σε

17 αντιδράσεις για την κόρη της Ν.Ζαμπέτογλου και το ρεκόρ ηλιθιότητας που πιάσαμε την Πρωτοχρονιά

Το μισό Twitter αναρωτιόταν γιατί δεν επέλεξε ένα “ελληνόπουλο” ο Χάρης Δούκας, το άλλο μισό τον αποθέωνε που ανέβασε στη σκηνή ένα “παλαιστινιάκι”. ΘΛΙΨΙC

kapa50261704064231
📷 SOOC

Με σεισμό υποδέχτηκε το 2024 η Ιαπωνία, με αχρείαστο πικ ηλιθιότητας η Ελλάδα. Συμβαίνουν αυτά. Σε άλλα νέα, αφορμή για χυδαία τουητερική επιδρομή ρατσισμού, στη βάση του απόλυτου τίποτα, αποτέλεσε η οικογένεια της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

JavaScript is not available.

No Description

Κρατώντας την κόρη του ζευγαριού από το χέρι υποδέχτηκε το νέο έτος ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στο εορταστικό πρόγραμμα στην πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Μάλλον επηρεασμένος ο κόσμος από τις παλαιστινιακές σημαίες που ανέμιζαν στο πλήθος, ο κόσμος των social media θεώρησε, με αξιοπερίεργη ευκολία, πως το εννιάχρονο κοριτσάκι ήταν προσφυγόπουλο. Κάπως έτσι, οι μισοί έβριζαν τον Χάρη Δούκα γιατί προτίμησε να ανεβάσει στη σκηνή ένα «αλλοδαπό» κοριτσάκι και όχι κάποιο «ελληνόπουλο» ενώ οι άλλοι μισοί το αποθέωσαν που ανέβασε στη σκηνή ένα «κοριτσάκι από την Παλαιστίνη».

υπερήφανα ντροπή του έθνους.. on X (formerly Twitter): “Η υπέροχη στιγμή που τα μίντια Βαξεβανη αποκαλύπτουν πως η Νάνσυ Ζαμπετογλου και ο Νάσος Γαλακτερος έχουν καταγωγή από την Παλαιστίνη (Κασσελακη, δεν πας πουθενά με τις Νταλαουρες…) pic.twitter.com/J5I3AX9KSV / X”

Η υπέροχη στιγμή που τα μίντια Βαξεβανη αποκαλύπτουν πως η Νάνσυ Ζαμπετογλου και ο Νάσος Γαλακτερος έχουν καταγωγή από την Παλαιστίνη (Κασσελακη, δεν πας πουθενά με τις Νταλαουρες…) pic.twitter.com/J5I3AX9KSV

Νιώσατε το iq σας να πέφτει επίπεδα; 100% κατανοητό.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, το κοριτσάκι που συνόδευσε τον δήμαρχο στη σκηνή της Πλατείας Συντάγματος είναι η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία παρουσίασε την όλη βραδιά. Κάπου εδώ, θα ικανοποιηθούν όσοι θεώρησαν ότι η φάση σήκωνε ένα «Ελληνόπουλο» στη σκηνή και θα απογοητευτούν όσοι πίστεψαν πως ένα παιδί από την Παλαιστίνη ίσως ήταν πιο ταιριαστό. Τι ζούμε; Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενα ούτε αξεσουάρ ούτε σύμβολα. Το γράφουμε για όποιον πρέπει να το ακούσει.

Στο Χ (πρώην Twitter) πράγματα όπως «λάθρο», «μελαμψό προσφυγάκι», «χάθηκε να αγκαλιάσεις ένα ελληνόπουλο;». Ειλικρινά, ευχόμαστε οι γονείς του παιδιού να μην έχουν καταφέρει να στεναχωρηθούν, λόγω ανυπέρβλητης βλακείας.

Όλο το «μπέρδεμα» που έφτασε τη χυδαιότητα την ίδια, απασχόλησε τους χρήστες των social media. Ορίστε μερικές ενδεικτικές αντιδράσεις:

JavaScript is not available.

No Description

George Lee on X (formerly Twitter): “Ο #Δούκας δεν άργησε να δείξει ότι είναι Συριζοπασόκος.Ανέβηκε στη σκηνή με παιδί από την Παλαιστίνη και όχι από την Ελλάδα και από κάτω κυμάτιζαν οι σημαίες της Παλαιστίνης.Να τον χαίρεστε Αθηναίοι, θα φάτε καλά!#Συνταγμα pic.twitter.com/fIxOFr0UM5 / X”

Ο #Δούκας δεν άργησε να δείξει ότι είναι Συριζοπασόκος.Ανέβηκε στη σκηνή με παιδί από την Παλαιστίνη και όχι από την Ελλάδα και από κάτω κυμάτιζαν οι σημαίες της Παλαιστίνης.Να τον χαίρεστε Αθηναίοι, θα φάτε καλά!#Συνταγμα pic.twitter.com/fIxOFr0UM5

JavaScript is not available.

No Description

Τρικυμία εν κρανίω:

JavaScript is not available.

No Description

Εν τω μεταξύ, «το όμορφο κοριτσάκι που αγκαλιάζει ο Χάρης Δούκας χθες στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Σύνταγμα, στοχοποιήθηκε άγρια από τον βούρκο του Διαδικτύου. Αυτό το σίχαμα των συγκεκριμένων εγκεφάλων, αυτό το έμεσμα των ακροδεξιών απορριμάτων, το κρέμασε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για την ψυχούλα του», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Instagram.

«Δεν ενδιαφέρει κανέναν ότι τελικά δεν είναι Παλαιστινιάκι. Και δεν ενδιαφέρει κανέναν ότι είναι η κόρη του Νάσου και της Νάνσυ. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι ένα παιδί, ένα ανήλικο παιδί, έγινε βορά στην αναλγησία τους».

Μερικές ακόμα αντιδράσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις ελπίδες σας. Ή και όχι:

JavaScript is not available.

No Description

Nellie Oleson on X (formerly Twitter): “Αντε τωρα να συνελθει η οικογενεια του Γαλακτερου και της Ζαμπετογλου!Χιλια συγγνωμη για ολη τη “βια” που υφιστανται, μολις με την ελευση του νεου ετους! / X”

Αντε τωρα να συνελθει η οικογενεια του Γαλακτερου και της Ζαμπετογλου!Χιλια συγγνωμη για ολη τη “βια” που υφιστανται, μολις με την ελευση του νεου ετους!

Filio Moisiadou on X (formerly Twitter): “#Ζαμπετογλου Τόση βλακεία κακία και κόμπλεξ που το κρύβετε;Τα βάλατε με το 9χρονο κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας επαναστάτες του κ@@@ κ το χειρότερο κάποιοι από εσάς είστε κ γονείςΟύτε για φτύσιμο Αλλά κάποτε ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τις πράξεις μας κ τότε απορούμε / X”

Ζαμπετογλου Τόση βλακεία κακία και κόμπλεξ που το κρύβετε;Τα βάλατε με το 9χρονο κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας επαναστάτες του κ@@@ κ το χειρότερο κάποιοι από εσάς είστε κ γονείςΟύτε για φτύσιμο Αλλά κάποτε ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τις πράξεις μας κ τότε απορούμε

Evita Ts on X (formerly Twitter): “Το φάγανε το μικρακι, τη κόρη των Ζαμπετογλου Γαλακτερου… εμένα αυτό το παιδάκι με έκανε να χαρώ τόσο ενθουσιώδες που ήταν και γελούσε με τη ψυχή του… Ε / X”

Το φάγανε το μικρακι, τη κόρη των Ζαμπετογλου Γαλακτερου… εμένα αυτό το παιδάκι με έκανε να χαρώ τόσο ενθουσιώδες που ήταν και γελούσε με τη ψυχή του… Ε

Ρεπλικα on X (formerly Twitter): “Τους λες ό,τι το κοριτσάκι είναι παιδί της Νανσυ Ζαμπετογλου και του Νασου Γαλακτερου και δε σε πιστεύουν. Το μίσος τους είναι σαν ανεξίτηλη μπογιά pic.twitter.com/uGfDaZ3wIH / X”

Τους λες ό,τι το κοριτσάκι είναι παιδί της Νανσυ Ζαμπετογλου και του Νασου Γαλακτερου και δε σε πιστεύουν. Το μίσος τους είναι σαν ανεξίτηλη μπογιά pic.twitter.com/uGfDaZ3wIH

V. Anastasopoulos on X (formerly Twitter): “Ανοίγεις πρωτοχρονιάτικα το τουίτερ, διαβάζεις για τον Δούκα και το κοριτσάκι από την Παλαιστίνη, που τελικά ήταν η κόρη της Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού, και διαπιστώνεις ότι η αγνή, πηχτή, ανόθευτη βλακεία θα είναι μαζί μας και το 2024… Τουίτερ, δεν σ’ απογοητεύει ποτέ. / X”

Ανοίγεις πρωτοχρονιάτικα το τουίτερ, διαβάζεις για τον Δούκα και το κοριτσάκι από την Παλαιστίνη, που τελικά ήταν η κόρη της Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού, και διαπιστώνεις ότι η αγνή, πηχτή, ανόθευτη βλακεία θα είναι μαζί μας και το 2024… Τουίτερ, δεν σ’ απογοητεύει ποτέ.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Voulis
Voulis
2 χρόνια πριν

Η θλίψη βρίσκεται όχι μόνο στο ότι η κακοήθεια είναι κανόνας, είναι πλέον φίλτρο της συλλογικής εμπειρίας. Κατατάσσονται οι άνθρωποι αυτόματα σε βαθμίδες από αριστερά και από δεξιά. Τον Αντώνη στον Πειραιά τον έπνιξαν επειδή δεν τους γέμιζε το μάτι.