σε ,

Η Όλγα και η Μορφούλα χόρεψαν μαζί στο Dancing with the Stars. Υπήρξαν και κομπλιμέντα και μπηχτές…

Το ελληνικό τουίτερ είδε και είχε πολλά να πει

Φωτιά στη σκηνή του Dancing with the Stars έβαλε η εμφάνιση της Όλγας Πηλιάκη μαζί με την Μορφούλα Ντώνα:

DWTS 6: 8ο Live | Όλγα Πηλιάκη & Μορφούλα Ντώνα & Γιώργος Κετσερίδης {16/3/2018}

Βαθμολογία Αλέξης Κωστάλας 9 Ελεονώρα Μελέτη 9 Γκαλένα Βελίκοβα 9 Γιώργος Λιάγκας 10 Μαρία Σολωμού 10 Σύνολο βαθμοί 47 + 2 Σύνολο 49

Το τουίτερ ενθουσιάστηκε

JavaScript is not available.

No Description

Εξαδέλφη Λι on X (formerly Twitter): “όλο το #DwtsGR είναι η Πηλιάκη ..Τέλος!!! / X”

όλο το #DwtsGR είναι η Πηλιάκη ..Τέλος!!!

Aria on X (formerly Twitter): “Υπερθεαμα η Πηλιακη ,εχει και το παθος και την ενταση και το ρυθμο που χρειαζετε για να απογειωσει μια χορογραφια!!!Ολο το #dwtsgr απο μονη της / X”

Υπερθεαμα η Πηλιακη ,εχει και το παθος και την ενταση και το ρυθμο που χρειαζετε για να απογειωσει μια χορογραφια!!!Ολο το #dwtsgr απο μονη της

Lena Charalampidou on X (formerly Twitter): “Πραγματικα μας θυμισατε Αραβανη κ Στικουδη!!! Εισαστε καραπληκτικες Ντωνα κ Πηλιακη!!!!#DwtsGR / X”

Πραγματικα μας θυμισατε Αραβανη κ Στικουδη!!! Εισαστε καραπληκτικες Ντωνα κ Πηλιακη!!!!#DwtsGR

Τασσώ on X (formerly Twitter): “Ολγα Πηλιακη, Αννυ Πανταζη και Μιχαλης Σειτης οι πιο συγκλονιστικοι μεχρι τωρα #DwtsGR / X”

Ολγα Πηλιακη, Αννυ Πανταζη και Μιχαλης Σειτης οι πιο συγκλονιστικοι μεχρι τωρα #DwtsGR

ante geia on X (formerly Twitter): “η πηλιακη μας μιλησε για τη χαμενη αδερφη της και ο κακουριωτης προωθει την καριερα του…….μαλιστα…..!!!! νομιζω ο νικητης εχει ηδη κριθει!!!! #dwtsgr / X”

η πηλιακη μας μιλησε για τη χαμενη αδερφη της και ο κακουριωτης προωθει την καριερα του…….μαλιστα…..!!!! νομιζω ο νικητης εχει ηδη κριθει!!!! #dwtsgr

XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Εγω οταν ειδα την Ολγα Πηλιακη να χορευει σαν δαιμονισμενη. #DwtsGR pic.twitter.com/rQNZQGtzz9 / X”

Εγω οταν ειδα την Ολγα Πηλιακη να χορευει σαν δαιμονισμενη. #DwtsGR pic.twitter.com/rQNZQGtzz9

JavaScript is not available.

No Description

Stam Eva on X (formerly Twitter): “Θα μας τρελάνουν!! 9 στον δημοσιογράφο;;; Δηλαδή στην Πηλιακη και Άννυ τι έπρεπε να βάλουν;;θα έπρεπε να βάλουν 20 !!! #DwtsGR / X”

Θα μας τρελάνουν!! 9 στον δημοσιογράφο;;; Δηλαδή στην Πηλιακη και Άννυ τι έπρεπε να βάλουν;;θα έπρεπε να βάλουν 20 !!! #DwtsGR

Λυσσασμένο♂Τσιουάουα♂ on X (formerly Twitter): “Ατιμη Πηλιάκη, μας τσιμέντωσες βραδιάτικα! #dwts6 #DwtsGR / X”

Ατιμη Πηλιάκη, μας τσιμέντωσες βραδιάτικα! #dwts6 #DwtsGR

Αλλά δεν έλειψε και η κριτική (η Πηλιάκη είναι επαγγελματίας χορεύτρια)

αναστασουλι on X (formerly Twitter): “Μα γιατι η Πηλιακη στο Dancing;; Μα πως γινεται αφου ειναι χορευτρια να διαγωνιζεται κανονικα; Μα τι γινεται λαθος και δεν καταλαβαινω;; #DwtsGR / X”

Μα γιατι η Πηλιακη στο Dancing;; Μα πως γινεται αφου ειναι χορευτρια να διαγωνιζεται κανονικα; Μα τι γινεται λαθος και δεν καταλαβαινω;; #DwtsGR

🦋🌼 Χαριτίνη 🌼🦋 on X (formerly Twitter): “Και να μην ξεχάσω οτι κάποτε η Πηλιάκη ήταν χορεύτρια του Ρουβά και της Φουρέιρα 🤷🏻🤦🏻 #DwtsGR / X”

Και να μην ξεχάσω οτι κάποτε η Πηλιάκη ήταν χορεύτρια του Ρουβά και της Φουρέιρα 🤷🏻🤦🏻 #DwtsGR

ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠ🌟 on X (formerly Twitter): “Πολύ άδικη η προσθήκη της Χαραλαμίδη στο 7ο live του dancing (πώς να συναγωνιστεί τους προηγούμενους;;), όπως και άκυρη της Πηλιάκη (μια επαγγελματίας χορεύτρια να διαγωνίζεται με μη επαγγελματίες).#dwtsGR / X”

Πολύ άδικη η προσθήκη της Χαραλαμίδη στο 7ο live του dancing (πώς να συναγωνιστεί τους προηγούμενους;;), όπως και άκυρη της Πηλιάκη (μια επαγγελματίας χορεύτρια να διαγωνίζεται με μη επαγγελματίες).#dwtsGR

je_suis_mouz on X (formerly Twitter): “Αμα θέλουν άρτια εκτέλεση στις χορογραφίες να πάρουν 10 κλώνους της Πηλιακη , να λεμε κάθε βδομάδα τι καλά που τα κάνουν , το πόιντ είναι να βλέπουμε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με χορό , να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, με όλους είμαι τέλος #DwtsGR / X”

Αμα θέλουν άρτια εκτέλεση στις χορογραφίες να πάρουν 10 κλώνους της Πηλιακη , να λεμε κάθε βδομάδα τι καλά που τα κάνουν , το πόιντ είναι να βλέπουμε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με χορό , να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, με όλους είμαι τέλος #DwtsGR

⚜ ~ Lina ~ ⚜ on X (formerly Twitter): “Τι έμαθα; Η Πηλιάκη λέει είναι χορεύτρια; Και τι κάνει στο #DwtsGR; Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι απ’ότι ξέρω δεν έχουν σχέση με το χορό. Κανονικά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει ή να είναι όλοι επαγγελματίες χορευτές ή άσχετοι αλλιώς είναι άδικο για τους αρχάριους διαγωνιζόμενους. / X”

Τι έμαθα; Η Πηλιάκη λέει είναι χορεύτρια; Και τι κάνει στο #DwtsGR; Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι απ’ότι ξέρω δεν έχουν σχέση με το χορό. Κανονικά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει ή να είναι όλοι επαγγελματίες χορευτές ή άσχετοι αλλιώς είναι άδικο για τους αρχάριους διαγωνιζόμενους.

pepekalatha on X (formerly Twitter): “Η Πηλιακη θαρρω πως εχει περισσοτερη εμπειρια απο τον παρτενερ. .. #DwtsGR / X”

Η Πηλιακη θαρρω πως εχει περισσοτερη εμπειρια απο τον παρτενερ. .. #DwtsGR

Ούτε και οι μπηχτές (είναι γνωστή και ως Χανταμπάκαινα)

Ντιντίνος on X (formerly Twitter): “Η οικογένεια Χανταμπάκη-Πηλιάκη από ριάλιτι σε ταλεντ σόου το πάει. Έλεος! #DwtsGR / X”

Η οικογένεια Χανταμπάκη-Πηλιάκη από ριάλιτι σε ταλεντ σόου το πάει. Έλεος! #DwtsGR

Ειρήνη A🍉 on X (formerly Twitter): “Μετά την είσοδο της πηλιακη στο #DwtsGR φήμες λένε ότι ο Στέλιος θέλει να μπει στο #poweroflove για να τελειώσει το τουρ στα ελληνικά ριάλιτυ #survivorGR / X”

Μετά την είσοδο της πηλιακη στο #DwtsGR φήμες λένε ότι ο Στέλιος θέλει να μπει στο #poweroflove για να τελειώσει το τουρ στα ελληνικά ριάλιτυ #survivorGR

ο_dinntan_ on X (formerly Twitter): “Έχε γούστο να δούμε την Πηλιάκη να χορεύει για τον Χανταμπάκη και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τον Πολυχρονίου❤️❤️😂😂😂 #dwtsgr / X”

Έχε γούστο να δούμε την Πηλιάκη να χορεύει για τον Χανταμπάκη και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τον Πολυχρονίου❤️❤️😂😂😂 #dwtsgr

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Πηλιάκη λεγεται ή Πηλι-ακη η Χανταμπακαινα? Διοτι ο Σαμολαδας που ειναι εκφωνητης στο #DwtsGR και λεει τις βαθμολογιες κλπ την ειπε Πηλι-ακη!! / X”

Πηλιάκη λεγεται ή Πηλι-ακη η Χανταμπακαινα? Διοτι ο Σαμολαδας που ειναι εκφωνητης στο #DwtsGR και λεει τις βαθμολογιες κλπ την ειπε Πηλι-ακη!!

δημοσιογραφακος on X (formerly Twitter): “βρίζετε Πηλιάκη επειδή έχει βάλει βυζιά, αλλά στην ουσία βρίζετε Πηλιάκη όχι επειδή έχει βάλει βυζιά αλλά επειδή έχει παντρευτεί Χανταμπάκη!!! Πόσο κουτά πχια?? #dwtsgr / X”

βρίζετε Πηλιάκη επειδή έχει βάλει βυζιά, αλλά στην ουσία βρίζετε Πηλιάκη όχι επειδή έχει βάλει βυζιά αλλά επειδή έχει παντρευτεί Χανταμπάκη!!! Πόσο κουτά πχια?? #dwtsgr

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια