Σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, η Νατάσσα Μποφίλιου είπε τα εξής:
Δεν συμφωνώ με τίποτα απ’ όσα λέει στο απόσπασμα, αλλά είναι δικαίωμά της να τα πιστεύει. Το μόνο που με ξενίζει πραγματικά είναι ότι περιμένει έναν «φωτισμένο» ηγέτη για να τον ακολουθήσει στα βουνά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνη της την επανάσταση.
Τα λόγια της σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως…
Οι κατά:
Sotiris Katselos on X (formerly Twitter): “Η Μποφίλιου εκφράζει στον υπερθετικό βαθμό όλα τα αρνητικά στοιχεία αυτού που αυτο προσδιορίστηκε ως ποιοτικό κάποια στιγμή. Υπερσυναισθηματισμός, επιφανειακή “αριστεροεπανάστα”, αλλά και καλά business… / X”
Η Μποφίλιου εκφράζει στον υπερθετικό βαθμό όλα τα αρνητικά στοιχεία αυτού που αυτο προσδιορίστηκε ως ποιοτικό κάποια στιγμή. Υπερσυναισθηματισμός, επιφανειακή “αριστεροεπανάστα”, αλλά και καλά business…
Manos Voularinos on X (formerly Twitter): “H Νατάσα Μποφίλιου αισθάνεται τροτσκίστρια και αντιστεκεται στη χούντα της ΕΕ στην τοποθεσία Διογένης Studio / X”
H Νατάσα Μποφίλιου αισθάνεται τροτσκίστρια και αντιστεκεται στη χούντα της ΕΕ στην τοποθεσία Διογένης Studio
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Alex Woo on X (formerly Twitter): “η Μποφίλιου είπε πως είναι τροτσκίστρια βαθιά μέσα της, στο απέξω της είναι πιο πολύ σπυροπαπαδοπουλικιά / X”
η Μποφίλιου είπε πως είναι τροτσκίστρια βαθιά μέσα της, στο απέξω της είναι πιο πολύ σπυροπαπαδοπουλικιά
Navahunt η Μαϊμού on X (formerly Twitter): “ΘΑ ανεβώ κι εγώ στο βουνό όταν αυτό αποκτήσειdeliveryσουσάδικαξέκολαinternettaxibeatμπουζούκιαμέχρι τότε θα αναζητώ με την Μποφιλιου ηγέτη / X”
ΘΑ ανεβώ κι εγώ στο βουνό όταν αυτό αποκτήσειdeliveryσουσάδικαξέκολαinternettaxibeatμπουζούκιαμέχρι τότε θα αναζητώ με την Μποφιλιου ηγέτη
jk on X (formerly Twitter): “Το σφάξιμο !#Μποφιλιου pic.twitter.com/hKDnDhZrVK / X”
Το σφάξιμο !#Μποφιλιου pic.twitter.com/hKDnDhZrVK
JavaScript is not available.
No Description
laiko stroma on X (formerly Twitter): “Οι πραγματικές δηλώσεις Μποφίλιου pic.twitter.com/2zGLNNwfxq / X”
Οι πραγματικές δηλώσεις Μποφίλιου pic.twitter.com/2zGLNNwfxq
Αντικαθεστωτικός 🇺🇦🇪🇺 on X (formerly Twitter): “Η Μποφίλιου θεωρεί δικτατορία την ΕΕ όπου μπορεί να εκφράζεται, να ταξιδεύει & να δουλεύει ελεύθερα ενώ μακροημερεύει η μεγαλύτερη περίοδος ειρήνης!Η δίκη της βέβαια αντιπρόταση είναι μια αρτιστικ επιλογή ανάμεσα σε τροτσκισμό, βουνά & ένα ηγέτη φωστήρα που περιμένει να τη σώσει pic.twitter.com/YwblvZtl3U / X”
Η Μποφίλιου θεωρεί δικτατορία την ΕΕ όπου μπορεί να εκφράζεται, να ταξιδεύει & να δουλεύει ελεύθερα ενώ μακροημερεύει η μεγαλύτερη περίοδος ειρήνης!Η δίκη της βέβαια αντιπρόταση είναι μια αρτιστικ επιλογή ανάμεσα σε τροτσκισμό, βουνά & ένα ηγέτη φωστήρα που περιμένει να τη σώσει pic.twitter.com/YwblvZtl3U
Alexandros Michas on X (formerly Twitter): “-Πάμε στον επόμενο φίλο, έλα φίλε…-Τάκη καλησπέρα, Νατάσα από Βοτανικό. Είμαι ΚΚΕ με φιλοτροτσκικά αισθήματα…-Άντε γεια, με ανώμαλους δε μιλάω.#Μποφιλιου / X”
Πάμε στον επόμενο φίλο, έλα φίλε…-Τάκη καλησπέρα, Νατάσα από Βοτανικό. Είμαι ΚΚΕ με φιλοτροτσκικά αισθήματα…-Άντε γεια, με ανώμαλους δε μιλάω.#Μποφιλιου
Vasilis Ni on X (formerly Twitter): “Νατάσα Μποφίλιου. pic.twitter.com/ZmyDrHGzH0 / X”
Νατάσα Μποφίλιου. pic.twitter.com/ZmyDrHGzH0
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Manos Voularinos on X (formerly Twitter): “Η Μποφίλιου δηλώνει τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Σαν Ολυμπιακός που υποστηρίζει Παναθηναϊκό. #πολιτικη_σαλατα / X”
Η Μποφίλιου δηλώνει τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Σαν Ολυμπιακός που υποστηρίζει Παναθηναϊκό. #πολιτικη_σαλατα
Anergø Teacher on X (formerly Twitter): “Από το δε μας χέζεις ρε Νταλάρα περάσαμε στο δε μας χέζεις ρε Μποφίλιου.Πρόοδος. / X”
Από το δε μας χέζεις ρε Νταλάρα περάσαμε στο δε μας χέζεις ρε Μποφίλιου.Πρόοδος.
μικαέλα με το κάππα on X (formerly Twitter): “όνειρό μου η αναδιανομή πλούτου της μποφίλιου / X”
όνειρό μου η αναδιανομή πλούτου της μποφίλιου
Άλλες απόψεις:
JavaScript is not available.
No Description
beatBukowski on X (formerly Twitter): “κριμα που η Μποφιλιου δεν δηλωσε τα αφαιρετικα γλυκαναλατα που περιμενουμε απο εντεχνους 🙁 / X”
κριμα που η Μποφιλιου δεν δηλωσε τα αφαιρετικα γλυκαναλατα που περιμενουμε απο εντεχνους 🙁
JavaScript is not available.
No Description
e-tetRadio.gr on X (formerly Twitter): “Βγήκε ο πολιτικός γυρολόγος Πέτρος Τατσόπουλος να κριτικάρει τη Νατάσσα Μποφίλιου. Γελούν και τα πόμολα. / X”
Βγήκε ο πολιτικός γυρολόγος Πέτρος Τατσόπουλος να κριτικάρει τη Νατάσσα Μποφίλιου. Γελούν και τα πόμολα.
clea on X (formerly Twitter): “Μια χαρά είναι αυτά που δήλωσε η Μποφίλιου. Αυτά που τραγουδάει δεν αντέχονται. / X”
Μια χαρά είναι αυτά που δήλωσε η Μποφίλιου. Αυτά που τραγουδάει δεν αντέχονται.
Τζίο_ on X (formerly Twitter): “Βγαίνει η Μποφίλιου στην ΕφΣυν κ λέει για τροτσκισμο, ηγείται της επανάστασης του προλεταριάτου κ βγάζει νέο δίσκο, βγαίνει ο Σφακιανακης στην ΤιΒι κ εξυμνεί τη ΧΑ, ειναι Τριτη. / X”
Βγαίνει η Μποφίλιου στην ΕφΣυν κ λέει για τροτσκισμο, ηγείται της επανάστασης του προλεταριάτου κ βγάζει νέο δίσκο, βγαίνει ο Σφακιανακης στην ΤιΒι κ εξυμνεί τη ΧΑ, ειναι Τριτη.
Navahunt η Μαϊμού on X (formerly Twitter): “Είστε τόσο μαλ. που τα χώνετε στην τραγουδίστρια Μποφιλιου για τις μαλ. που λέει, ενώ για τόσους και τόσους παλαπίπες που έλεγαν και λένε αυτά επί δέκα και τους στείλατε και στη βουλή ως επιβράβευση, τίποτα, τσιμουδιά, όλα καλά, αυταπατημένοι αυτοικανοποιούμενοι,ψηφοφόροι και μη / X”
Είστε τόσο μαλ. που τα χώνετε στην τραγουδίστρια Μποφιλιου για τις μαλ. που λέει, ενώ για τόσους και τόσους παλαπίπες που έλεγαν και λένε αυτά επί δέκα και τους στείλατε και στη βουλή ως επιβράβευση, τίποτα, τσιμουδιά, όλα καλά, αυταπατημένοι αυτοικανοποιούμενοι,ψηφοφόροι και μη
JavaScript is not available.
No Description
Τοκάτας Φούγκας on X (formerly Twitter): “Οι εν ελλάδι φιλελεύθεροι ξαναχτυπούν. Η Μποφίλιου είναι αριστεροκουλτουροξερωγώ επειδή τοποθετήθηκε σε συνέντευξή της ευθέως κατά των χρυσαυγιτών. https://t.co/wXhuNTKR0Q / X”
Οι εν ελλάδι φιλελεύθεροι ξαναχτυπούν. Η Μποφίλιου είναι αριστεροκουλτουροξερωγώ επειδή τοποθετήθηκε σε συνέντευξή της ευθέως κατά των χρυσαυγιτών. https://t.co/wXhuNTKR0Q



Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι όταν σχολιάζεται η Μποφίλιου γίνεται ξαφνικά λόγος για “εμετικά-σεξιστικά σχόλια από φιλελέδες” και άμεση χρήση του επιχειρήματος “ναι αλλά για τον ………………………….. δεν λέτε τίποτα” (τοποθετήστε όνομα της επιλογής σας).
Όσον αφορά τις δηλώσεις Μποφίλιου, δεν αλλάζει κάτι, τα ίδια έλεγε προ-Σύριζα, επανάσταση από το safe space του καναπέ, πρόγραμμα στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του Διογένη, διχαστικός λόγος και όλα τα ωραία που κράζουμε στον Σφακιανάκη….
Η λατρεμένη Νατάσα Μποφίλιου δεν είχε ποτέ διχαστικό λόγο. Εξέφρασε την άποψή της και θεωρώ τα υβριστικά σχόλια που γίνονται εις βάρος της εντελώς άδικα. Υπάρχουν και σατιρικά σχόλια για το άτομό της τα οποία είναι χιουμοριστικά αλλά δεν προσβάλλουν. Θα ήταν καλό να μάθουμε να μην ξεφτιλίζουμε ανθρώπους και να μην τους προσβάλλουμε χυδαία επειδή έχουν κάποια άποψη. Δικαίωμά της να δηλώνει τροτσκίστρια κι ό,τι θέλει. Το να παρουσιάζουν κάποιοι το πού αποφοίτησε και να θεωρούν ότι έχει δεξιές τσέπες κι όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν είναι χυδαιότητα. Οι ιδέες και τα πιστεύω μας δεν προσδιορίζονται από το… Διαβάστε περισσότερα »
Μισό λεπτό. Δεν είχε ποτέ διχαστικό λόγο; Δηλαδή όταν αποκαλεί την Ε.Ε. ως δικτατορία, όταν μοιράζει ψόφους (όπως κάνουν και οι χρυσαυγουλήτες), όταν τάσσεται υπέρ μιας επανάστασης θεωρείς δηλαδή ότι δεν διαχωρίζει την κοινωνία. Όχι φίλτατε, η αγαπητή Μποφίλιου έχει λόγο επιπέδου Νότη (παντελής έλλειψη λογικών επιχειρημάτων, επίκληση στο συναίσθημα, δογματισμό, μεγαλοστομία) απλά επειδή τάσσεται υπέρ της κομμουνιστικής αριστεράς συγκινεί αντί να προκαλεί αναγούλα. Τώρα ότι και να δηλώνει φυσικά και είναι δικαίωμα της, στην Ελλάδα άλλωστε ότι δηλώσεις είσαι . Τώρα όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, αναμφίβολα άτομα εύπορα, απόφοιτοι εκπαιδευτηρίων Δούκα κ.α. μπορούν να είναι ότι θέλουν δεν… Διαβάστε περισσότερα »
Προσωπικά προσπαθώ να αγνοώ (αν γίνεται, να μη μαθαίνω καν) τις πολιτικές, φιλοσοφικές κλπ. απόψεις καλλιτεχνών διότι με ξενερώνουν στο 90% των περιπτώσεων (όπως δυστυχώς και η συγκεκριμένη). Η πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητη για την απόλαυση καλλιτεχνικών έργων. Καλύτερα να αφήνουμε ότι σχετίζεται με αυτά στη φαντασία μας.
Mια χαρά τα λέει ο Τατσόπουλος σε ύφος Καρανίκα!
Μια χαρά ήταν η καινούρια απάντηση που έδωσε μέσω φέις-μπουκ η ίδια η λατρεμένη Νατάσα σε όσους την κατέκριναν.
Προσυπογράφω τα λόγια της.
Σας τα είπε σε όλους σας ολόσωστα.
Το σχόλιο μου πήγαινε αλλού! Σίγουρα όχι στην κα Μποφίλιου τη γνώμη της οποίας σέβομαι απεριόριστα!
Κάποιοι χαιρετίζουν τις fb βρισιές των Τατσοπουλων την ώρα που κοκκινίζουν με τις fb βρισιές του Καρανικα . Τις συμπεριφορές αλά καρτ δεν ανέχομαι …. Τίποτα άλλο
Στο Μπλε Παπαγάλο αδερφές μου! Στο Μπλε Παπαγάλο!