σε , ,

Η στιγμή του «Δημήτρη κλείσε την κάμερα» στη συναυλία της Florence

Όταν η τραγουδίστρια απαίτησε να σταματήσουν να τραβάνε, κάποιος αψήφησε την παράκλησή της…

H ατάκα «Δημήτρη κλείσε την κάμερα» είναι γνωστή από ένα βιντεάκι revenge porn που ανέβασε πριν χρόνια κάποιος στο ίντερνετ, εκθέτοντας την (τότε) κοπέλα του. Μπορεί η κοπέλα του βίντεο παρακάτω να μην του τα είπε μ’ αυτά τα λόγια, αλλά το νόημα ήταν ίδιο – και είχε κι αυτή δίκιο.

Λίγο αφότου η Florence ζήτησε απ’ το κοινό να αφήσει στην άκρη, επιτέλους, τα κινητά ώστε να βιώσει στ’ αλήθεια την εμπειρία, κάποιος την αψήφησε…

Kostas D. Theodorou ♏ on Twitter

as seen on YouTube #florence https://t.co/KJtOelhWb6

ΥΓ. Πάντως πέρα απ’ την πλάκα, η Florence έχει δίκιο. Ποτέ κανένας δεν κάθισε να δει μετά τα άπειρα κουνημένα, κακοφωτισμένα και με χάλια ήχο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του σε μια συναυλία. Άντε που δεν τους πειράζει ότι χάνουν σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία της συναυλίας, δυσκολεύουν όμως την εμπειρία για μας τους υπόλοιπους που, ΟΚ, μπορεί να τραβήξουμε καναδυο βιντεάκια και τρεις φωτογραφίες, αλλά στο 95% της συναυλίας απλά κοιτάμε τη σκηνή καθώς διάφοροι μας κλείνουν τη θέα με τα κινητά, τα ipad (!) και καμιά φορά και τα φώτα που ανάβουν στην κάμερα για να τραβήξουν καλύτερα.

Πολλοί καλλιτέχνες πλέον απαιτούν οι θεατές να μη χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους. Η Μαντόνα μάλιστα, στη νέα της περιοδεία (που γίνεται σε θέατρα, και ως αποτέλεσμα τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και ακριβά) τονίζει ότι είναι μια “phone-free experience”. Και για να το καταφέρει, σε βάζει να το κλειδώσεις σε ένα κουτί και να το έχεις μαζί σου. Μόνο βγαίνοντας μπορείς να το ανοίξεις, αφού μόνο τότε σου δίνουν το κλειδί.

Έγραψε μάλιστα «Το μάτι σου είναι η μόνη κάμερα». Κάποιοι προσπάθησαν να αψηφήσουν την επιθυμία της και στο Instagram και τους εξήγησε το σκεπτικό της:

 

View this post on Instagram

 

3 shows into Madame ❌ and Ive enjoyed every minute of this intimate experience! I ♥️ Looking into the audience and not seeing Iphone’s and cameras flashing but instead-eyes, smiles and happy human faces. However I am mystified and confused by some people who insist on sneaking in second cameras and disregarding my request to not record the show. This request is common at all Broadway shows, dance concerts, stand up Comedy and the Opera. People who ignore my request are not allowing themselves to enjoy The show completely but also show a lack of respect and consideration for my wishes. If you can’t live without your phone for 2 hours-this Experience is not for you. 💃🏻💯♥️❌👠. #liveinthemoment #bam #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 λόγοι που δε μπορώ να περιμένω για τη συναυλία της Florence στο Ηρώδειο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε