σε , , ,

Το Tinder όσων θέλουν να γνωρίσουν καλούς Έλληνες και τίμιες Ελληνοπούλες

Babymou Online Dating: η εφαρμογή για γνωριμίες μέσα απ’ τα screenshots της…

Μια ωραία ανακάλυψη, από το Facebook της Nasia Metoki

Θα ήθελα να σταματήσετε ό,τι κάνετε διότι έχω την τιμή να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας συστήσω μία εφαρμογή που δείχνει το Ελληνικό εντερπρενερσιπ σε όλο του το μεγαλείο.

Babymou Online Dating – H εφαρμογή για γνωριμίες της Ελληνικής διασποράς, το Τίντερ όσων θέλουν να γνωρίσουν καλούς Έλληνες και τίμιες Ελληνοπούλες.

Αν υπήρχε αυτή η εφαρμογή στα early 2000s η Τούλα Πορτοκάλος δεν θα είχε καμία ελπίδα με τον xeno της.

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα screenshots της εφαρμογής από το App Store.

Find Greeks to Chat and Meet. Απλό, λιτό, με γαλανόλευκη μαιανδρική αρχαιοελληνική καρδιά. Τίμιο.

Babymou – Meet your Greek γραμμένο με αρχαιοελληνικό font. Δύο τίμια μελαχρινά ελληνόπουλα κοιτάζονται με λατρεία.

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο μου screenshot!

Έγινε το match, ταίριαξαν τα παιδιά, πατήσανε και οι δύο “NAI”! Οπότε φυσικά η εικόνα που τους ενημερώνει γι’ αυτό το ευτυχές γεγονός έχει πάνω το χαρμόσυνο, γραμμένο με greeklish, “opa!” με αρχαιοελληνικό font.

Από κάτω είναι 5 μπαρμπαδέλια που χορεύουν δημοτικούς χορούς με ενθουσιασμό και σπασμένα πιάτα στα πόδια τους! Ο νεαρός μελαχρινός Έλληνας είναι βεβαίως πολύ αυθεντικός και τίμιος Έλληνας, εξού και η φωτογραφία προφίλ με την Ελληνίδα γιαγιά του. Η «Χριστι» είναι ξανθιά αλλά ίσως είναι Ελληνίδα δεύτερης γενιάς, θα τα πούνε αυτά στο τσατ.

Εδώ βλέπουμε τη Lauren ετών 31 περιστοιχισμένη απο έναν αρχαιοελληνικό μαίανδρο και κάτω τις επιλογές “ΟΧΙ” (swipe left) και “ΝΑΙ” (swipe right) με αρχαιοελληνικό font.

Εδώ έχουμε τις πληροφορίες του προφίλ της Lauren απο το προηγούμενο screenshot που τώρα την λένε Thea (Θέα; Θεά; Θία;).

Μας χαιρετά με “Giassou” και μας ενημερώνει πως θέλει να γνωρίσει ένα “nice agorri” με το οποίο να μοιράζεται τα ίδια, υποθέτουμε ελληνικά, values.

Τέλος, βλέπουμε την Χριστι απο το προηγούμενο screenshot που πλέον έχει γίνει Lauren, να προτείνει έξοδο για caffe σε κάποιον.

Ο κάποιος δεν πολυψήνει caffe αλλά η Χριστι-Lauren δεν πτοείται, βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα, και προτείνει gyros (εδώ στην ξενιτιά προφέρεται τζάιρος για όσους δεν ξέρουν). Είναι σχεδόν σίγουρο πως με τέτοιο δέλεαρ ο συνομιλητής της θα δεχτεί, και ένα τίμιο, ελληνικό ειδύλλιο θα ανθίσει!

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Είστε ρομαντικοί ή ρεαλιστές; (Και τι σημαίνει αυτό για την ερωτική σας ζωή!)

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση