Σήμερα θα ερευνήσουμε, όσο μπορούμε, την υπόθεση της Μάνιας Τέκου που τάραξε τον εκλεκτό μικρόκοσμο του κύκλου της στο Facebook και θα προσπαθήσουμε να υποθέσουμε τα κίνητρά της.
Tαυτόχρονα όμως, με τη βοήθεια καλεσμένων όπως είναι ο Νικόλας Σεβαστάκης καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, και ο ιστορικός blogger (και εικαστικός και φωτογράφος) Πάνος Μιχαήλ, θα προσεγγίσουμε την παράνοια των κοινωνικών δικτύων, των προσωπείων, των υποεαυτών μας στο Facebook αλλά και την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας την άνοιξη του 2021.
Καλή ακρόαση!
Και στο Spotify
*Μπορείτε να το ακούσετε επίσης στα Apple Podcasts (εδώ), τα Google Podcasts (εδώ) ή στο simplecast (εδώ).
**Ακολουθήστε τα podcast μου «Μικροπράγματα» στην Αpple, το Spotify ή τη Google, πατώντας τα παρακάτω εικονίδια. Εκεί μπορείτε ακόμη να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου. >>
***Ακούστε περισσότερα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ




