σε , ,

Η απαράδεκτη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της μητέρας του Κατσίφα με γκρο πλαν το νεκρό της παιδί

Όποιοι την τράβηξαν θα έπρεπε να ντρέπονται

Κατσίφα

Πραγματικά είναι αποτροπιαστική η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να θρηνεί με γκρο πλαν το νεκρό της παιδί.

Πρώτα ο άνθρωπος αυτός, ό,τι κι αν πίστευε, κι ό,τι κι αν έκανε, ειλικρινά δεν μ’ ενδιαφέρει, δολοφονείται από τη “νόμιμη βία” του κράτους. Σίγουρα η πράξη του δεν ήταν τόσο παράνομη ώστε να επισύρει θανατική ποινή. Και σίγουρα κανείς δεν καταδικάζεται χωρίς δίκη και νόμιμο δικαστή.

Στη συνέχεια, οι αλβανικές αρχές ταλαιπωρούν επί μέρες την οικογένεια, για το αυτονόητο. Το σώμα του παιδιού τους. Που δεν αγνοείται, δεν χρήζει ταυτοποίησης, έχει γίνει νεκροψία, άρα ουδείς νόμιμος λόγος υπάρχει για τέτοια καθυστέρηση.

Και, μετά αυτή την πρώτη σκύλευση του νεκρού, έρχονται τα διάφορα κοράκια των ΜΜΕ και διάφοροι πολιτικάντηδες που θα πατήσουν πάνω στο πτώμα του για να καρπωθούν πολιτικά οφέλη, να σπείρουν μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους. Αυτοί οι βρικόλακες θέλουν κι άλλο μίσος, κι άλλο αίμα, γιατί χωρίς αυτό δεν υπάρχουν.

Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες που είδα είναι από ΜΜΕ ή από ιδιώτες, όποιοι τις τράβηξαν πάντως θα έπρεπε να ντρέπονται, και να διωχθούν ποινικά για περιύβριση νεκρού.

Όσοι τις αναπαράγουν, απλώς ρίχνουν στον άνθρωπο αυτό, αλλά και στην ανθρωπιά μας, ακόμα μια σφαίρα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσείς θα τον βάζατε στο σπίτι σας; – H Αλβανία μπλόκαρε αυτόν τον Έλληνα κι έχει γίνει θέμα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση