σε , ,

Αποκλειστικό: Αυτός θα φέρνει πλέον τα δώρα στα παιδιά μετά τη φετινή κατάργηση των Χριστουγέννων

Αντί για τον Άη Βασίλη, μετά την κατάργηση των Χριστουγέννων 

Κατ΄αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε, με ατράνταχτο φωτογραφικό υλικό, ποιος θα φέρνει τα δώρα στα παιδιά όταν, με τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους θα απαγορευθούν τα Χριστούγεννα καθώς επίσης και η διέλευση του ελκήθρου του Αγίου Βασίλη από τον εθνικό εναέριο χώρο. Ήδη έχει γίνει ο σχεδιασμός για την αναχαίτιση του ελκήθρου από μαχητικά F-16, ώστε να μην ξαναπατήσει το πόδι του ο Άγιος στην ουδέτερη θρησκευτικά χώρα μας και να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία να ταΐζει κανέναν τάρανδο.

Ποιος όμως θα αντικαταστήσει τον Άγιο Βασίλη; Σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική φωτο.

Αναγνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του; Όπως βλέπετε, το κόκκινο κομμουνιστικό χρώμα της στολής του Αγίου Βασίλη θα διατηρηθεί, καθώς η αριστερή μας κυβέρνηση δεν θέλει να διαρρήξει πλήρως τις παραδόσεις, απλώς να τις μπολιάσει με τα ιδανικά της αριστεράς. Ακόμα δεν τον καταλάβατε; Κοιτάξτε καλέ άλλη μία φορά! Μα όλα έτοιμα τα θέλετε;

Ε, ας το πάρει το ποτάμι. Μόνον ένας θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Άη-Βασίλη στο βασικό του ατού: Τη γενειάδα.  Για δώστε βάση:

Μάλιστα κύριοι. Ο Άρης Βελουχιώτης θα φέρνει πλέον τα δώρα! Έχει κι αλλού γενειοφόρους, όχι μόνο εις την Καισάρεια, ή στην Φινλανδία. Όχι, παίζουμε! Μα, πείτε μου, κουτί δεν του έρχεται του Άρη η στολή; Με ένα μικρό ντεκαπάζ στη γενειάδα, είναι έτοιμος (Άσε, που αν είχε ζήσει ο καψερός, θα είχε έρθει από φυσικού του).

Κύριε Βορίδη, η προπαγάνδα σας απέτυχε! Βρήκαμε λύση και σε αυτό το ζήτημα. Και, άμα λάχει, ντύνουμε και τον Αλέκο Φλαμπουράρη ξωτικό (και τον κ. Άδωνι βεβαίως, οι γιορτές είναι υπεράνω κομμάτων!)

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση