σε , , ,

«Νταρντάνιασμα»: Η ελληνική ανασκόπηση των επεισοδίων του RuPaul’s Drag Race τώρα και σε βίντεο

Ο Μανώλης κι ο Νεκτάριος -που τρέχουν το φανταστικό FB group Dardanes παλιότερα έγραφαν τις δικές τους ανασκοπήσεις για τα επεισόδια, τώρα το κάνουν και στο YouTube.

Nα το πρώτο vlog για τη σεζόν All Stars που παίζεται τώρα:

Να και το δεύτερο και πιο πρόσφατο:

Μας περιγράφουν το Νταρντάνιασμα με το παρακάτω κειμενάκι…

«Καλησπέρα σας.»

-Είμαι το δωδεκάρι που δεν έδωσε εκείνη τη μια και μοναδική φορά η Ελλάδα στην Κύπρο, Μανώλης

-Κι εγώ είμαι η λεπτή γραμμούλα από σκόνη που όσο και να την σκουπίζεις δεν μπαίνει στο φαράσι, Νεκτάριος! «Και καλωσήρθατε σε ακόμα ένα Νταρντάνιασμα!»

-«Νταρντάνιασμα», δηλαδή; Ίσως το πιο geek πράγμα στο ελληνικό youtube, σίγουρα το πιο κιτσάτο και γκλαμ. Πρόκειται για ένα νέο vlog σχολιασμού που ξεκινήσαμε δειλά-δειλά στο σαλόνι μου με τον φίλο Νεκτάριο για την τηλεοπτική εκπομπή-cultural φαινόμενο που μας τρώει εδώ και δέκα χρόνια τα μυαλά και έχει πλέον αποκτήσει ένα τεράστιο φανατικό κοινό και στην Ελλάδα!

-To RuPaul’s Drag Race! Σκέψου το, κάτι σαν το America’s Next Top Model, αλλά με drag queens. Κι επειδή λοιπόν είδαμε ότι οι νοματαίοι αυξάνονται δημιουργήθηκε ένα γκρούπ στο facebook από την «μητέρα» Μανώλης Βαμβούνης με την διακριτική ονομασία #DARDANES και λέγε λέγε φτάσαμε κοντά στο 3000 μέλη.

-Dardanation!

-Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα σχολιασμό του κάθε επεισοδίου αρχικά σε γραπτή μορφή στο site του Antivirus, κι επειδή το concept έτυχε μεγάλης αποδοχής, είπαμε τελείως αυθόρμητα και πρωτότυπα «ωρέ δεν το κάνουμε σε βίντεο;»

-Το πρώτο μας βίντεο τη περασμένη εβδομάδα ήταν… work in progress. Με θεματάκια ήχου, έναν fail λαχανί wannabe green screen τοίχο που δεν δούλεψε ποτέ και γενική αμηχανία – αλλά full fun. Το δεύτερο μας αυτή τη βδομάδα είναι όμως τα πάντα όλα και λίγο παραπάνω, με το πιο επιθετικά χαρωπό και ηλίθιο μοντάζ που θα συναντήσεις ποτέ – και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι κάθε βδομαδα!

-Γι’ αυτό λοιπόν ζεστάνετε την πίτσα απ’ τα χθες καθίστε αναπαυτικά, βάλτε το αηφον στ’ αθόρυβο και καθίστε να μας απολαύσετε. Αν δεν έχετε δει ποτέ το Rupaul’s Drag Race δεν θα καταλάβετε τίποτα αλλά μην σας νοιάζει, τα λέμε τόσο χαριτωμένα.

-Όχι μόνο ιντερνετικά, βασικά. Αυτή την Παρασκευή, ραντεβού και για live event, με viewing party στο Shamone Club, live drag shows και το πρώτο έβερ live ελληνικό «Snatch Game», το υπερδημοφιλές φορμάτ του Drag Race, όπου drag queens υποδύονται camp celebrities μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι γεμάτο puns και υπονοούμενα. Στη δική μας εκδοχή, τρεις Ελληνίδες drag queens επί σκηνής – η Fatality, η Gorgina και η Zackie Oh – υποδύονται αναπάντεχες trashy τοπικές διασημότητες, πριν την προβολή του επεισοδίου, και στη συνέχεια με ζωντανά drag shows!

-Ραντεβού λοιπόν κάθε εβδομάδα για ένα νέο Νταρντάνιασμα!

-Και «Καλή Βδομάδα»!

[λινκ για το event]

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

9 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Αφήστε μια απάντηση