σε

Podcast / Η σκληρή αλήθεια για το podcast Μικροπράγματα

Ο Άρης Δημοκίδης παρουσιάζει ένα έκτακτο, εορταστικό επεισόδιο γεμάτο με τρίβια, παραλειπόμενα, αντιδράσεις και bloopers

20231509_ARIS4

Καλή ακρόαση

**

Υπάρχει και στα Apple Podcasts εδώ, και στα Google Podcasts εδώ

***

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ για να μη χάνετε τα νέα επεισόδια:

**Ακολουθήστε τα podcast μου «Μικροπράγματα» στην Αpple, το Spotify ή τη Google, πατώντας τα παρακάτω εικονίδια. Εκεί μπορείτε ακόμη να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου. >>

Screenshot 15 2Screenshot 14 4Screenshot 16 3 

*Τα αποσπάσματα απ’ την ΕΡΤ/ΝΕΤ προέρχονται απ’ το Αρχείο της ΕΡΤ, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την άδεια χρήσης

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
8 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
τυχαίος περαστικός
τυχαίος περαστικός
2 χρόνια πριν

Γιόρτασα κι εγώ ακούγοντάς το, Σάββατο μεσημέρι. Έτσι μιλάω κι εγώ στον εαυτό μου όταν γράφω τα δικά μου, σκέφτομαι φωναχτά τι να βάλω να πάθουν οι ήρωες. Πολύ ωραίες οι γατούλες που κάνουν παρέμβαση. Άθλιοι οι haters. Μπούφο βέβαια δεν μ’ έχουν πει ακόμα αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Έχω ακούσει διάφορα από τα σχολικά μου χρόνια και δεν είμαι και διάσημος. Αν ήμουν φαντάζομαι θα είχα ακούσει πολύ χειρότερα. Επίσης παρατήρησα ότι κάποιοι haters αδυνατούν να αγαπήσουν τα ευάλωτα άτομα ή αρνούνται ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τρωτά σημεία στο χαρακτήρα τους κι επιθυμούν μόνο τη θεοποίηση και… Διαβάστε περισσότερα »

Taktos
Taktos
2 χρόνια πριν

Μια πρακτική ερώτηση. Από που προτιμάς να ακούμε τα ποντκαστ σου; Πχ σάιτ της λάιφο;

Mkargop
Mkargop
2 χρόνια πριν

Καλησπέρα! Άκουσα το podcast του Σαββάτου κι έχω να προτείνω κάτι που σε μένα φάνηκε πολύ χρήσιμο όταν δημιούργησα την έκδοση του audio book για το βιβλίο μου…(με την ίδια ίσως μανία του συγκεντρωτισμού, κατασκεύασα ηχωμονωμένο mini booth για το μικρόφωνο, έκανα την ανάγνωση-απόδοση κειμένου, ηχογράφησα κι έκανα το μοντάζ, κλπ). Δεν το ανακάλυψα μόνος μου αλλά το διάβασα κι εγώ, στα τόσα που έπρεπε να διαβάσω για μάθω τί έπρεπε να κάνω. Λοιπόν το life-hack είναι πως όταν γίνει σαρδάμ, πλοπ κι ό,τι τέλος πάντων θελουμε να κοπεί τελικά, δεν σταματάμε την εγγραφή αλλά απλώς κάνουμε ένα “ποπ” δυνατά.… Διαβάστε περισσότερα »

andywarhol
andywarhol
2 χρόνια πριν

Το podcast της Λιλιπούπολης είναι από τα αγαπημένα μου. Αλλά το κορυφαίο σου για ‘μένα είναι αυτό για τον Τσαλικίδη. Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά!