σε , ,

Κοντεύει τα 3 δισεκατομμύρια views. Τι στην ευχή είναι το Baby Shark Dance;

Το καρχαριόσογο βγήκε παγανιά

Κοντεύει τα 3 δισεκατομμύρια views. Έφτασε στο top-40 του Billboard. Μερικά χρόνια μετά το Gangnam Style και με την κορεατική ποπ (όχι του Κιμ, των από κάτω) να κάνει θραύση με τους BTS και τα άλλα κορεατόπουλα, ιδού μία νέα μαζική υστερία που καταφθάνει από την Νότιο Κορέα, από την Pinkfong, την, σαν να λέμε, “Θέλω να γίνω η Ντίσνεϊ η Κορεάτισσα”.

Εμείς, οι σαράντα κάτι χορεύαμε τα “Παπάκια” με τον AlBano και τη Romina Power. Έκτοτε διάφορα άλλα ζώα κατέκτησαν τα τσαρτς [ Θα την κάνω την ιστορική αναδρομή μόλις τελειώσω κάτι επιστημονικά που με ταλανίζουν και με κρατούν μακριά από τα μικροπράγματα]. Εκνευριστικότερο όλον, με μεγάλη διαφορά, ήταν ασφαλώς το Πουλάκι Τσίου, το οποίο πραγματικά ξυπνούσε μέσα μου αρχέγονα βίαια ένστικτα που θα ζήλευαν και οι ζωντανοί νεκροί του Game of Thrones.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ:

Προσκοπικόν ασμάτιον, που η βιομηχανία του θεάματος το τσίμπησε και το έκανε βάιραλ. Στίχοι απλοί. Το καρχαριάκι, και εν συνεχεία η μαμά-καρχαρίαινα, ο ντάντι-καρχαρίας, η γιαγιά και ο παππούς – απαξάπαντες νιώθουν μία υπογλυκαιμία, παρότι βρίσκονται μέσα στην τρελή χαρά και τον χαρακτηριστικό χορό που ήδη απολαμβάνετε, φαντάζομαι, στο κλιπ. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίζουν να βγουν παγανιά για ένα μπραντς, διότι, μία λιγούρα στα μπάνια τα θαλασσινά όλοι την παθαίνουμε, ή κάνω λάθος; Ξαμολιούνται λοιπόν στα πελάγη για εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες (και τυχόν στεριανούς κολυμβητές΄, που δίχως σκέψη έκαναν το ολέθριο σφάλμα εκείνη τη σημαδούρα).

Το άσμα είναι αφαιρετικόν. Το καρχαριόσογο φεύγει για κυνήγι, και τα λοιπά θαλασσινά (πλην του θαλασσινού τριφυλλιού, που ποιος θα βρει να μας το στείλει, έλεγε ο Ελύτης),  παθαίνουν ένα ντελίριουμ τρέμενς. Ποιος Σπίλμπεργκ; Ποια “Σαγόνια του καρχαρία”; Σκάσε και κολύμπα τώρα χοντρούλη, που λύσσαξες να κόψεις το κολυμβητήριο για να λιώσεις τα εξμπόξια και τα πλεϊστέσια. Δεν θέλω να σας σποϊλάρω το τέλος, διότι πρέπει να δείτε το βίντεο και να προβάρετε το χορευτικόν… Άντε, εμπρός… και όχι στα βαθιά, διότι το καρχαριόσογο καραδοκεί.

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειρήνη
Επισκέπτης
Ειρήνη

Ααααχχχ μας έχει κάψει το baby shark ανάθεμα την ώρα που μου έστειλαν τον λινκ και το άνοιξα…