σε ,

Για την ολοκλήρωση της ταινίας μεγάλου μήκους ΕΜΙΛΙΑ

Μια ταινία της Βάγιας Δανιηλίδου και Κωνσταντίνου Τοπάλη

Ορέστης Τζιόβας και Δελίνα Βασιλειάδη

Παίζοντας έναν πολύ μικρό ρόλο σ’ αυτήν, γνώρισα και αγάπησα την ΕΜΙΛΙΑ στην οποία πρωταγωνιστούν οι Δελίνα Βασιλειάδη και Ορέστης Τζιόβας.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της τελευταίας ταινίας μικρού μήκους “Free Camping” (συμμετοχή στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών και διανομή με γαλλική εταιρεία), η 24plus1 προχώρησε στη δημιουργία της ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “ΕΜΙΛΙΑ”. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του Post-Production και η παραγωγή συγκεντρώνει πόρους για την ολοκλήρωση και την προώθηση της.

Στην παραπάνω σελίδα, η ομάδα των δημιουργών σάς προσκαλεί να μάθετε περισσότερα για την ταινία και να συνεισφέρετε στην ολοκλήρωση της επιλέγοντας διάφορα δώρα (perks) που προσφέρει η ΕΜΙΛΙΑ, όπως ευχαριστήριες κάρτες, ψηφιακές κόπιες της ταινίας, εισιτήρια για πρεμιέρες και Art Event, δείπνο με συντελεστές και πολλά άλλα!

Οι δωρεές μπορούν να γίνουν ανώνυμα, με ψευδώνυμο ή με το όνομα σας. Όταν επιλέξετε το δώρο-perk που επιθυμείτε να αγοράσετε (από τη στήλη “Select a Perk”), θα μεταφερθείτε σε νέα σελίδα για τα στοιχεία πληρωμής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει η δυνατότητα και τραπεζικής κατάθεσης για συνεισφορά στην καμπάνια ή μέσω PayPal . Παρακαλούμε, στείλτε ένα email στο emiliathefilm@gmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εξηγούν οι δημιουργοί της Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης:

ΣΥΝΟΨΗ

Μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία μη ενηλικίωσης, μια ιστορία για στόχους. Μια ιστορία μυστηρίου χωρίς μυστήριο.

Καλοκαίρι. Ελληνικό Προάστιο. Εμιλία. Εμιλία και Πέτρος. Πέτρος και Εμιλία. Και πίνακες. Και μια έκθεση ζωγραφικής. Όχι εδώ, έξω. Μαρία. Γιώργος και Μαρία. Και μια οικογένεια. Μηνάς, Μαμά. Και ένας θάνατος…

Ένα σχόλιο για τη σημερινή Ελλάδα, ένα ψυχογράφημα, ή απλά μια ιστορία που θέλει να έχει “happy end”.

Τρέιλερ:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο – Βάγια Δανιηλίδου

Σκηνοθεσία – Βάγια Δανιηλίδου και Κωνσταντίνος Τοπάλης

Παραγωγή – 24plus1 (www.team24plus1.com)

Παίζουν:

Εμιλία – Δελίνα Βασιλειάδη

Πέτρος – Ορέστης Τζιόβας

Γιώργος – Σταύρος Παρχαρίδης

Μηνάς – Σίμος Κακάλας

Μαρία – Μυρτάλη Σιώμου

Μαμά Εμιλίας – Σοφία Νικολαΐδου

Ανδρέας – Άρης Δημοκίδης

Αγγελική – Λιζέτα Γιαννακοπούλου

Οι δημιουργοί γράφουν: ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Τα γυρίσματα είχαν μεγάλη επιτυχία! Με σκληρή δουλειά, χαμηλό προϋπολογισμό και ομαδική συνεργασία καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Ο στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της ταινίας «Εμιλία». Πιστεύουμε στο υλικό μας και έχουμε αφιερώσει όλη μας την ενέργεια για να πραγματοποιήσουμε την ταινία με το μικρότερο δυνατό κόστος, χωρίς να κάνουμε έκπτωση στο τελικό αποτέλεσμα. Η πολυπλοκότητα όμως μιας ταινίας μεγάλου μήκους και οι ανάγκες της μετα-παραγωγής, απαιτούν τη δαπάνη ενός συγκεκριμένου ποσού, το οποίο δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε χωρίς βοήθεια. Για αυτό το λόγο, σας ζητάμε να γίνετε μέλη της ομάδας μας και να στηρίξετε το έργο μας.

BUDGET

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την καμπάνια θα μοιραστεί ως εξής: 

48% Μετά-παραγωγή: Σχεδιασμός και μίξη ήχου, χρωματική επεξεργασία εικόνας, mastering, DCP encoding.
24% Soundtrack: δημιουργία και σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και κάλυψη μουσικών δικαιωμάτων τραγουδιών.
16% Φεστιβάλ και Αγορές: κόστος αιτήσεων και συμμετοχών σε διεθνή φεστιβάλ, αγορές και δίκτυα διανομής.
12% Προώθηση (διαδραστική ιστοσελίδα, αφίσες, logo-banners και press-kit)
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Φτιάξαμε αυτή την καμπάνια, ώστε να συγκεντρωθούν οι πόροι που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η ταινία. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος. Αν, ωστόσο, δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον να συνεισφέρει οικονομικά, μπορείτε να βοηθήσετε κοινοποιώντας την καμπάνια μας και προωθώντας το εγχείρημά μας σε οποιοδήποτε μέσο!

*Επίσης, στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ένα μεγάλο Art Event-Δημοπρασία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση της ταινίας. Πληροφορίες εδώ:

Κάλεσμα Καλλιτεχνών – Open Call for Artists | “Emilia” Art Event

Art event in Thessaloníki, Greece by Myro Gallery and 2 others on Thursday, November 14 2019 with 482 people interested and 122 people going.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε