σε ,

20 φωτογραφίες απ’ το νέο ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών

Ποζάρουν για ημερολόγιο με φιλανθρωπικό σκοπό (αντί να σβήνουν φωτιές, με τις φωτο μάλλον ανάβουν)

Το Αυστραλιανό Ημερολόγιο Πυροσβεστών (Australian Firefighters Calendar) αποτελεί παράδοση εδώ και 27 χρόνια. Από το 1993, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας εκδίδουν αυτό το ημερολόγιο για να συνδράμουν σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, λέει το boredpanda.

Για φέτος αποφάσισαν να υποστηρίξουν μικρές, τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις της Αυστραλίας που επικεντρώνονται στη βοήθεια των ζώων διάσωσης και θεραπείας.

Στο ημερολόγιο του 2020 παίρνουν επίσης μέρος πυροσβέστες από τη Γαλλία και τη Γερμανία. Ενώ από την ερχόμενη χρονιά θα ξεκινήσει το πρώτο διεθνές ημερολόγιο πυροσβεστών.

Να 20 από τις φωτογραφίες του ημερολογίου

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΥΙΖ: Τι ράτσα είναι αυτές οι 20 γάτες;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Bcool
Μέλος
Bcool

Κανένα Plus Sized μοντέλο δεν υπάρχει άραγε μεταξύ των πυροσβεστών; Μάλλον όχι. Όλοι είναι στα καλούπια των στερεοτυπικών προτύπων που με χαρά αναπαράγετε κι εσείς οι δήθεν προχωρημένοι.

Εμένα όμως ΠΡΕΠΕΙ να μου αρέσει η υπέρβαρη μοντέλα…

Bcool
Μέλος
Bcool

Και κάτι που σκέφτηκα με αφορμή άλλο θέμα… Δεν υπάρχουν γυναίκες πυροσβέστισες στην Αυστραλία να λάβουν κι αυτές μέρος στη φωτογράφηση; Γιατί αποκλείονται; Δεν εφαρμόζεται η ποσόστωση και στις φωτογραφίες; Που είναι η Φωτεινή να ξεσπαθώσει;

Υ.Γ. Συγγνώμη για τον νεολογισμό «πυροσβέστισες». Είναι το καλύτερο που μπορούσα να σκεφτώ. Γυναίκες-πυροσβέστες θα έγραφα κανονικά αλλά είπα να μην το διακινδυνεύσω. Ήδη ενοχλώ αρκετά…