σε , , ,

20 φορές που κάποιοι αισθάνθηκαν *υπερβολικά* άνετα σε μέσα μαζικής μεταφοράς

Κάντε δουλειά σας, σα στο σπίτι σας :)

ΜΜΜ

Ένα κακό που έχουν τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ότι είναι δημόσια. Που σημαίνει ότι όταν βρισκόμαστε σε αυτά χάνεται κάθε ίχνος ιδιωτικότητας. Ή μήπως δεν είναι πάντα έτσι; Το ranker συγκέντρωσε τις 20 πιο αστείες και παράξενες περιπτώσεις, όπου κάποιοι αισθάνθηκαν υπερβολικά άνετα μέσα στα ΜΜΜ με ξεκαρδιστικές συνέπειες.

Αυτές είναι:

1. Η σεφ του μετρο

2. Κάνε δουλειά σου

3. Χαλαρά

4. Μην ενοχλείσαι

5. Όπως βολεύεται ο καθένας

6. Μα γιατί δεν κάθεται κανείς δίπλα μου;

7. Τα πιτσουνάκια

8. Ευτυχώς δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα

9. Άνετα

10. Έχω μια φαγούρα

11. Σαν στο σπίτι σου

12. Με τα κουνελάκια

13. Μην δίνετε σημασία

14. Κάντε σαν να μην υπάρχω

15. Win

16. Έτοιμοι για δείπνο

17. Η μετακόμιση

18. Όταν είσαι ανεβασμένος

19. Πρωινό στο τρένο

20. Μην με ξυπνάτε

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Οι φωτογραφίες 4,5,10,15,20 είναι κατά τη γνώμη μου απαράδεκτο που τραβήχτηκαν κ επίσης που δημοσιεύονται.Αναφερομαι σ’ αυτές κι όχι ας πούμε για εκείνη με τον τύπο με το σωβρακο που άπλωσε τη μαξιλαρα,ούτε για τη μάλλον στημένη-να-προκαλέσει με τον άλλον να αιωρείται ψηλά.Ουτε καν για εκείνες που δεν φαίνονται πρόσωπα (ο κοστουμαρισμενος που κοιμάται μπρούμυτα,π.χ.)
    Αυτές που αναφέρω είναι από ανθρώπους που συνέβη να τους πάρει ο ύπνος σε μέσα μαζικής αναφοράς.Ξερουμε αν το έκαναν επίτηδες;Θελαν δηλαδή να γίνουν ρεζίλι εν γνώση τους;Δε νομίζω.Επειτα φαίνονται τα πρόσωπα τους!!!Δεν είναι καν με κάποιο προστατευτικό “φλου”…Που ξέρουμε αν από εξάντληση δεν άντεξε ο οργανισμός τους άλλο;Αν πάσχουν από εκείνη την αρρώστια που κοιμάσαι έτσι στα ξαφνικά (είχε γίνει κ θέμα παλαιότερα με τον Φίλη,που τον κορόιδευαν χωρίς να γνωρίζουν);Δεν θα μπορούσε στον καθένα μας να μας συμβεί;
    Είναι αστείο;

Αφήστε μια απάντηση