σε , ,

ΓΚΑΛΟΠ: Έκανε καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη Νέα Δημοκρατία;

Όπως ανακοίνωσε η ΝΔ και έπειτα από απόφαση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος τέθηκε εκτός κόμματος. Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την υπόθεση Novartis, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ είχε ζητήσει εντόνως την παραίτησή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν τα εξής:

Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας

Αφού λίγο νωρίτερα ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε γράψει στο Facebook αυτό:

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

Μ’ αυτή την αφορμή κάνουμε το παρακάτω γκάλοπ.

Ψηφίστε εδώ και πείτε, αν θέλετε, τη γνώμη σας στα σχόλια 🙂

 • Έκανε καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη Νέα Δημοκρατία;

  • Ναι
  • Όχι
  • Ποιος είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος;

6 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
 1. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το αν έκανε καλά ή όχι, όσο ο τρόπος που το έκανε.
  Σε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κόμμα αρχών και όχι αρχηγού, οι διαγραφές είναι αρμοδιότητα των κατάλληλων οργάνων και πρέπει να γίνονται με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
  Ο Κυριάκος γυρίζει το κόμμα του στα χρόνια και τις πρακτικές του Ανδρέα Παπανδρέου…

  • Οι συριζαίοι αγκαλίτσα με τους ακροδεξιους Καμμένους (Πάνο και Δημήτρη) και στα Καστερόριζα με τη χρυσή αυγή, κλαίνε για την ακροδεξιά στροφή του κυριάκου.

   Για γέλια ή για κλάματα;

 2. Αντί να πάρει αποστάσεις και από τους δύο και να βάλει μια τάξη στο κόμμα του, κατάντησε να σέρνεται από τους γραφικούς και κοντεύει να κάνει τη ΝΔ ΛΑΟΣ Νο2.

 3. Είναι υγεία για ένα μεγάλο κόμμα να υπάρχουν τάσεις, εσωτερική αντιπολίτευση ή αντίθετη γνώμη με κριτική διάθεση. Αν εξοβελίζονται τόσο εύκολα τότε μιλάμε για διολίσθηση σε προεδρικό κομματικό καθεστώς που κρύβει μηχανισμό και ιδιοτελή συμφέροντα! Πράγμα που πλήρωσε ακριβά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο πρόσφατο παρελθόν.
  Ποιος φιλελευθερισμός ποιος ευρωπαϊσμός? Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη σε… παλαιολιθικά, άκαμπτα, τακτικίστικα και τυχοδιωκτικά κόμματα.

 4. Λέγοντας ”κεντροδεξιά παράταξη” ο Αντώναρος εννοεί μάσες, ξάπλες κι αρπαχτές στο μεγάλο κεντροδεξιό ΠΑΣΟΚ κι όταν εμφανίζονται κανονικοί δεξιοί χαλάνε την πιάτσα. Aπλώς τους βαφτίζεις ”ακροδεξιούς” για να ξεμπερδεύεις. Πάντως εκείνα τα εμβόλια που είχαν βάλει τους παπαγάλους στην τηλεόραση να προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος από την γρίπη των χοίρων, δεν τα κάναμε τελικά. Και κατέληξαν στις χωματερές.

Αφήστε μια απάντηση