σε , ,

Πώς θα ήταν 7 ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας αν ήταν Millennials;

Να τι θα έκαναν αν ζούσαν σήμερα

Αμερικανοί (κυρίως) χρήστες του Tumblr άρχισαν να φαντάζονται πώς θα ήταν σήμερα, αν ζούσαν, μερικά απ’ τα γνωστότερα ονόματα της Αρχαίας Ελλάδας.

Μεταφράσαμε μερικές απ’ τις προτάσεις τους…

Ο ‘κανονικός’ Σίσυφος

Ο millennial Σίσυφος:

Προσπαθεί να περάσει όλο το βιογραφικό του σε μορφή web μόνο που αυτό διαγράφεται κάθε φορά που προσπαθεί να αλλάξει σελίδα. Το γράφει από την αρχή ξανά και ξανά για πάντα και δεν βρίσκει δουλειά ποτέ.

 

Ο ‘κανονικός’ Tάνταλος

Ο millennial Τάνταλος:

Του υποσχέθηκαν ότι θα τον προσλάβουν ως μόνιμο μετά την πρακτική του όταν θα ανοίξουν κάποιες θέσεις στην εταιρεία. Κάθε βδομάδα ρωτάει αν θα γίνει ποτέ μόνιμος και κάθε βδομάδα το αφεντικό του λέει ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη καθώς πληρώνεται σε «εμπειρία». Συνεχίζει να δουλεύει έτσι για πάντα χωρίς να καρπώνεται ποτέ τους κόπους του.

 

Η ‘κανονική’ Περσεφόνη

Η millennial Περσεφόνη:

Δεν μπορεί να βρει δουλειά μετά το πτυχίο αλλά επειδή πήρε δάνειο για να σπουδάσει σε άλλη πόλη και πρέπει να το αποπληρώσει, ξοδεύει το 1/3 της ζωής της δουλεύοντας για να πληρώσει τους τόκους.

 

Η ‘κανονική’ Κασσάνδρα

Η millennial Κασσάνδρα:

Είναι ειδήμων στα Social Media και στην τεχνολογία γι αυτό άλλωστε την προσέλαβαν. Κάθε φορά όμως που πάει να πει την γνώμη της στους ανωτέρους για το μάρκετινγκ της εταιρείας αυτοί προσλαμβάνουν διαφημιστές με τραγικά αποτελέσματα, ακριβώς όπως το είχε προβλέψει.

 

Η ‘κανονική’ Μέδουσα

Η millennial Μέδουσα:

Ξέρει να χρησιμοποιεί άψογα το μέικ απ για να κρύψει τις ατέλειες του προσώπου της και την ασυμμετρία στην μύτη και το πηγούνι της. Πετυχαίνει το eyeliner με την πρώτη καθώς έχει κάνει άπειρες πρόβες. Κάνει βιντεάκια και τα ανεβάζει στο youtube για να δουν όλοι την πρόοδο της αλλά όλοι οι άντρες στα σχόλια φωνάζουν: «Ψεύτρα, Μάγισσα, είναι απάτη, ξεβάφεις με το νερό…» Αλλά αυτά τα λόγια δεν την ενοχλούν, αντίθετα την ενθαρρύνουν για να ανεβάσει το επόμενο βιντεάκι.

 

Ο ‘κανονικός’ Προμηθέας (δεξιά)

Ο millennial Προμηθέας:

Ανεβάζει συνέχεια pdf στο σάιτ του και παρόλο που δεν είναι δικά του, τα αλλάζει λίγο και μετά ζητάει και χρήματα από όσους θέλουν να τα κατεβάσουν. Δεν τον νοιάζει αν θα του κάνουν μήνυση, η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

 

Η ‘πραγματική’ Κίρκη

Η millennial Κίρκη:

Βγάζει screenshot από τις συνομιλίες που έχει με αγνώστους στα σάιτ γνωριμιών και τις ποστάρει στο Instagram της που είναι πολύ δημοφιλές μαζί με φωτογραφίες και όλα τα στοιχεία τους. Όταν την κατηγορούν για αντροχωρίστρα που κλείνει σπίτια λέει ότι δεν φταίει σε τίποτα, αυτοί είναι γουρούνια.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-9 points
Upvote Downvote

Total votes: 33

Upvotes: 12

Upvotes percentage: 36.363636%

Downvotes: 21

Downvotes percentage: 63.636364%

Αφήστε μια απάντηση