σε , ,

Τηλεοπτικοί χαρακτήρες που νεκραναστήθηκαν επειδή το απαίτησαν οι τηλεθεατές

Οι σεναριογράφοι τους «σκότωσαν», όμως το κοινό τσατίστηκε και πέτυχε την επαναφορά τους

Κανονικά, η νοσοκόμα Carol Hathaway αυτοκτονούσε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου του ER, και δεν θα ξαναέπαιζε στη σειρά...

Πολλές φορές οι σεναριογράφοι και παραγωγοί τηλεοπτικών σειρών «σκοτώνουν» ένα ρόλο, είτε επειδή ταιριάζει με το σενάριο είτε για να ανέβει η τηλεθέαση είτε για λόγους που έχουν να κάνουν με την καριέρα του ηθοποιού που τον ενσαρκώνει. Ωστόσο, συνήθως οι τηλεθεατές  φαίνονται να μην συμφωνούν με τον θάνατο του αγαπημένου τους ήρωα, ενώ κάποιες φορές τα συνεχή και έντονα παράπονα τους εισακούονται με αποτέλεσμα την επιστροφή του ήρωα στις οθόνες.

Να 6 φορές που οι ήρωες τηλεοπτικών σειρών επέστρεψαν στην οθόνη μετά από έντονα παράπονα των τηλεθεατών

1. Kenny McCormick, South Park

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή αστεία του South Park είναι ότι ο Kenny δεν πεθαίνει ποτέ. Ο μαθητής του δημοτικού σχολείου με την ζακέτα και την κουκούλα έχει βασανιστεί με αμέτρητους τρόπους, αλλά πάντα επέστρεφε στο επόμενο επεισόδιο. Έτσι, όταν στην πέμπτη σεζόν πέθανε από μυϊκή δυστροφία, οι θεατές υπέθεσαν ότι θα επέστρεφε την επόμενη σεζόν, πράγμα που δεν συνέβη.

Όταν όμως οι φαν άρχισαν να παραπονιούνται ασταμάτητα για την απουσία του από ολόκληρη την έκτη σεζόν, οι δημιουργοί Trey Stone και Matt Parker τον έφεραν ξανά πίσω ζωή.

2. Brian Griffin, Family Guy

Σε αυτήν την περίπτωση ο θάνατος έγινε εμφανώς προς χάριν τηλεθέασης. Ο Brian του Family Guy πέθανε στη δωδέκατη σεζόν όταν ο Stewie κατέστρεψε τη μηχανή του χρόνου και δεν μπόρεσε να τον φέρει πίσω. Πιθανότατα οι δημιουργοί είχαν σκεφτεί να τον επαναφέρουν στη σειρά κάποια στιγμή πολύ αργότερα, αλλά οι φαν δεν το δέχτηκαν αυτό. Δύο επεισόδια μετά ο Stewie έκλεψε τη μηχανή του χρόνου από τον παρελθοντικό εαυτό του και έφερε πίσω τον Brian.

3. Optimus Prime, Transformers

Ο θάνατος του Optimus Prime συνέβη στην ταινία του 1986 Transformers: The Movie, όταν το Autobot έδωσε την τελευταία του μάχη με τους Decepticons. Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, που έβλεπαν τον Optimus ως πατέρα συγκλονίστηκαν και ένιωσαν προδομένα. Μετά την οργή που ακολούθησε ο αγαπημένος ήρωας επέστρεψε στην οθόνη το 1988 μέσω της σειράς κινουμένων σχεδίων.

4. Catwoman, Batman

Η Catwoman, την οποία ενσάρκωσε η Julie Newmar, έκανε την εμφάνιση της στην τηλεοπτική σειρά Batman την δεκαετία του 1960 ως guest χαρακτήρας. Αλλά μετά το θάνατό της μετά από μόλις δύο επεισόδια, οι τηλεθεατές άρχισαν να στέλνουν γράμματα στην παραγωγή της σειράς ζητώντας να επιστρέψει. Γι’ αυτό και οι δημιουργοί αποφάσισαν να επαναφέρουν τον χαρακτήρα στην ταινία Batman και αργότερα στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

5. Carol Hathaway, ER

Αρχικά, το πιλοτικό επεισόδιο του ER έδειχνε την επικεφαλής νοσοκόμα Carol Hathaway να αυτοκτονεί, αλλά αυτό δεν άρεσε στους τηλεθεατές. Αφού έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους στην ηθοποιό, Juliana Marguiles, οι δημιουργοί της σειράς ξαναγύρισαν το επεισόδιο που αποτέλεσε την αφετηρία της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIKE ή DISLIKE; Aξιολογήστε αυτές τις 25 ξένες σειρές και δείτε τι επέλεξαν οι άλλοι

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε