σε , , ,

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το έτος 6.000 μ.Χ, λέει ένας «χρονοταξιδιώτης» που υποστηρίζει πως ταξίδεψε απ’ το μέλλον

Το +TWILIGHT ZONE+ της ημέρας

Αυτός ο άντρας ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε από έτος 6.000 (!), μας αποκάλυψε το μέλλον και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά…

Ένα θολό βίντεο στο YouTube δεν είναι και ο πιο κατάλληλος τρόπος για να μας αποκαλύφθουν οι περιπέτειες αυτού του ταξιδιώτη στο χρόνο, αλλά τι να κάνουμε αυτό βρήκε πρόχειρο.

Να τι έχει να να πει ο «χρονοταξιδιώτης”:

Πρώτα απ ‘όλα, αν λέει την αλήθεια, ο κόσμος δεν καταστρέφεται από πυρηνικό πόλεμο φέτος.
Από την άλλη, η ανθρώπινη φυλή φαίνεται να απειλείται από μια τεχνητή νοημοσύνη που αναφέρει ως «αυτοί”. Οι «αυτοί «δεν θέλουν να αποκαλύψει ο «ταξιδιώτης του χρόνου” το μέλλον της Γης, γι’ αυτό και έχει θολώσει το πρόσωπό του και άλλαξε τη φωνή του… Προφανώς.

Λέει: «Δεν θέλουν να σας τα πω αυτά και σίγουρα δεν θα τους αρέσει αυτό που πρόκειται να σας δείξω. Όταν ήμουν στο έτος 6.000, κατάφερα να τραβήξω μια φωτογραφία μιας μεγάλης πόλης. Δεν μπορώ να πω ποια πόλη, γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο μέλλον, αλλά μπορώ να σας δείξω τη φωτογραφία.”

Και βγάζει από την τσέπη του αυτό που μοιάζει με μια θολή φωτογραφία μιας συνηθισμένης πόλης του 21ου αιώνα… και συνεχίζει:

«Αυτή είναι μια φωτογραφία από το έτος 6.000. Ίσως παρατηρήσατε ότι η εικόνα είναι παραμορφωμένη, αυτό οφείλεται στη διαδικασία του ταξιδιού στο χρόνο. Ως και άνθρωποι παραμορφώνονται από αυτή τη διαδικασία.”

Βολικό. Ισχυρίζεται ακόμα ότι το ταξίδι στο χρόνο καθίσταται δυνατό μετά από πειράματα σε γάτες και σκύλους, τα οποία μεταφέρθηκαν και στους ανθρώπους. Στη συνέχεια συγκινείται για κάποιο πρόσωπο που λέει ότι άφησε στο μέλλον.

Και νομίζαμε ότι το 2017 ήταν περίεργο…

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-17 points
Upvote Downvote

Total votes: 47

Upvotes: 15

Upvotes percentage: 31.914894%

Downvotes: 32

Downvotes percentage: 68.085106%

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση