σε ,

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει από μουσική και ιδού η απόδειξη

Όλοι νόμιζαν πως η καριέρα οδεύει προς το τέλος της, η 49χρονη όμως performer ήρθε να τους διαψεύσει για μία ακόμη φορά

Από τον Μύρο Ζέκα

Οι αρχές της δεκαετίας του 2010 ήταν το peak της καριέρας της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία έκανε θριαμβευτικές εμφανίσεις και δημιούργησε πολλά επιτυχημένα κομμάτια (On the floor, Dance again, Papi κ.α). Το 2014 εξέδωσε το άλμπουμ της με τίτλο A.K.A. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως αυτή ήταν και η ταφόπλακα της, μουσικής τουλάχιστον, καριέρας της. Το άλμπουμ δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση ενώ και για το μέλλον δεν είχαν ακουστεί φιλόδοξα σχέδια.

Το 2016 έβγαλε το τραγούδι «Ain’t your mama» το οποίο θύμισε σε όλους πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ακόμη εδώ. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τον Marc Anthony θα κυκλοφορούσε το πρώτο της αμιγώς ισπανόφωνο άλμπουμ το οποίο θα ήταν έτοιμο το 2018 και θα λεγόταν «Por Primera Vez» που σημαίνει «για πρώτη φορά». Η πληροφορία αυτή δεν φάνηκε να ενθουσιάζει το κοινό της καθώς δεν περίμενε κανείς πως σήμερα, δύο χρόνια μετά, θα είχαν τέτοια απήχηση τα ισπανόφωνα τραγούδια.

Κι όμως! Η Λατίνα ήξερε τι έκανε.

Το 2017 κυκλοφόρησε δύο από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το άλμπουμ της, το «Ni Tu Ni Yo» και το «Amor, Amor,Amor» τα οποία είχαν μέτρια απήχηση στο κοινό. Πριν λίγες μέρες όμως κυκλοφόρησε το τραγούδι της «El Anillo» το οποίο σε μια εβδομάδα το είδαν περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι στο You Tube.

Με τα τρία αυτά τραγούδια και τη γενικότερη φρενίτιδα που επικρατεί για τα λατινογενή τραγούδια τα φώτα στράφηκαν και πάλι πάνω στη Λόπεζ και πολλοί περιμένουν με ενδιαφέρον το νέο της άλμπουμ. Το εντυπωσιακό είναι πως πήρε ένα μεγάλο ρίσκο πριν δυο χρόνια ανακοινώνοντας πως θα βγάλει ισπανόφωνο άλμπουμ και εν τέλει της βγήκε. Αν και είναι νωρίς για να ξέρουμε πως θα τα πάει το άλμπουμ, το βέβαιο είναι πως μας έκανε και πάλι να ασχοληθούμε μαζί της.

Η Τζένιφερ ξέρει από μουσική. Όχι μόνο προβλέπει ποιο είδος μουσικής θα κυριαρχήσει κάθε εποχή αλλά μπορεί και αγκαλιάζει με άνεση το κάθε κυρίαρχο στυλ. Πριν από 15-20 χρόνια που είχε απήχηση η R&B η Λόπεζ ήταν καλή στο να βγάζει R&B κομμάτια. Στις αρχές της δεκαετίας μας που η ποπ και η ηλεκτρονική ποπ θριάμβευαν, θριάμβευε και αυτή μαζί τους. Τώρα που η λατινογενής μουσική πουλάει είναι για μια ακόμη φορά παρούσα. Για να το κάνει αυτό, μάλλον κάτι θα ξέρει από μουσική. Και για να το κάνει καλά, μάλλον θα ξέρει πολλά από μουσική.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

9 points
Upvote Downvote

Total votes: 8

Upvotes: 5

Upvotes percentage: 62.500000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 37.500000%

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Aν κάποιος ξέρει κάτι, αυτοί είναι οι παραγωγοί/managers, κτλ. οι οποίοι ξέρουν να προλαβαίνουν και να διαμορφώνουν τις τάσεις. Οπότε είναι απλά επίκαιρη,όχι γνώστης της μουσικής, λόγω των καλών συμβούλων της…

Αφήστε μια απάντηση