σε , ,

Αυτός ο άνδρας έγραψε ένα γράμμα χωρισμού στο γυμναστήριο του (και είναι πανέξυπνο)

Έπρεπε να διακόψει τη συνδρομή με το γυμναστήριό του επειδή θα μετακόμιζε. Τον έβαλαν να κάνει αυτό

Ο συγκεκριμένος τύπος ήθελε να διακόψει τη συνδρομή με το γυμναστήριό του επειδή θα μετακόμιζε σε άλλη πόλη, αλλά παρότι πήγε αυτοπροσώπως εκεί, του είπαν ότι δεν αρκούσε:

Έπρεπε να γράψει μια επίσημη επιστολή για να ζητήσει τη διακοπή της συνδρομής.

Αναγκαστικα, αυτός το έκανε.

Και τη μεταφράσαμε παρακάτω:

Λέει το γράμμα:

«Γράφω αυτό το γράμμα με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά, αλλά πρέπει να σου γνωστοποιήσω τις προθέσεις μου τίμια και ειλικρινά. Διάφορα γεγονότα με έκαναν να επανεξετάσω τη ζωή μου και ενώ είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρα ποτέ, είναι και η σωστή.

Ξέρω, ήμουν απόμακρος. Αλλά είναι επειδή έχω αλλάξει. Έχω διαφορετικές ανάγκες τώρα, και για να είμαι ειλικρινής…εσύ δεν άλλαξες καθόλου. Είσαι ακόμα αυτό το ογκώδες μωβ και κίτρινο κτίριο με τα γλυκά στην ρεσεψιόν. Δεν θέλω να σε αλλάξω και με πονάει όταν σκέφτομαι αυτό που ήμασταν κάποτε, αλλά έχω προχωρήσει.

Επιπλέον, έχω πάει σ’αυτό το νέο μέρος (το γυμναστήριο του κτιρίου μου) που έχει σύγχρονα μηχανήματα που τονίζουν πραγματικά τους γοφούς μου και τον πισινό μου με τρόπο που θα σε έκανε να κοκκινίσεις αν το μάθαινες. Δεν θέλω να ζηλέψεις ή να με κρίνεις γι’αυτή την απόφαση. Ακόμη σε αγαπώ, αλλά περισσότερο σαν φίλο πλέον. Λυπάμαι που τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα μεταξύ μας.

Σκέφτομαι ακόμα όλο το χρόνο που περάσαμε μαζί καθώς έφτανα σε κάποια από τις τοποθεσίες σου. Μερικές φορές, όταν είμαι μόνος, κάνω κάποιες από τις παλιές μας ασκήσεις και αισθάνομαι μέσα μου την ένταση των περασμένων συναντήσεών μας σαν να ήμαστε ακόμη ένα, κρατώντας τα χέρια μου στο μηχάνημά σου και τινάζοντας τα μαλλιά μου από το πρόσωπό, καθώς  χτυπιέμαι και φουσκώνω σε μια θορυβώδη δίνη του ιδρώτα και της ενδορφίνης.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και ελπίζω αυτό το γράμμα να σε βρει καλά. Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και καθώς και οι δυο μεγαλώνουμε, θα συνεχίσουμε τις ζωές μας χωριστά. Νομίζω ότι είναι για καλό.”

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

15 points
Upvote Downvote

Total votes: 19

Upvotes: 17

Upvotes percentage: 89.473684%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 10.526316%

Αφήστε μια απάντηση