Εκλογικές ανατροπές, μεσανατολική κρίση, πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, εγκλωβισμένοι άμαχοι στη Γάζα, Ισραηλινοί όμηροι, κι όμως, η σουρεάλ Ελλάδα συνεχίζει τον ακούραστο χορό της. Παρακάτω πέντε ειδήσεις που το αποδεικνύουν. WTF όλες, εξοργιστικές μερικές.
Ιδού:
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μπορεί να παντρευτεί μια ωραία γυναίκα “την εποχή που άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο”
Από χθες το ελληνικό internet -και η ελληνική τηλεόραση από ό,τι φαίνεται- ασχολείεται με τον υποτιθέμενο γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Και πάνω που “χαρήκαμε” πως τουλάχιστον δεν έγινε viral για ακόμα μια αμφιλεγόμενη, φασιστική δήλωση, μας διέψευσε.
Ο κ.Πλεύρης μίλησε στον Alpha, συνεχίζοντας να μην επιβεβαιώνει τη φημολογία περί γάμου, λέγοντας πως αυτό που τον γοήτευσε στη Τζόρτζια είναι ότι “έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει μια αξιόλογη μόρφωση”. Συμπλήρωσε: “Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο”. Κατέληξε: “έχουμε έναν δεσμό και θα δούμε πώς θα καταλήξει”. Next.
Το ολόφρεσκο (ή και όχι) πρόβλημα της Αθήνας: οι κοριοί
Νέα καταγγελία για την ύπαρξη κοριών σε ξενοδοχείο της Αττικής είδε το φως της δημοσιότητας, με καταγγέλουσα που μίλησε στο Mega να αναφέρει πως το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα από τους κοριούς.
Η γυναίκα ανέφερε πως το ξενοδοχείο δεν ανέλαβε καμία ευθύνη όταν η ίδια τους ενημέρωσε για το περιστατικό. Το ξενοδοχείο από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία αλλά και ότι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.
“Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι”, δήλωσε. Διαβάστε περισσότερα εδώ, σε κάθε περίπτωση.
Τρία κιλά κάνναβης σε σπίτια τριών ανδρών στη Μάνη
Σε άλλα νέα, σημαντικές ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών του τμήματος Γυθείου και της Ο.Π.Κ.Ε με σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, για την εξάρθρωση σπείρας που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Της Λακωνικής Μάνης.
Στα πλαίσια της επιχείρησης, λοιπόν, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 54 και 66 ετών, που φαίνεται να εμπλέκονται στη διακίνηση. Η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών (μιλάμε για 165 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 809,01 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας) μαζί με 1.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι του 54χρονου.
Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδρικών Σπάρτης, που διέταξε την κράτησή τους, ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Οδηγός φορτηγού παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρό μοτοσικλετιστή
Θύμα τροχαίου έπεσε ένας 21χρονος στον Βόλο. Οδηγός φορτηγού τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε, στη γέφυρα της Λαχαναγοράς στο Διμήνι, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ιδιαίτερα σφοδρή, με τον μοτοσικλετιστή να τραυματίζεται σοβαρά. Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, ενώ, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί ώστε να παραδοθεί στις Αρχές. Ναι, αυτό στα εξοργιστικά.
Να εξαφανιστεί Θέλει η Γκουίνεθ Πάλτροου και κάπως ταυτιστήκαμε
Σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση διαβάζουεμε πως προχώρησε η Γκουίνεθ Πάλτροου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ανέφερε πως σχεδιάζει να εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή και από το Χόλιγουντ.
Page Six on X (formerly Twitter): “Gwyneth Paltrow has plans to ‘disappear’ from Hollywood after selling Goop: ‘No one will ever see me again’ https://t.co/Mn82ilKl66 pic.twitter.com/MXWI5OQiUh / X”
Gwyneth Paltrow has plans to ‘disappear’ from Hollywood after selling Goop: ‘No one will ever see me again’ https://t.co/Mn82ilKl66 pic.twitter.com/MXWI5OQiUh
«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» σημείωσε ενώ παράλληλα εξήγησε πώς φαντάζεται την ιδανική ζωή μετά την αποχώρησή της από τα φώτα της δημοσιότητας και την μεγάλη ζωή.
Επιπλέον, από ό,τι φαίνεται, η Goop ψάχνει αγοραστή, αλλά η Γκουίνεθ “δεν ξέρει ποιος θα μπορούσε να θέλει να την αγοράσει”.



