σε , ,

Το σπίτι της Καρντάσιαν είναι τόσο άδειο που τα τρολς άρχισαν να το γεμίζουν με φώτοσοπ

Τα πιο αστεία memes με το πώς θα μπορούσε να το κάνει πιο… ανθρώπινο

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ αγόρασαν το σπίτι που ζουν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους το 2013, για 20 εκατομμύρια δολάρια. Ξεκίνησαν αμέσως ανακαινίσεις που διήρκεσαν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια και ήταν μάλιστα τόσο εντατικές που πρόσφατα, η Κρις Τζένερ δήλωσε ότι το ακίνητο αξίζει πλέον 60 εκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια μετακόμισε τελικά στο σπίτι το 2017 και από την πρώτη στιγμή οι ακόλουθοι τους στα social media ήταν περίεργοι να δουν φωτογραφίες μέσα από την έπαυλη.

Η Κιμ δεν τους χάλασε το χατίρι και ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες

Σε συνέντευξη της στην Vogue η Κίμ χαρακτήρισε το σπίτι «μινιμαλιστικό μοναστήρι» και είπε ότι είναι έμπνευση του Axel Vervoordt, ενός Βέλγου έμπορου τέχνης και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, καθώς και του ίδιου του Κάνιε, λέει το boredpanda.

Ο Vervoordt δήλωσε ότι η συνεργασία με το ζευγάρι ήταν μια πνευματική συνάντηση. «Δεν έχω σχέση με την ποπ κουλτούρα, ούτε με τον κόσμο της ράπ, αλλά θεωρώ την Κιμ και τον Κάνιε υπέροχους ανθρώπους », είπε. «Έχουμε κοινές αξίες στη ζωή. Σημαντικές ανθρώπινες αξίες, όπως ο σεβασμός στην ομορφιά και την πνευματικότητα της τέχνης. Μπορείτε να το ονομάσετε θρησκεία, αλλά είναι κάτι περισσότερο, είναι η αναζήτηση των κοσμικών αξιών της ειρήνης και της θετικής ενέργειας. Είχαμε πολύ βαθιές συνομιλίες για τον νου και τη σημασία της σιωπής. Ήθελαν κάτι εντελώς καινούργιο. Δεν μιλήσαμε για διακόσμηση αλλά για ένα είδος φιλοσοφίας σχετικά με τον τρόπο που ζούμε τώρα και για το πώς θα ζούμε στο μέλλον. Αλλάξαμε το σπίτι ‘καθαρίζοντάς’ το και με τον καιρό το κάναμε όλο και πιο καθαρό.»

Όμως αυτό που ξεχώρισαν όλοι από την πρώτη ματιά είναι ότι το σπίτι φαίνεται τελείως άδειο, κάτι που πολλοί απέδωσαν στο γεγονός ότι το ζευγάρι έχει μικρά παιδιά. Ωστόσο το ίντερνετ αποφάσισε να τους βοηθήσει να διακοσμήσουν τους άδειους χώρους και επιστράτευσε όλη την δημιουργικότητά του και πολύ φωτοσοπ.

Να τα αποτελέσματα

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεστ προσωπικότητας: Αν ήσουν Καρντάσιαν, ποια Καρντάσιαν θα ήσουν;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε