σε , ,

Χριστουγεννιάτικη Βοήθεια στα Ζώα: Θυμόμαστε και στηρίζουμε το ninelivesgreece

Κάνουμε κάτι όλοι μαζί, για να λήξει χαρούμενα το 2020 και να ξεκινήσει ωραία το 2021

Το 2020 τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στη χώρα μας και για τα πάσχοντα ζώα και για τους εθελοντές. Και θα δυσκολέψουν κι άλλο λόγω χειμώνα.

 Κανένα ζωάκι δεν μπορεί να διεκδικήσει ενίσχυση λόγω Covid ή αποζημίωση για φθορά από φυσικές καταστροφές, ούτε επίδομα θέρμανσης. Εμείς, όμως, μπορούμε να βοηθήσουμε. Ετούτες τις γιορτές, που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τόσα κάλαντα στην πόρτα μας και να ανταλλάξουμε τόσα δώρα όσα άλλοτε, μπορούμε να στηρίξουμε φιλοζωικές δράσεις. Ακόμη και με ένα ευρώ ο καθένας μας, ή και με λιγότερο, είναι στο χέρι μας να δώσουμε ανακούφιση και χαρά – και έτσι να χαρούμε κι εμείς.

Αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς να λήξουμε όμορφα αυτή την άχαρη χρονιά και να ξεκινήσουμε με ελπίδα την επόμενη, παρακολουθήστε και στηρίξτε μαζί μας τις προτάσεις ενίσχυσης φιλοζωικών οργανώσεων που θα παρουσιάζονται στα Μικροπράγματα μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Όλοι ξέρουμε πως η αληθινή μαγεία των γιορτών βρίσκεται στην αγάπη. Και, με λίγη αγάπη από όλους μας, πολλά καλά μπορούν να συμβούν! 🙂

Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και στηρίζουμε το ninelivesgreece.com

Αποστολή: Η βελτίωση των συνθηκών ζωής των αδέσποτων γατών εντός και εκτός Αθήνας.

Επιδιώξεις και Δράσεις: Κύριος στόχος μας είναι οι στειρώσεις για τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών. Κάθε χρόνο στειρώνουμε εκατοντάδες αδέσποτες γάτες στην Αθήνα. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται αισθητά ο αριθμός των μικρών που γεννιούνται στον δρόμο και βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης για τα ενήλικα. Ακόμα, παρέχουμε τροφή (ταΐζουμε καθημερινά 450 αδέσποτες και εγκαταλελειμμένες γάτες στο κέντρο των Αθηνών), αποπαρασιτώνουμε και προσφέρουμε κτηνιατρική φροντίδα σε άρρωστα και τραυματισμένα ζώα. Επιπλέον, προσπαθούμε να βρούμε σπίτια για όσες περισσότερες αδέσποτες και εγκαταλελειμμένες γάτες μπορούμε.

Σημείωση: Το Σωματείο αποτελείται από ελάχιστους εθελοντές, που αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα αδέσποτα. Δεν διαθέτουμε γραφείο, καταφύγιο, ασθενοφόρο ή φορτηγάκι μεταφορών και δεν λαμβάνουμε βοήθεια από το κράτος.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Το σάιτ τού ninelivesgreece.com παρουσιάζει αναλυτικά ποικίλους τρόπους στήριξης (εθελοντισμό, φιλοξενία, υιοθεσία, δωρεές) και ευρύτερη βοηθητική ενημέρωση για τους φιλόζωους.

Αν θέλεις και μπορείς να προσφέρεις οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση, μπορείς να το κάνεις εύκολα εδώ:

Δωρεές

Το ποσό που ξοδεύουμε ετησίως για στειρώσεις ξεπερνά τις 30.000€ ενώ τα έξοδα σίτισης ανέρχονται σε 900€ μηνιαίως. Αν θέλετε να μας ενισχύσετε οικονομικά, ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι: Alpha Bank, IBAN: GR2901401770177002002000571, BIC: CRBAGRAA, στο όνομα Eptapsihes – Nine Lives.

*Δείτε και τις άλλες ομάδες που φέτος βοηθούμε με την καμπάνια των Μικροπραγμάτων

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote