Πολλοί την αποκαλούν φίδι ή #nerofida. Να γιατί:
Full Of Helium on X (formerly Twitter): “Εδώ βλέπουμε την Βασίλισσα Αποστολία #νεροφιδα, περιτριγυρισμένη απο τους πιστούς της, έτοιμη να στεφανωθεί από τον Οροκλό, η αλλιώς στα ινδιάνικα “Τρύπιο Αλεξίπτωτο” #NomadsGR pic.twitter.com/L0zBwazsdd / X”
Εδώ βλέπουμε την Βασίλισσα Αποστολία #νεροφιδα, περιτριγυρισμένη απο τους πιστούς της, έτοιμη να στεφανωθεί από τον Οροκλό, η αλλιώς στα ινδιάνικα “Τρύπιο Αλεξίπτωτο” #NomadsGR pic.twitter.com/L0zBwazsdd
GiPap on X (formerly Twitter): “Γιατί λέτε διπρόσωπη την Αποστολία Ζώη;#NomadsGr pic.twitter.com/hfq5KIcFlm / X”
Γιατί λέτε διπρόσωπη την Αποστολία Ζώη;#NomadsGr pic.twitter.com/hfq5KIcFlm
hansanes on X (formerly Twitter): “Πιο αντιπαθητική κλίκα Αποστολία φίδι ,οροκλος σίχαμα ,Αλεξάνδρου μεταξωτός ,Λευτέρης το χρυσό ψαλίδι . #NomadsGR / X”
Πιο αντιπαθητική κλίκα Αποστολία φίδι ,οροκλος σίχαμα ,Αλεξάνδρου μεταξωτός ,Λευτέρης το χρυσό ψαλίδι . #NomadsGR
Μαύρη Γάτα on X (formerly Twitter): “Πολύ φοβάμαι πως ο Μαυρίδης,αν και έχει δίκιο,με αυτή την υπερβολή του το χάνει το παιχνίδι…και το δίκιο του. Το χειρότερο όμως είναι πως η Αποστολία η οχιά το πήρε χαμπάρι και έχει λουφάξει στην άκρη, αθόρυβη και διακριτική τάχα -γελώντας χαρέκακα – και περιμένει… #NomadsGR / X”
Πολύ φοβάμαι πως ο Μαυρίδης,αν και έχει δίκιο,με αυτή την υπερβολή του το χάνει το παιχνίδι…και το δίκιο του. Το χειρότερο όμως είναι πως η Αποστολία η οχιά το πήρε χαμπάρι και έχει λουφάξει στην άκρη, αθόρυβη και διακριτική τάχα -γελώντας χαρέκακα – και περιμένει… #NomadsGR
https://twitter.com/el_ges/status/937428973616861184
Full Of Helium on X (formerly Twitter): “Η Αποστολία #νεροφιδα σήμερα έβαλε το δέρμα: είμαι θύμα. Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη χειραγώγηση κοινού και παιχτών. #NomadsGR / X”
Η Αποστολία #νεροφιδα σήμερα έβαλε το δέρμα: είμαι θύμα. Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη χειραγώγηση κοινού και παιχτών. #NomadsGR
Επειδή παίζει με σκληρή στρατηγική και “χρησιμοποιεί” τους συμπαίκτες της
JavaScript is not available.
No Description
Γονδολιέρης o Ριαλιτολόγος 📺 on X (formerly Twitter): “Την Αποστολία την έχει φοβηθεί το μάτι μου.Είναι σαν τους τύπους που βλέπουμε στις ταινίες που πέφτουν πάνω σε διερχόμενο αμάξι και προσποιούνται ότι έχουν χτυπήσει άσχημα ώστε μετά να εκβιάσουν τον οδηγό για αποζημίωση.Τώρα μας πουλάει ότι δέχτηκε bullying.Έλεος ! #NomadsGR / X”
Την Αποστολία την έχει φοβηθεί το μάτι μου.Είναι σαν τους τύπους που βλέπουμε στις ταινίες που πέφτουν πάνω σε διερχόμενο αμάξι και προσποιούνται ότι έχουν χτυπήσει άσχημα ώστε μετά να εκβιάσουν τον οδηγό για αποζημίωση.Τώρα μας πουλάει ότι δέχτηκε bullying.Έλεος ! #NomadsGR
Vatraxaki21302 on X (formerly Twitter): “Ρε Αποστολία,δεν παίζεσαι..αντί να πεις χαίρομαι που ηρθαν οι φίλοι μου,που τους αγαπώ πολύ και θα ανεβεί η ψυχολογία μου τώρα που ήμουν άσχημα κτλ κτλ,λες ήρθε η προστασία και η ασφάλεια μου..έλεος!!!Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν μόνο για να σε υπηρετούν… #NomadsGR / X”
Ρε Αποστολία,δεν παίζεσαι..αντί να πεις χαίρομαι που ηρθαν οι φίλοι μου,που τους αγαπώ πολύ και θα ανεβεί η ψυχολογία μου τώρα που ήμουν άσχημα κτλ κτλ,λες ήρθε η προστασία και η ασφάλεια μου..έλεος!!!Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν μόνο για να σε υπηρετούν… #NomadsGR
dpap on X (formerly Twitter): “Δε θελει συγκουσεις η Αυτοκρατειρα Αποστολια, αλλα οποιος της εναντιωνεται τον αποκεφαλιζει #nomadsgr / X”
Δε θελει συγκουσεις η Αυτοκρατειρα Αποστολια, αλλα οποιος της εναντιωνεται τον αποκεφαλιζει #nomadsgr
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Και η όλη στάση της είναι μάλλον υποκριτική
JavaScript is not available.
No Description
small tits feminist on X (formerly Twitter): “Η Αποστολία Ζώη νιώθει ευάλωτη στην τοποθεσία Φιλιππίνες, Παλαουάν!#NomadsGR pic.twitter.com/GoBcbJ9kNT / X”
Η Αποστολία Ζώη νιώθει ευάλωτη στην τοποθεσία Φιλιππίνες, Παλαουάν!#NomadsGR pic.twitter.com/GoBcbJ9kNT
Stella ☘ on X (formerly Twitter): “#NomadsGR ο χρήστης Αποστολία νιώθει Γουιτνι Χιουστον στην τοποθεσία παραλία Παλαουαν με την έλευση αρκούδας κ σια. Ο Λευτεράκης δεν ήταν καλός bodyguard pic.twitter.com/tE769BJUqO / X”
NomadsGR ο χρήστης Αποστολία νιώθει Γουιτνι Χιουστον στην τοποθεσία παραλία Παλαουαν με την έλευση αρκούδας κ σια. Ο Λευτεράκης δεν ήταν καλός bodyguard pic.twitter.com/tE769BJUqO
JavaScript is not available.
No Description
Υπήρξαν βέβαια και άλλες απορίες
Ririn on X (formerly Twitter): “Αποστολία τι ενυδατική φοράς και γυαλίζεις τόσο;;; #AskNomads / X”
Αποστολία τι ενυδατική φοράς και γυαλίζεις τόσο;;; #AskNomads
🌴Krik🌴 on X (formerly Twitter): “Πως γυαλιζει η Αποστολια ετσι? Εβαλα γυαλια ηλιου. #NomadsGR / X”
Πως γυαλιζει η Αποστολια ετσι? Εβαλα γυαλια ηλιου. #NomadsGR
Johnny on X (formerly Twitter): “Αποστολια μην ξεχάσεις να βγάλεις το make up πριν κοιμηθείς #NomadsGR / X”
Αποστολια μην ξεχάσεις να βγάλεις το make up πριν κοιμηθείς #NomadsGR
Kelly on X (formerly Twitter): “#nomadsgr πάντως για να κλαφτει η Αποστολια βάφτηκε κιόλας!!! 😂 😊 😂 / X”
nomadsgr πάντως για να κλαφτει η Αποστολια βάφτηκε κιόλας!!! 😂 😊 😂
iPav on X (formerly Twitter): “Απο την πολυ στεναχώρια η Αποστολία έβαψε μονο ενα ματι..την λυπάμαι ρε γαμωτο,. Τι θα πει ο κόσμος? #NomadsGR / X”
Απο την πολυ στεναχώρια η Αποστολία έβαψε μονο ενα ματι..την λυπάμαι ρε γαμωτο,. Τι θα πει ο κόσμος? #NomadsGR
Καλαφάτη Μαρία 🇬🇷 on X (formerly Twitter): “#NomadsGR Πως ξέβαψε τα άσπρα νύχια της η Αποστολία στην παραλία? / X”
NomadsGR Πως ξέβαψε τα άσπρα νύχια της η Αποστολία στην παραλία?
Υπάρχουν όμως και οι πιο αισιόδοξοι
JavaScript is not available.
No Description

Η επιτομη της υποκρισιας και της πονηριας !