σε , ,

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν

Η Ειρήνη Καζαριάν θα ασχοληθεί με την υποκριτική και ο Γιάννης Μπέζος πήρε θέση επί του θέματος…

Η Φαίη Σκορδά ενημερώνει τον Γιάννη Μπέζο για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο και το πρωτοφανές περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στους δημοσιογράφους [το είδα στο thecaller].

Ιδού η τηλεοπτική στιγμή της ημέρας…

Ο ηθοποιός, με χαρακτηριστικό ύφος, είπε τα εξής: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

«Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 25 καλύτερα memes απ’ το χθεσινό Greece’s Next Top Model

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
Rezus

Την έπιασε ο πόνος για το θέατρο την παρουσιάστρια και τάχα μου το ένα και μήπως το άλλο….και μήπως δεν είναι σώστο αυτό….. και λέω εγώ τώρα…και θα μπορούσε να εινάι …..να μην είναι…σώνει και κάλα να κατευθύνει τον Μπέζο σε κατηναριό..
Πολύ καλά της απάντησε..Η μόνη αντίδραση πάντως, είναι η ψυχραιμία του ηθοποιού απέναντι στις κοτσάνες της Λιάγκαινας..και όλο αυτο το δήθεν σοβαρόαλλάνακάνουμετηνπροσπάθειαμπαςκαιβγάλουμεξεκατίνιασμα….

ΘΕΟΔΩΡΑ
Μέλος
ΘΕΟΔΩΡΑ

Κι εγώ συμφωνώ με την αντίδραση του κου. Μπέζου, αν και περίμενα να τα έχωνε όπως έχει κάνει κι άλλες φορές. Τώρα ας πούμε που ένα μοντέλο, χωρίς σχετικές σπουδές, θα παίξει θέατρο, και μάλιστα Ίψεν, ε περίμενα να πει το κατιτίς το παραπάνω. Και θα είχε και δίκιο στην προκειμένη. Για μένα, είναι προφανές ότι τη βάλανε για κράχτη. Συνήθως αυτά τα έργα γίνονται σε μικρά θέατρα και με το πολύ 10 θεατές, ένας εγώ LOL Καλή η διαφήμιση δηλαδή, αλλά καλό είναι να πηγαίνουμε στο θέατρο για τους σωστούς λόγους κι όχι για οφθαλμόλουτρο, γιατί μόνο κατά εκεί… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
konstantinos konstant.

Τον Μπέζο δεν τον συμπαθώ καθόλου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απάντησε όπως ακριβώς έπρεπε. και έβαλε τα πράγματα όπως ακριβώς πρέπει να είναι.