σε ,

4χρονη ντροπιάζει όσους στοκάρουν υπερβολικές προμήθειες απ’ το σούπερ μάρκετ

Έγινε η νέα ηρωίδα του διαδικτύου

Μια 4χρονη έγινε η νέα ηρωίδα του διαδικτύου μετά από ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να εξηγεί λεπτομερώς τους κινδύνους από την υπέρμετρη αγορά τροφίμων στα σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Facebook από τη μητέρα της Jen Legg και το επαναδημοσίευσε στο Twitter ο Giles Paley-Phillips, δείχνει το νεαρό κορίτσι να εξηγεί στη μητέρα της γιατί όλη η κατάσταση στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους είναι απλά εξωφρενική.

Giles Paley-Phillips on Twitter

‘It’s a joke!!!’ 4 year olds anger at people stockpiling https://t.co/maZvMh3pLJ

«Δεν θα μείνει κανένα φαγητό αν τα πάρουν όλα», εξηγεί πολύ σωστά η μικρή και αναρωτιέται: «Αφού ήρθαν ως εδώ απλά για ν’ αγοράσουν φαγητό, ΓΙΑΤΙ πήραν όλο το φαγητό;»

Το κορίτσι στη συνέχεια προτείνει στην μητέρα της να πάνε σε άλλο σούπερ μάρκετ για να βρουν περισσότερα προϊόντα, αλλά αυτή της λέει ότι πιθανότατα η κατάσταση θα είναι παρόμοιο όπου και να πάνε. Πράγμα που την κάνει να αναφωνήσει: «Πλάκα κάνεις! Θα αστειεύεσαι»

Στη συνέχεια προτείνει να καλέσουν την αστυνομία για να τους οδηγήσει στη φυλακή, κάτι που ακούγεται εξωφρενικό, αλλά σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό πολλών καταναλωτών που βρίσκουν αυτές τις μέρες άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ. [indy100]

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ μάρκετ είχε πρωτοποριακή ιδέα για να σταματήσει την υπέρμετρη αγορά αντισηπτικών

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε