σε

Πράγματα που μου αρέσουν τώρα | Το πρώτο βίντεοκλίπ των Αmalia and Τhe Αrchitects

Θυμίζει οι βουβές εξπρεσιονιστικές ταινίες: ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην αρχική δράση, αλλά καθώς εξελίσσεται σταδιακά, η εικόνα αρχίζει και ταυτίζεται με το τραγούδι

H Αμαλία Μουχταρίδη είναι 22 ετών.

Σχημάτισε τους Architects το 2018, στις κενές ώρες από τις σπουδές της στην ΑΣΚΤ.

Το πρώτο τους single είναι το “Murder and Create” σε παραγωγή του Νίκου Αγγλούπα (Fabliquid Studios) και κυκλοφορεί ταυτόχρονα με ένα ιδιαίτερο βίντεοκλίπ. Στις κιθάρες ο Βασίλης Αγγελόγιαννος, στο μπάσο η Αναστασία Κακάβα και στα τύμπανα ο Άλκης Τσακάκος.

Το βίντεο, σε σκηνοθεσία Βάσιας Αναγνωστόπουλου, έχει στηθεί πάνω σε μια ιδέα της Παυλίνας Ιωαννίδου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μάνου Ελευθερόγλου όπως οι βουβές εξπρεσιονιστικές ταινίες: ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην αρχική δράση, αλλά καθώς εξελίσσεται σταδιακά η εικόνα αρχίζει και ταυτίζεται με το τραγούδι.

Το τραγούδι, διαβάζω, γεννήθηκε και ολοκληρώθηκε σε κάποια θάλασσα: σε αυτήν γράφτηκαν οι στίχοι, σε αυτήν και η μουσική πολύ πολύ αργότερα. Μιλάει για την επικοινωνία και τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων, αλλά και τα τραύματα που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα από αυτές.

Για την Αμαλία είχαν προηγηθεί δύο solo singles, τα “Thieving Star” και “Ophelia”.

Το “Murder And Create” είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας.

*Περισσότερα  

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε