σε ,

ΓΚΑΛΟΠ: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παρουσιαστής κεντρικών δελτίων ειδήσεων;

Το Δελτίο ειδήσεων είναι ένα ενημερωτικό δελτίο καταγραφής σημαντικών γεγονότων εσωτερικών και εξωτερικών, το οποίο επιμελούνται δημοσιογράφοι και μεταδίδεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θεωρείται από τους πιο βασικούς κορμούς ενός τηλεοπτικού προγράμματος και γι’ αυτόν το λόγο οι παρουσιαστές επιλέγονται -συνήθως- πολύ προσεκτικά και με πολλά κριτήρια (τις περισσότερες φορές, πολιτικά).

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους παρουσιαστές/τις παρουσιάστριες κεντρικών ειδήσεων 5 ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και ζητάμε να μας πείτε τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σας.

Τους/Τις παρουσιάζουμε παρακάτω με αλφαβητική σειρά και ως περιγραφή έχουμε μεταφέρει τις ανακοινώσεις των τηλεοπτικών σταθμών που βρήκαμε στους διαδικτυακούς τους τόπους.

1. Νίκος Ευαγγελάτος – Epsilon Tv

Στο τιμόνι όπως πάντα ο Νίκος Ευαγγελάτος και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο
της εκπομπής με έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους που θα αναλύουν
καθημερινά από τις 18.30 έως τις 20.00 όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Πολιτική, οικονομία, διεθνή γεγονότα, όλα θα παρουσιάζονται από το «Live News» έγκυρα και έγκαιρα και με την ματιά μιας έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας. Όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Οι δημοσιογράφοι, οι αναλυτές και οι σχολιαστές, θα ψάχνουν όλες τις πτυχές των θεμάτων της επικαιρότητας φωτίζοντας όλες τις πλευρές της πολιτικής, οικονομικής,
κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

2. Μάρα Ζαχαρέα – Star Channel

Καθημερινά στις 8 παρά πέντε το βράδυ

3. Νίκος Χατζηνικολάου – Ant1

Καθημερινά στις 20.00!

Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Καθημερινά στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία. Μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, ο ΑΝΤ1 μας ενημερώνει πολύπλευρα για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι Ειδήσεις του ΑΝΤ1 βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του τηλεθεατή και μαζί αναζητούν, ανακαλύπτουν την επικαιρότητα και «κατακτούν» την ενημέρωση.

ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

4. Σια Κοσσιώνη – Skai

Αναλυτική προσέγγιση, καλεσμένοι στο στούντιο και σχόλια από έγκριτους δημοσιογράφους. Προσέγγιση… ουσίας! Ερευνητική δημοσιογραφία. Χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς. Με δυναμισμό, εγκυρότητα, διαύγεια, άποψη, διεισδυτικότητα.
Τα Νέα του ΣΚΑΪ καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή με τη Σία Κοσιώνη

5. Αντώνης Σρόϊτερ – Alpha

Σε μια εποχή όπου τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αλλάζουν και οι πολίτες αναζητούν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ο Alpha ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ δίνοντας στην επικαιρότητα τον χρόνο και τον χώρο που απαιτούν οι εξελίξεις. Δυναμικό, μαχητικό, αποκαλυπτικό, αξιόπιστο και με άποψη, το Alpha News θα είναι κοντά στον πολίτη. Για να καταγράψει τον σφυγμό της επικαιρότητας και να παρουσιάσει αντικειμενικά τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους. Για να αναδείξει όλες τις πλευρές της είδησης, μέσα από ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από τα κέντρα αποφάσεων και συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων. Για να προβάλει σημαντικά κοινωνικά θέματα, μέσα από έρευνες και αποστολές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Καθημερινά στις 19:00

 • Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παρουσιαστής κεντρικών δελτίων ειδήσεων;

  • Νίκος Ευαγγελάτος
  • Μάρα Ζαχαρέα
  • Νίκος Χατζηνικολάου
  • Σια Κοσσιώνη
  • Αντώνης Σρόϊτερ

Αφήστε μια απάντηση