Φωτιά στη σκηνή του Dancing with the Stars έβαλε η εμφάνιση της Όλγας Πηλιάκη μαζί με την Μορφούλα Ντώνα:
DWTS 6: 8ο Live | Όλγα Πηλιάκη & Μορφούλα Ντώνα & Γιώργος Κετσερίδης {16/3/2018}
Βαθμολογία Αλέξης Κωστάλας 9 Ελεονώρα Μελέτη 9 Γκαλένα Βελίκοβα 9 Γιώργος Λιάγκας 10 Μαρία Σολωμού 10 Σύνολο βαθμοί 47 + 2 Σύνολο 49
Το τουίτερ ενθουσιάστηκε
JavaScript is not available.
No Description
Εξαδέλφη Λι on X (formerly Twitter): “όλο το #DwtsGR είναι η Πηλιάκη ..Τέλος!!! / X”
όλο το #DwtsGR είναι η Πηλιάκη ..Τέλος!!!
Aria on X (formerly Twitter): “Υπερθεαμα η Πηλιακη ,εχει και το παθος και την ενταση και το ρυθμο που χρειαζετε για να απογειωσει μια χορογραφια!!!Ολο το #dwtsgr απο μονη της / X”
Υπερθεαμα η Πηλιακη ,εχει και το παθος και την ενταση και το ρυθμο που χρειαζετε για να απογειωσει μια χορογραφια!!!Ολο το #dwtsgr απο μονη της
Lena Charalampidou on X (formerly Twitter): “Πραγματικα μας θυμισατε Αραβανη κ Στικουδη!!! Εισαστε καραπληκτικες Ντωνα κ Πηλιακη!!!!#DwtsGR / X”
Πραγματικα μας θυμισατε Αραβανη κ Στικουδη!!! Εισαστε καραπληκτικες Ντωνα κ Πηλιακη!!!!#DwtsGR
Τασσώ on X (formerly Twitter): “Ολγα Πηλιακη, Αννυ Πανταζη και Μιχαλης Σειτης οι πιο συγκλονιστικοι μεχρι τωρα #DwtsGR / X”
Ολγα Πηλιακη, Αννυ Πανταζη και Μιχαλης Σειτης οι πιο συγκλονιστικοι μεχρι τωρα #DwtsGR
ante geia on X (formerly Twitter): “η πηλιακη μας μιλησε για τη χαμενη αδερφη της και ο κακουριωτης προωθει την καριερα του…….μαλιστα…..!!!! νομιζω ο νικητης εχει ηδη κριθει!!!! #dwtsgr / X”
η πηλιακη μας μιλησε για τη χαμενη αδερφη της και ο κακουριωτης προωθει την καριερα του…….μαλιστα…..!!!! νομιζω ο νικητης εχει ηδη κριθει!!!! #dwtsgr
XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Εγω οταν ειδα την Ολγα Πηλιακη να χορευει σαν δαιμονισμενη. #DwtsGR pic.twitter.com/rQNZQGtzz9 / X”
Εγω οταν ειδα την Ολγα Πηλιακη να χορευει σαν δαιμονισμενη. #DwtsGR pic.twitter.com/rQNZQGtzz9
JavaScript is not available.
No Description
Stam Eva on X (formerly Twitter): “Θα μας τρελάνουν!! 9 στον δημοσιογράφο;;; Δηλαδή στην Πηλιακη και Άννυ τι έπρεπε να βάλουν;;θα έπρεπε να βάλουν 20 !!! #DwtsGR / X”
Θα μας τρελάνουν!! 9 στον δημοσιογράφο;;; Δηλαδή στην Πηλιακη και Άννυ τι έπρεπε να βάλουν;;θα έπρεπε να βάλουν 20 !!! #DwtsGR
Λυσσασμένο♂Τσιουάουα♂ on X (formerly Twitter): “Ατιμη Πηλιάκη, μας τσιμέντωσες βραδιάτικα! #dwts6 #DwtsGR / X”
Ατιμη Πηλιάκη, μας τσιμέντωσες βραδιάτικα! #dwts6 #DwtsGR
Αλλά δεν έλειψε και η κριτική (η Πηλιάκη είναι επαγγελματίας χορεύτρια)
αναστασουλι on X (formerly Twitter): “Μα γιατι η Πηλιακη στο Dancing;; Μα πως γινεται αφου ειναι χορευτρια να διαγωνιζεται κανονικα; Μα τι γινεται λαθος και δεν καταλαβαινω;; #DwtsGR / X”
Μα γιατι η Πηλιακη στο Dancing;; Μα πως γινεται αφου ειναι χορευτρια να διαγωνιζεται κανονικα; Μα τι γινεται λαθος και δεν καταλαβαινω;; #DwtsGR
🦋🌼 Χαριτίνη 🌼🦋 on X (formerly Twitter): “Και να μην ξεχάσω οτι κάποτε η Πηλιάκη ήταν χορεύτρια του Ρουβά και της Φουρέιρα 🤷🏻🤦🏻 #DwtsGR / X”
Και να μην ξεχάσω οτι κάποτε η Πηλιάκη ήταν χορεύτρια του Ρουβά και της Φουρέιρα 🤷🏻🤦🏻 #DwtsGR
ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠ🌟 on X (formerly Twitter): “Πολύ άδικη η προσθήκη της Χαραλαμίδη στο 7ο live του dancing (πώς να συναγωνιστεί τους προηγούμενους;;), όπως και άκυρη της Πηλιάκη (μια επαγγελματίας χορεύτρια να διαγωνίζεται με μη επαγγελματίες).#dwtsGR / X”
Πολύ άδικη η προσθήκη της Χαραλαμίδη στο 7ο live του dancing (πώς να συναγωνιστεί τους προηγούμενους;;), όπως και άκυρη της Πηλιάκη (μια επαγγελματίας χορεύτρια να διαγωνίζεται με μη επαγγελματίες).#dwtsGR
je_suis_mouz on X (formerly Twitter): “Αμα θέλουν άρτια εκτέλεση στις χορογραφίες να πάρουν 10 κλώνους της Πηλιακη , να λεμε κάθε βδομάδα τι καλά που τα κάνουν , το πόιντ είναι να βλέπουμε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με χορό , να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, με όλους είμαι τέλος #DwtsGR / X”
Αμα θέλουν άρτια εκτέλεση στις χορογραφίες να πάρουν 10 κλώνους της Πηλιακη , να λεμε κάθε βδομάδα τι καλά που τα κάνουν , το πόιντ είναι να βλέπουμε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με χορό , να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, με όλους είμαι τέλος #DwtsGR
⚜ ~ Lina ~ ⚜ on X (formerly Twitter): “Τι έμαθα; Η Πηλιάκη λέει είναι χορεύτρια; Και τι κάνει στο #DwtsGR; Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι απ’ότι ξέρω δεν έχουν σχέση με το χορό. Κανονικά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει ή να είναι όλοι επαγγελματίες χορευτές ή άσχετοι αλλιώς είναι άδικο για τους αρχάριους διαγωνιζόμενους. / X”
Τι έμαθα; Η Πηλιάκη λέει είναι χορεύτρια; Και τι κάνει στο #DwtsGR; Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι απ’ότι ξέρω δεν έχουν σχέση με το χορό. Κανονικά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει ή να είναι όλοι επαγγελματίες χορευτές ή άσχετοι αλλιώς είναι άδικο για τους αρχάριους διαγωνιζόμενους.
pepekalatha on X (formerly Twitter): “Η Πηλιακη θαρρω πως εχει περισσοτερη εμπειρια απο τον παρτενερ. .. #DwtsGR / X”
Η Πηλιακη θαρρω πως εχει περισσοτερη εμπειρια απο τον παρτενερ. .. #DwtsGR
Ούτε και οι μπηχτές (είναι γνωστή και ως Χανταμπάκαινα)
Ντιντίνος on X (formerly Twitter): “Η οικογένεια Χανταμπάκη-Πηλιάκη από ριάλιτι σε ταλεντ σόου το πάει. Έλεος! #DwtsGR / X”
Η οικογένεια Χανταμπάκη-Πηλιάκη από ριάλιτι σε ταλεντ σόου το πάει. Έλεος! #DwtsGR
Ειρήνη A🍉 on X (formerly Twitter): “Μετά την είσοδο της πηλιακη στο #DwtsGR φήμες λένε ότι ο Στέλιος θέλει να μπει στο #poweroflove για να τελειώσει το τουρ στα ελληνικά ριάλιτυ #survivorGR / X”
Μετά την είσοδο της πηλιακη στο #DwtsGR φήμες λένε ότι ο Στέλιος θέλει να μπει στο #poweroflove για να τελειώσει το τουρ στα ελληνικά ριάλιτυ #survivorGR
ο_dinntan_ on X (formerly Twitter): “Έχε γούστο να δούμε την Πηλιάκη να χορεύει για τον Χανταμπάκη και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τον Πολυχρονίου❤️❤️😂😂😂 #dwtsgr / X”
Έχε γούστο να δούμε την Πηλιάκη να χορεύει για τον Χανταμπάκη και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τον Πολυχρονίου❤️❤️😂😂😂 #dwtsgr
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Πηλιάκη λεγεται ή Πηλι-ακη η Χανταμπακαινα? Διοτι ο Σαμολαδας που ειναι εκφωνητης στο #DwtsGR και λεει τις βαθμολογιες κλπ την ειπε Πηλι-ακη!! / X”
Πηλιάκη λεγεται ή Πηλι-ακη η Χανταμπακαινα? Διοτι ο Σαμολαδας που ειναι εκφωνητης στο #DwtsGR και λεει τις βαθμολογιες κλπ την ειπε Πηλι-ακη!!
δημοσιογραφακος on X (formerly Twitter): “βρίζετε Πηλιάκη επειδή έχει βάλει βυζιά, αλλά στην ουσία βρίζετε Πηλιάκη όχι επειδή έχει βάλει βυζιά αλλά επειδή έχει παντρευτεί Χανταμπάκη!!! Πόσο κουτά πχια?? #dwtsgr / X”
βρίζετε Πηλιάκη επειδή έχει βάλει βυζιά, αλλά στην ουσία βρίζετε Πηλιάκη όχι επειδή έχει βάλει βυζιά αλλά επειδή έχει παντρευτεί Χανταμπάκη!!! Πόσο κουτά πχια?? #dwtsgr