1) Ευδοκία
Ακόμα και να ήταν λίγο εξεζητημένος ο τρόπος που την τελευταία εβδομάδα χρησιμοποιεί η Ευδοκία Τσαγκλή για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το, ξεχασμένο εν πολλοίς, δυστύχημα των Τεμπών, ποιο είναι το τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ακόμα και να είναι κάπως δραματικό ή θεατράλε το στυλ πιστεύω πως συγχωρείται καθώς η κοπέλα, που είναι θύμα του δυστυχήματος, προφανώς υποφέρει όπως και όλοι όσοι επέζησαν (αλλά φυσικά δεν ξέχασαν και δεν ξεπέρασαν). Και επιπλέον νιώθει ότι ποτέ δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Πήγε στη συγκέντρωση Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και λέει πως, επειδή είχε πανό για τα θύματα, την έβγαλαν σηκωτή. Το ότι είναι influencer και ήταν και σε ριάλιτι (Big Brother και My Style Rocks) είναι κομμάτια της ζωής της για τα οποία δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απολογηθεί.
Αν διαφωνείς μ’ αυτά που λέει ή με τον τρόπο, δείξε κατανόηση -σκέψου αυτά που πέρασε και την αδικία που νιώθεις- και προσπέρασέ την. Πράγμα που πολλοί δεν έκαναν, προσπαθώντας να τη μειώσουν.
Θεωρώ τα σχόλια πολλών άκομψα, ό,τι και να είχε κάνει η Ευδοκία
Mirsini on X (formerly Twitter): “Η Ευδοκία να κόψει τους μπαφους για αρχή ,εκτός αν σκοπεύει να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ 🙂 https://t.co/EiEsnvMxCf pic.twitter.com/UeUeg9pUpH / X”
Η Ευδοκία να κόψει τους μπαφους για αρχή ,εκτός αν σκοπεύει να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ 🙂 https://t.co/EiEsnvMxCf pic.twitter.com/UeUeg9pUpH
τάσος on X (formerly Twitter): “μα δεν βλέπετε ότι η κοπέλα υποφέρει από τη δίψα της για δημοσιότητα; βάλτε την επιτέλους μέσα σ’ένα reality να ηρεμήσει!pic.twitter.com/9l7RNLutnE / X”
μα δεν βλέπετε ότι η κοπέλα υποφέρει από τη δίψα της για δημοσιότητα; βάλτε την επιτέλους μέσα σ’ένα reality να ηρεμήσει!pic.twitter.com/9l7RNLutnE
Mirsini on X (formerly Twitter): “Εχθές έκανα το τουι , σήμερα η Ευδοκία πήρε τους μπαφους της και ως γνήσια ζαια πήγε στα τυριά του Σκλαβενίτη υστεριάζουσα 😂😂😂Αφού σε χαλάει ρε κοπελιά. Άστο να πάει στο διάολο. https://t.co/jXowPq0dGI pic.twitter.com/gknPpBVzTV / X”
Εχθές έκανα το τουι , σήμερα η Ευδοκία πήρε τους μπαφους της και ως γνήσια ζαια πήγε στα τυριά του Σκλαβενίτη υστεριάζουσα 😂😂😂Αφού σε χαλάει ρε κοπελιά. Άστο να πάει στο διάολο. https://t.co/jXowPq0dGI pic.twitter.com/gknPpBVzTV
Eva 🍎 on X (formerly Twitter): “Ζήσε το τέταρτο της δημοσιότητας σου Ευδοκία αλλά είναι ντροπή να εκμεταλλεύεσαι δυστύχημα. Δεν είναι το my style rocks δεν είναι το big brother. Και στα μάτια τον κοίταξες κ μιλήσατε κ ποτέ δεν σου αρνήθηκε κανείς. Απλά πήγες να κάνεις σόου και να το εκμεταλλευτείς, ντροπή. / X”
Ζήσε το τέταρτο της δημοσιότητας σου Ευδοκία αλλά είναι ντροπή να εκμεταλλεύεσαι δυστύχημα. Δεν είναι το my style rocks δεν είναι το big brother. Και στα μάτια τον κοίταξες κ μιλήσατε κ ποτέ δεν σου αρνήθηκε κανείς. Απλά πήγες να κάνεις σόου και να το εκμεταλλευτείς, ντροπή.
2) Νομίζω πως πριν την επικρίνουμε πρέπει να σκεφτούμε όσα πέρασε
Κατουρλίτσος on X (formerly Twitter): “Βλέπω την Ευδοκια που τη ξέρω έναν αιώνα και ήταν πάντα ένα τόσο χαρούμενο κορίτσι να κλαίει και να τη βρίζετε και σοβαρά θέλω να σας χτυπήσω . Η κοπέλα εχει περασει τόσα στο ατύχημα και ούτε μπαφους πίνει που λέτε ούτε είναι τρελή . Περάστε ότι πέρασε και μετά μιλήστε ζώα / X”
Βλέπω την Ευδοκια που τη ξέρω έναν αιώνα και ήταν πάντα ένα τόσο χαρούμενο κορίτσι να κλαίει και να τη βρίζετε και σοβαρά θέλω να σας χτυπήσω . Η κοπέλα εχει περασει τόσα στο ατύχημα και ούτε μπαφους πίνει που λέτε ούτε είναι τρελή .
Travis Bickle on X (formerly Twitter): “Τα πράγματα που γράφονται εδώ μέσα για την Ευδοκία Δαγκλή, επιζήσασα του δυστυχήματος των Τεμπών, είναι αδιανόητα για ένα υγιές μυαλό, θεωρούνται κανονικότητα μόνο στον βόθρο των σοσιαλ και σε κάτι ανθρώπους νοτισμένους με κομματική σκατίλα. / X”
Τα πράγματα που γράφονται εδώ μέσα για την Ευδοκία Δαγκλή, επιζήσασα του δυστυχήματος των Τεμπών, είναι αδιανόητα για ένα υγιές μυαλό, θεωρούνται κανονικότητα μόνο στον βόθρο των σοσιαλ και σε κάτι ανθρώπους νοτισμένους με κομματική σκατίλα.
BaZour – Η BaZoraia on X (formerly Twitter): “Αη η Ευδοκία δε ζούσε θα της κάναμε ακόμα δακρυβρεχτα αφιερώματα. Τώρα που τολμάει να ζει και να είναι εξαγριωμένη με το έγκλημα που έζησε την μαστιγωνουμε. / X”
Αη η Ευδοκία δε ζούσε θα της κάναμε ακόμα δακρυβρεχτα αφιερώματα. Τώρα που τολμάει να ζει και να είναι εξαγριωμένη με το έγκλημα που έζησε την μαστιγωνουμε.
παγανιοτιΣ on X (formerly Twitter): “μέχρι τώρα βρίζατε και στοχοποιούσατε όποιον δεν υποστηρίζει τον Θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητήν ουρανού και γης Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα βρίζετε χυδαία και θύματα δυστυχήματος, έχει πάτο το βαρέλι σας; / X”
μέχρι τώρα βρίζατε και στοχοποιούσατε όποιον δεν υποστηρίζει τον Θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητήν ουρανού και γης Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα βρίζετε χυδαία και θύματα δυστυχήματος, έχει πάτο το βαρέλι σας;
Κατάπτυστοι βέβαια είναι και αυτοί που την εκμεταλλεύονται κομματικά, ενώ δεν νοιάζονται γι’ αυτήν.
3) WTF
christos syrimpeis on X (formerly Twitter): “Έχει περάσει αρκετά το βήμα της Βουλής τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό νομίζω ότι θα είναι πρωτόγνωρο pic.twitter.com/lGsf4gnswi / X”
Έχει περάσει αρκετά το βήμα της Βουλής τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό νομίζω ότι θα είναι πρωτόγνωρο pic.twitter.com/lGsf4gnswi
4) Εντωμεταξύ στο TikTok…
Chris_USA on X (formerly Twitter): “Εκπληκτικη βελτίωση στα ποσταρισματα του tik tok… αμεσότητα, γήινη γλώσσα, μένεις ως το τέλος του βίντεο ακόμα και αν το θεωρήσεις ανούσιο… μπράβο στην ομάδα που τρέχει τη δουλειά https://t.co/O25WTiDoKU / X”
Εκπληκτικη βελτίωση στα ποσταρισματα του tik tok… αμεσότητα, γήινη γλώσσα, μένεις ως το τέλος του βίντεο ακόμα και αν το θεωρήσεις ανούσιο… μπράβο στην ομάδα που τρέχει τη δουλειά https://t.co/O25WTiDoKU
5) Όλοι μιλάνε για το πόσο ακριβός πλέον είναι ο τουρισμός στα νησιά για τους Έλληνες
(αλλά πλέον και για ξένους που δεν πιστεύουν στα μάτια τους με τις τιμές στα νησιά)
Vasiliki Siouti on X (formerly Twitter): “Αλήθεια είναι αυτό. Εδώ και χρόνια πάρα πολλοί Ελληνες δεν μπορούν να χαρούν τα ελληνικά νησιά και τις παραλίες. Οι “αποκλεισμένοι” θα γίνονται όλο και περισσότεροι όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. https://t.co/H9GgQKyJrH / X”
Αλήθεια είναι αυτό. Εδώ και χρόνια πάρα πολλοί Ελληνες δεν μπορούν να χαρούν τα ελληνικά νησιά και τις παραλίες. Οι “αποκλεισμένοι” θα γίνονται όλο και περισσότεροι όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. https://t.co/H9GgQKyJrH
6) Πάντως τους τουρίστες θα τους υποδεχόμαστε είτε με συρτάκι και κουλούρια…
είτε κερνώντας τύψεις κι ενοχές…
Αντικαθεστωτικός 🇺🇦🇪🇺 on X (formerly Twitter): “Ηρθες ρε κωλοπαιδο στη χώρα μας να περάσεις καλά και να κανείς τουρισμό;; Πως τολμάς;; Πως κοιμάσαι τα βράδια;; Θα υποφέρεις ρε κρουαζεράκια!!!Είναι άλλωστε γνωστό πως αν σταματήσει να έρχεται ο τουρίστας διακοπές στην Ελλάδα θα εξαλειφθεί η παγκόσμια φτώχεια! Ναυάγια της ζωής… pic.twitter.com/QQKx7TMrnO / X”
Ηρθες ρε κωλοπαιδο στη χώρα μας να περάσεις καλά και να κανείς τουρισμό;; Πως τολμάς;; Πως κοιμάσαι τα βράδια;; Θα υποφέρεις ρε κρουαζεράκια!!!Είναι άλλωστε γνωστό πως αν σταματήσει να έρχεται ο τουρίστας διακοπές στην Ελλάδα θα εξαλειφθεί η παγκόσμια φτώχεια! Ναυάγια της ζωής… pic.twitter.com/QQKx7TMrnO
7) Για την επανεμφάνιση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη
aNameToCome on X (formerly Twitter): “Η στήριξη Σακελλαρίδη στο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει το τηλεφώνημα της ξαδέρφης της γιαγιάς σου με την οποία δεν έχει μιλήσει εδώ και 20 χρόνια και εσυ δεν ήξερες ότι υπάρχει όταν μαθευτεί ότι η γιαγιά είναι στα τελευταία της και δεν έχει κάνει διαθήκη. / X”
Η στήριξη Σακελλαρίδη στο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει το τηλεφώνημα της ξαδέρφης της γιαγιάς σου με την οποία δεν έχει μιλήσει εδώ και 20 χρόνια και εσυ δεν ήξερες ότι υπάρχει όταν μαθευτεί ότι η γιαγιά είναι στα τελευταία της και δεν έχει κάνει διαθήκη.
8) Το αμερικανικό δίκτυο NBC γράφει (και δεν έχει και άδικο)
Εκατοντάδες εξακολουθούν να αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι πως είναι νεκροί μετά τη βύθιση ενός σκάφους που μετέφερε μετανάστες στα ελληνικά ύδατα την περασμένη εβδομάδα.
Ακτιβιστές λένε ότι είναι απογοητευμένοι που το βυθισμένο πλοίο μεταναστών έχει συγκεντρώσει πολύ λιγότερη προσοχή και πόρους από τις προσπάθειες διάσωσης του Τιτάνα για 5 άτομα.
NBC News on X (formerly Twitter): “Hundreds are still missing and feared dead after a boat carrying migrants sank in Greek waters last week.Advocates say they’re frustrated the sunken migrant ship has garnered far less attention and resources than the Titan rescue efforts for 5 people. https://t.co/NYRoA3X3um / X”
Hundreds are still missing and feared dead after a boat carrying migrants sank in Greek waters last week.Advocates say they’re frustrated the sunken migrant ship has garnered far less attention and resources than the Titan rescue efforts for 5 people. https://t.co/NYRoA3X3um
9) Πραγματικά
Themis Kessaris on X (formerly Twitter): “Ο Μπαλάσκας μπορεί μια μέρα να πει στον αέρα “καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ που με καλέσατε, γαμιέστε και εσείς και οι τηλεθεατές σας” και ούτε τότε θα σταματήσουν να τον καλούν και να του δίνουν βήμα. / X”
Ο Μπαλάσκας μπορεί μια μέρα να πει στον αέρα “καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ που με καλέσατε, γαμιέστε και εσείς και οι τηλεθεατές σας” και ούτε τότε θα σταματήσουν να τον καλούν και να του δίνουν βήμα.
10) Εικασίες για τη νέα κυβέρνηση
Yannis Karamitsios on X (formerly Twitter): “Ξέρω ότι δεν θα γίνει, αλλά η πεντάδα Δένδιας – Σταϊκούρας – Χατζηδάκης – Γεωργιάδης – Πιερρακάκης πρέπει να μείνει στα πόστα της. Ομάδα που πάει καλά δεν αλλάζει (αν και προσωπικά δεν τους συμπαθώ όλους).Βλέπω επίσης την τριάδα του ΛΑΟΣ να πέφτει ένα κλικ, ή και δύο. / X”
Ξέρω ότι δεν θα γίνει, αλλά η πεντάδα Δένδιας – Σταϊκούρας – Χατζηδάκης – Γεωργιάδης – Πιερρακάκης πρέπει να μείνει στα πόστα της. Ομάδα που πάει καλά δεν αλλάζει (αν και προσωπικά δεν τους συμπαθώ όλους).Βλέπω επίσης την τριάδα του ΛΑΟΣ να πέφτει ένα κλικ, ή και δύο.
11) Ετοιμαζόμαστε για τα αποτελέσματα;
παγανιοτιΣ on X (formerly Twitter): “πρόβα το καληνύχτα Κεμάλ για Κυριακή βράδυ / X”
πρόβα το καληνύχτα Κεμάλ για Κυριακή βράδυ




Για τον αριθμό 1: Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι η κοπέλα από την οποία ο κύριος Μητσοτάκης ζητούσε να βάλει πλάτη όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στους επιζήσαντες στη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη. Από το πρωί που διάβασα την είδηση είμαι στενοχωρημένος. Πολλοί μιλάνε για δημοσιογράφους και πρόσωπα της τηλεόρασης και παρουσιαστές που είναι απάνθρωποι και λένε άσχημα πράγματα αλλά ας αναλογιστούμε και την βρωμερή τοξικότητα των social media. Ας μην κατηγορήσω τις πλατφόρμες γιατί ως παλτφόρμες δεν φταίνε αλλά πραγματικά πιστεύω πως το σύγχρονο καρκίνωμα που προσβάλλει νου και καρδιά είναι ότι ο κάθε άνθρωπος έχει λογαριασμό σε… Διαβάστε περισσότερα »