικό της, καθώς και δύο ασθενοφόρα αδέσποτων ζώων για συνεργασία περισυλλογής και ελέγχου γεννήσεων και υγείας των αδέσποτων με δήμους και οργανισμούς που συνεργάζεται. Παρόλα αυτά, δεν επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και στηρίζεται στις συνδρομές των μελών της, σε δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις για ευόδωση των σκοπών της.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Το σάιτ της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας παρουσιάζει αναλυτικά ποικίλους τρόπους στήριξης (εθελοντισμό, φιλοξενία, υιοθεσία, δωρεές) και ευρύτερη βοηθητική ενημέρωση για τους φιλόζωους.

Αν θέλεις, μπορείς να γίνεις μέλος (με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ) συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ:

Γίνε μέλος της Φιλοζωικής

Έλα κοντά μας, έλα κοντά τους. Η συνδρομή σου είναι πολύτιμη. Με 20 ευρώ το χρόνο μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις το έργο μας, να γίνεις μέρος του ανθρώπινου δυναμικού και της ομάδας μας. Σ’ έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε να βοηθάμε όλες αυτές τις ψυχούλες που μας κοιτάζουν καθημερινά στα μάτια με πόνο και απορία.

Ή μπορείς πανεύκολα να προσφέρεις οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση εδώ.

*Δείτε και τις άλλες ομάδες που φέτος βοηθούμε με την καμπάνια των Μικροπραγμάτων

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote