σε , ,

Η Ελληνίδα aerial dancer Κατερίνα Σολδάτου μας βάζει σε καλοκαιρινό κλίμα

Και μιλά για το πάθος της για τον εναέριο χορό

Δείτε την στο νέο της καλοκαιρινό βίντεο:

Η Κατερίνα Σολδάτου αυτοπαρουσιάζεται:

Ξεκίνησα σπουδές χορού σε πολύ μικρή ηλικία, αμέσως μετά από την επιστροφή μου από την Αγγλία, όπου γεννήθηκα και πέρασα τα πρώτα μου χρόνια. Πέντε μόλις χρονών άρχισα να μαθαίνω κλασικό μπαλέτο και κατά τα επόμενα χρόνια έλαβα τα διπλώματα του συστήματος RAD (Royal Academy of Dancing), στον τομέα του μοντέρνου χορού και της τζαζ.

Στη συνέχεια η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε μέχρι τον Πανελλήνιο (ΠΓΣ) όπου για μερικά χρόνια ήμουν αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα στο Deree College από όπου έλαβα πτυχίο Μάρκετινγκ (BSc Marketing).

Πολύ αργότερα ανακάλυψα το μεγάλο μου πάθος για τον εναέριο χορό που τελικά έγινε ο επαγγελματικός στόχος της ζωής μου.

Κατερίνα Σολδάτου

Έτσι σήμερα είμαι πιστοποιημένη καθηγήτρια Aerial Yoga.

Πρόσφατα επιλέχθηκα και έλαβα μέρος σε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο της Ana Prada για καθηγητές εναέριου χορού (Aerial Master Class) που διοργάνωσε ο Οργανισμός ”Les Recontres De Dance Aerienne” (LRDA) στη Γαλλία. Μετά το σεμινάριο συνεργάζομαι με την Ana Prada σε θέματα χορού και είναι πλέον ο μέντοράς μου. Η Ana ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα ως προσκεκλημένη του AerialEverAfter και έλαβε μέρος ως καθηγήτρια στο σεμινάριο που διοργανώσαμε το Φθινόπωρο του 2014 στο ΟΑΚΑ.

Η δραστηριότητά μου η σχετική με τον εναέριο χορό περιλαμβάνει τη συνεχή βελτίωση της οργάνωσης των μαθημάτων Aerial Dance με βάση τις εγκαταστάσεις μας στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ, συμμετοχή σε ταινίες και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς και πολλές εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Επίσης πρωταγωνίστησα χορεύοντας στον αέρα, στην μικρού μήκους ταινία “Games of Trust” που διακρίθηκε κατακτώντας μια από τις δέκα καλύτερες θέσεις του διαγωνισμού του Ιδρύματος Ωνάση που οργανώθηκε από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Άνοιξη του 2014.

Κατερίνα Σολδάτου

Εμφανίζομαι στο video του τραγουδιού “Σ’ έναν άγγελο μιλώ” με Γιάννη Βαρδή και Μηδενιστή. Έχω κάνει την έναρξη σε μεγάλα “events”, όπως το No Limits και το Tattoo Athens Convention στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Do. Έχω λάβει πολύ μεγάλη υποστήριξη και αγάπη απο τα media τα τελευταία χρόνια και αυτο βοηθάει και ενθαρρύνει τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης του συστήματος AerialEverAfter αλλά και εμένα προσωπικά για να γίνομαι καλύτερη μέσα από τη συνεχή προσωπική μου εξέλιξη σε θέματα χορού και περφόρμανς για τους μαθητές και τις μαθήτριές μου.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Αφήστε μια απάντηση