σε , ,

Ξέρετε που (στην Ελλάδα) είναι αυτή η πανέμορφη λίμνη των βίαιων ανατινάξεων;

Απολαύστε μια πτήση πάνω από έναν τόπο βίαιων ανατινάξεων που άλλαξε το χάρτη της περιοχής για πάντα, αφήνοντας πίσω ένα εντυπωσιακό τοπίο και μία λίμνη.

Η λίμνη των ανατινάξεων | The blasting lake Greece Drone

Για να στηρίξετε την προσπάθεια: https://www.patreon.com/haanity Support us on Patreon: https://www.patreon.com/haanity Email: winch1@india.com Facebook: https://www.facebook.com/haanity ================================================== Απολαύστε μια πτήση πάνω από έναν τόπο βίαιων ανατινάξεων που άλλαξε το χάρτη της περιοχής για πάντα, αφήνοντας πίσω ένα εντυπωσιακό τοπίο και μία λίμνη, κάπου στην κεντρική Εύβοια.

Είναι ένα μέρος που κάποτε έσφυζε από τα βουητά των εκρήξεων και των μηχανημάτων εξόρυξης μεταλλευμάτων και τώρα αποτελεί έναν τόπο γαλήνης και ‘παγωμένης’ ησυχίας.

Βρίσκεται στην Κεντρική Εύβοια (έξω από το χωριό Τριάδα, 5 λεπτά από τα Ψαχνά). Ο άνθρωπος σκάλισε για πάντα την παρουσία του σ’ αυτό το έδαφος και με την πάροδο του χρόνου, έκρηξη με την έκρηξη, δημιούργησε μια νέα, εντυπωσιακή λίμνη και έναν τόπο εναλλαγής των χρωμάτων του εδάφους.

Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια δίνουν την εντύπωση ότι σταμάτησε ο χρόνος γύρω τους. Στο φόντο: η Δίρφυς, το υψηλότερο βουνό της Εύβοιας.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

3 points
Upvote Downvote

Total votes: 11

Upvotes: 7

Upvotes percentage: 63.636364%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 36.363636%

Αφήστε μια απάντηση