σε

ΑΝ η αλφαβήτα ήταν ευχές…

Εικοσιτέσσερις ευχές, όσα και τα γράμματα και ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι

Πριν μερικά χρόνια έφτιαξα για τη γιορτή των Χριστουγέννων του σχολείου μου αυτό το βιντεάκι… Εικοσιτέσσερις ευχές, όσα και τα γράμματα και ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι, το “Αν” με τις μικρές (τότε) Γωγώ και Αντωνία Μητσοτάκη και Στεφανία Καλταμπάνου, σε μουσική και στίχους του μπαμπά της Γωγώς και της Αντωνίας Δημήτρη Μητσοτάκη (πρώην μέλος των “Ενδελέχεια”) από το δίσκο “Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες”, Lyra 2010).

Τώρα που το σκέφτομαι, η Γωγώ, η Αντωνία και η Στεφανία μπορεί να τελειώνουν το Λύκειο, αν δεν είναι και φοιτήτριες! Ελπίζω να είναι καλά και να προοδεύουν! Θα τους χρωστάω πάντα ότι με την αθωότητά τους χρωμάτισαν τόσο όμορφα εκείνο το ζοφερό 2010. Αφήστε που πάντα με βασανίζει η υπόθεση: “Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν”…

Ξέρω, είμαι πολύ χαζοχαρούμενος για την ηλικία μου, αλλά… είναι αργά πλέον για να μεγαλώσω. Οπότε, επιμένω να εύχομαι…

ΑΝ… η αλφαβήτα ήταν ευχές!

Αν… η αλφαβήτα ήταν ευχές… κάθε γράμμα θα ήταν μια ευχή. Το βίντεο αυτό προβλήθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βαλλιανείου Λυκείου Κεραμειών Κεφαλονιάς. Ακούγεται απόσπασμα από το τραγούδι “Αν (θυγατρικό)” (μουσική- στίχοι: Δημήτρης Μητσοτάκης). .Από τον δίσκο “Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες” (Lyra, 2010) Ερμηνεύουν οι Γωγώ και Ιωάννα Μητσοτάκη και η Στεφανία Καλταμπάνου.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

2 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε