σε ,

ΓΚΑΛΟΠ: Έκανε καλά o Μητσοτάκης που ζήτησε πλάνα χωρίς ήχο από τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό;

Με αφορμή την 40 λεπτή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι στα πλάνα που μεταδόθηκαν από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, δεν υπήρχε ήχος ως είθισται σε τέτοιες επαφές. Μάλιστα, μέσα στην αίθουσα υπήρχαν μόνο δυο φωτορεπόρτερ.

Tο Μέγαρο Μαξίμου με τη σειρά του ενημέρωσε πως η απουσία ήχου οφειλόταν σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό:

Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό

Πηγές της ΝΔ, απαντώντας τόνιζαν: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα εκ του θεσμικού του και μόνο ρόλου, καθώς, όπως είχε ήδη τονίσει, δεν ανέμενε οποιαδήποτε ουσιαστική ενημέρωση από τον πρωθυπουργό. Με αυτό το δεδομένο η ΝΔ διεμήνυσε ήδη από χθες στην ΕΡΤ ότι πέραν των πλάνων δεν την ενδιαφέρει και δεν επιθυμεί οποιαδήποτε ηχητική κάλυψη της εν λόγω συνάντησης.

Μ’ αυτή την αφορμή κάνουμε το παρακάτω γκάλοπ.

Ψηφίστε εδώ και πείτε, αν θέλετε, τη γνώμη σας στα σχόλια 🙂

 

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-9 points
Upvote Downvote

Total votes: 15

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 20.000000%

Downvotes: 12

Downvotes percentage: 80.000000%

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση