σε ,

Podcast / Άβολες συνεντεύξεις: Απ’ την κακή στη χειρότερη

Ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω απ’ τις πιο επεισοδιακές συνεντεύξεις της χώρας. Σήμερα: Τζίμης Πανούσης, Κατερίνα Στανίση, Νίκος Ρίζος, Μαίρη Χρονοπούλου κ.ά.

ρετρ
Η Κατερίνα Στανίση, φωτογραφημένη απ' τον Σπύρο Στάβερη

Πατήστε το play, και καλή ακρόαση:

Υπάρχει και στα Apple Podcasts

Άβολες συνεντεύξεις: Απ’ την κακή στη χειρότερη

Ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω απ’ τις πιο επεισοδιακές συνεντεύξεις της χώρας. Τζίμης Πανούσης, Κατερίνα Στανίση, Νίκος Ρίζος, Μαίρη Χρονοπούλο

Και στα Google Podcasts

Google Podcasts is no longer available

No Description

Και εδώ

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
2 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Γράφων
Γράφων
4 χρόνια πριν

Το ξέσπασμα του Τζιμάκου στην Ελληνοφρένεια πολύ μου είχε γουστάρει (όπως και στον Καζάκο). Η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένας ελέφαντας στο δωμάτιο που όλοι οι “προοδευτικοί” προσποιούνται ότι δεν τον βλέπουν. Από την αποτυχία της στους πρωτογενείς της στόχους στις πολλαπλές παρενέργειες. Η γλίτσα που ακούει στο όνομα Τέρενς Κουίκ έγινε μετά υπουργός όπως κι ο Παναγιωτόπουλος. Σ.σ. όπως κάνουμε πλάκα για τα βιβλία του Άδωνη να πούμε ότι βασικός πελάτης του Παναγιωτόπουλου ήταν ο Κουρής. Κι εδώ δεν είναι απλά καλά ή κακά βιβλία. Είναι η γνώση (ή η δόμηση/δημιουργία;) όλης της διαπλοκής από πρώτο χέρι. Γι’αυτό ακόμα… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 4 χρόνια πριν από Γράφων
Antigone
Antigone
4 χρόνια πριν

Καλά οι καμπάνες που χτυπούν με τρελαίνουν.