σε , , , ,

Υποψήφιος παγκοσμίου βεληνεκούς

Τι διαμάντια είχαμε δίπλα μας και δεν τα είχαμε εκτιμήσει!

Η Ραχήλ Μακρή κατεβαίνει για Δήμαρχος με την υποστήριξη του κόμματος της Κατερίνας Παπακώστα. Κι αν όλα αυτά δεν είναι ήδη σουρεαλιστικά από μόνα τους, έρχεται κι ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός της, και μας αποτελειώνει.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος σε (απίθανα εκθειαστική) συνέντευξη που είχε δώσει το 2016 στο neakriti:

Ερώτηση: Είστε ο Κρητικός που το 2005 δημιουργήσατε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση παγκοσμίως, γεγονός που έκανε τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης να στρέψουν την προσοχή τους στην Ελλάδα με διθυραμβικά σχόλια. Μιλήστε μας λίγο για αυτό το εγχείρημα σας . Πως τα καταφέρατε;;

Απάντηση: Αν και έχει περάσει στον κόσμο ότι η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ξεκίνησε το 2005, το Tvonline ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003. Ξεκίνησε ως αντίδραση καθώς δεν μπορούσα με τίποτα να βρω εργασία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Οι πόρτες ήταν κλειστές όχι επειδή δεν είχα τις γνώσεις και τα προσόντα αλλά επειδή δεν είχα γνωριμίες για να «σπρώξουν» το βιογραφικό μου. Μη ξεχνάμε ότι αποφοίτησα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στα 17 μου χρόνια, κάτι που έγινε αναφορά σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας με ως παιδί θαύμα κλπ.

Έτσι κι ενώ απογοητεύτηκα από τις κλειστές πόρτες των καναλιών είπα στον εαυτό μου «Θα φτιάξω το δικό μου κανάλι».Το εγχείρημα ήταν δύσκολο καθώς εκείνη την εποχή το διαδίκτυο δεν είχε την κίνηση που έχει σήμερα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου στήριξη από χορηγίες, επενδυτές κλπ. Παρόλα αυτά το Tvonline βγήκε στον αέρα γράφοντας ιστορία και βαφτίζοντας την Ελλάδα ως Γενέτειρα της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Όχι μόνο αυτά, αλλά, πάλι σύμφωνα με την ίδια εκθειαστική συνέντευξη, τον έχουν πει πολλοί (ΠΟΙΟΙ;) νέο Bill Gates!

Ερώτηση: Οι πρωτοποριακές σας ιδέες με το  πάθος για τη δουλειά σας ήταν τέτοιες  που όχι μόνο αγγίξατε την επιτυχία αλλά έχετε χαρακτηριστεί από πολλούς και ως ο νέος Bill Gates. Πως νιώθετε για αυτό;

Απάντηση: Είναι πολύ σπουδαίο να σε παρομοιάζουν με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο στον κόσμο της πληροφορικής. Σίγουρα με δυναμώνει και θέλω να δικαιώσω με την πορεία μου όσους πίστεψαν και πιστεύουν σ’ εμένα.

Σε ένα δεύτερο εκθειαστικό δημοσίευμα του 2011 μαθαίναμε ότι κάποιος (ποιος… άραγε;) έγραψε στη Wikipedia αυτό γι’ αυτόν:

Σήμερα στη Wikipedia:

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

45 Μικροπράγματα που ΙΣΩΣ σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα Πέμπτη 25/4

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση