σε , ,

«Μεθυσμένος» σκίουρος έγινε απρόσμενος ιντερνετικός ήρωας

Πολλοί ταυτίστηκαν μαζί του και το απίθανο βίντεο έγινε viral!

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν λίγες μέρες και το οποίο έχει πλέον σχεδόν δύο εκατομμύρια προβολές, δείχνει έναν σκίουρο να τρώει αχλάδια που φαίνονται σάπια με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Ο μεθυσμένος σκίουρος εντοπίστηκε αρχικά από την κάμερα της Katy Morlok από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, η οποία είχε αφήσει μερικά αχλάδια στην αυλή της για τα άγρια ζώα της περιοχής. Είδε έναν από τους σκίουρους, τον οποίο ονόμασε «Lil Red», να παίρνει ένα αχλάδι και να σκαρφαλώνει στο δέντρο.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ωχ όχι, σκέφτηκα. Αυτά τα αχλάδια ήταν τόσο παλιά, που σίγουρα έχουν σαπίσει», δήλωσε η Morlok στον τοπικό σταθμό Fox 9.

Στο βίντεο ο σκίουρος φαίνεται να ταλαντεύεται προς τα πίσω με ορθάνοιχτα τα μάτια σαν μεθυσμένος.

Δείτε το βίντεο

Πολλοί χρήστες των social media ταυτίστηκαν αμέσως με το σκιουράκι. «Εγώ στην τουαλέτα του κλαμπ μετρώντας ποιο σφηνάκι ήταν το τελευταίο», έγραψε κάποιος. «Το δικό μου spirit animal», είπε κάποιος άλλος.

Παρόλο που πολλοί ανησύχησαν για την υγεία του μικρού σκίουρου, κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι αρκετά συνηθισμένο.

Ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter, περιέγραψε την κατάσταση ως έξης: «Υπάρχουν δύο τύποι σκίουρου: Αυτοί που λύνουν περίπλοκα προβλήματα για ένα καρύδι, κι άλλοι απλά γίνονται στουπί»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιο είναι το spirit animal σου;

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote