σε , ,

Ο Λιάγκας χρησιμοποίησε άκομψα τον Σπύρο Μπιμπίλα σε φάρσα. Ο Μπιμπίλας απαντά

Ουπς

Ο Λιάγκας κάνει ραδιοφωνικές φάρσες, και θέλησε να υποδυθεί μια καρικατούρα θηλυπρεπούς ομοφυλόφιλου. Συστήθηκε στο θύμα του ως Σπύρος Μπιμπίλας.

Μπορούσε να εξευτελίσει το θύμα του ή να αυτοεξευτελιστεί όσο ήθελε, όμως το να “σέρνει” στο όλο πράγμα έναν άνθρωπο -προσοχή, όχι κάποιον ρόλο ή χαρακτήρα που αυτός ο άνθρωπος έπαιξε- είναι λίγο άκομψο.

Όλο το χρονικό και η απάντηση του Σπύρου (που είναι σαφώς πιο ευγενής και ακομπλεξάριστος) εδώ:

Όπως βρήκα μάλιστα, ο Λιάγκας είχε ξαναχρησιμοποιήσει ακόμα πιο άκομψα τον Μπιμπίλα στο παρελθόν κι εκείνος είχε αντιδράσει: Το 2012, μιλώντας στην τηλεόραση, ο Σπύρος είχε πει: «Με αντιμετώπισαν σαν ένα όχι και τόσο σοβαρό άτομο. Αλλά είμαι περισσότερο σοβαρός από κάποιον που φοράει γραβάτα και φοράω εγώ κόκκινο παντελόνι! Τον κανιβαλισμό τον ένιωσα και πριν από λίγα χρόνια, όταν ο κύριος Λιάγκας βγήκε να μιλήσει για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Ένα θέμα για το οποίο δεν έχω μιλήσει ούτε εγώ ανοικτά, καθώς δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες στο κρεβάτι μας».

Οπότε παρ’ όλα όσα είχαν γίνει, εν έτει 2017 ο Λιάγκας πάλι χρησιμοποίησε τον Μπιμπίλα ως εύκολο στόχο. Πράγμα που λέει περισσότερα για τον ίδιο παρά για οποιονδήποτε άλλον…

+ Δείτε επίσης:

«O Σπύρος Μπιμπιλας καθόταν τυχαία δίπλα μου στο αεροπλάνο. Αυτό που έκανε δεν το περίμενα»

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

2 points
Upvote Downvote

8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Milon Firikis
Επισκέπτης
Milon Firikis

Τη χαμηλή κοινωνική μόρφωση του Λιάγκα τη γνωρίζουμε απο καιρό, πείτε μας και κάτι καινούριο. Απλά τραγικός.

Εύη
Επισκέπτης
Εύη

Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάντια ετούτη που επιτρέπει σε ανθρώπους-οχετούς την οποιουδήποτε είδους “χρήση”κ κακοποίηση-διότι για τέτοια πρόκειται στο τέλος τέλος,ανθρώπων…δεν μιλάμε πλέον για φάρσα ούτε καν για κακόγουστη…στ’αλήθεια,για άλλη μια φορά αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ναι,δείχνει ποιος είναι αυτός ή μάλλον ποιος Δεν είναι..Απλά φαιδρός πια…ας μη ξανασχοληθούμε μαζί του

Λευτέρης
Επισκέπτης
Λευτέρης

ΕΣΡ; Είναι κανείς εδω;

Επισκέπτης
Δάφνη

Για το Λιάγκα, τα είπαν οι προηγούμενοι και συμφωνω. Ο συμπαθέστατος Μπιμπίλας νομίζω ότι δε θα έπρεπε να πει “δε θα βάλω ταμπέλα στο κρεβάτι μου”. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι πολλά περισσότερα από το κρεβάτι και προσωπικά απεχθάνομαι την έκφραση “δε με ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους”

Ιωαννα
Επισκέπτης
Ιωαννα

Με τον κ. Μπιμπιλα έτυχε να συνταξίδεψω αεροπορικά πριν δυο χρόνια με τον τότε δυο χρόνων γιο μου. Ήταν ο κύριος στο διπλανό κάθισμα που με βοήθησε με τα πράγματα μου, απασχόλησε τον γιο μου να μην γκρινιάζει και οταν ενοχλήθηκε ο μπροστινός που ο μικρός χτυπούσε τα ποδαράκια του στο κάθισμα, τα έβαλε στην πλευρά του να χτυπάνε αυτον. Τοση ευγένεια, αξιοπρέπεια και βοήθεια απο εναν άγνωστο λίγες φορές έχω συναντήσει…

Μέλος
Stamatis_Plytas

Κύριος ο Μπιμπίλας, κατίνα η Λιάγκας

El
Επισκέπτης
El

Από πάντα ο Λιάγκας ήταν ένας άξεστος χοντράνθρωπος που είχε την εντύπωση ότι έχει κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο!!! Το πράγμα όμως έχει ξεφύγει. Έχει χτυπήσει κόκκινο!!! Κυρίως από τότε που έφυγε από πλάι του η Φαίη που κάπως τον φρενάρισε. Κάποιος να τον μαζέψει!!!

Αρχη
Επισκέπτης
Αρχη

Γιατί όλοι ασχολούμαστε με εναν τετοιο παρουσιαστη, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να βιάζει τη ψυχή πολλών ανθρωπων;Επίσης είμαι σίγουρη ότι ολο αυτο γίνεται για να προκαλεί και έτσι να προβάλλεται από παντού,Δεν τον ενδιαφέρει αν τα σχόλια είναι θετικά ή αρνητικά αρκεί να προβάλλει τον εαυτό του,μάλλον το έχει ανάγκη να είναι στα φώτα της δημοσιότητας.Οπότε ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του για να υπάρχει ένας λιγότερος από τους οχετους που κατακλύζουν την τηλεόραση και όχι μόνο.(σαφώς υπάρχουν οι εξαιρέσεις με αξιόλογους επώνυμους ανθρώπους).