σε ,

«Αφού ξέρουμε πως χώρισαν!» – Όλοι μιλάνε για το MasterChef

Οι τηλεθεατές έχουν πολλά να πουν για το ζευγάρι του ριάλιτι

χαρ

Δεύτερη μέρα του Silver Award και η αγωνία συνεχίστηκε. Με επίτιμους καλεσμένους τους chef Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά να επιλέγουν τα υλικά για την κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα του φετινού Silver Week.

Να πώς αντέδρασε το τουίτερ

☤ Marianna Winchester 🇬🇷 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Αυτο το σετ με τα μαχαιρια ξεμεινε απο το πανελ της Μενεγακη και θελουν να το ξεφορτωθουν; pic.twitter.com/d7ST551shF / X”

MasterChefGR Αυτο το σετ με τα μαχαιρια ξεμεινε απο το πανελ της Μενεγακη και θελουν να το ξεφορτωθουν; pic.twitter.com/d7ST551shF

Anteleid on X (formerly Twitter): “Γαριδα φυσικής προέλευσης! Χωρα προέλευσης: ΟυκρανίαΠολη προελευσης: Τσέρνομπιλ! #MasterChefGR pic.twitter.com/v7Ab6embWp / X”

Γαριδα φυσικής προέλευσης! Χωρα προέλευσης: ΟυκρανίαΠολη προελευσης: Τσέρνομπιλ! #MasterChefGR pic.twitter.com/v7Ab6embWp

☤ Marianna Winchester 🇬🇷 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR εμεις στις Πανελελε οταν επρεπε να αντιγραψουμε σχηματα στη Βιολογια: pic.twitter.com/35HsLrgjxT / X”

MasterChefGR εμεις στις Πανελελε οταν επρεπε να αντιγραψουμε σχηματα στη Βιολογια: pic.twitter.com/35HsLrgjxT

Ασφαλίτης (ηθοποιός, κλόουν, ρουφιάνος) on X (formerly Twitter): “Όταν βλέπεις να κάνουν αλλά ντα αλλά από αυτά που κάνει ο σεφ #MasterChefGR pic.twitter.com/NzPQrnqZoC / X”

Όταν βλέπεις να κάνουν αλλά ντα αλλά από αυτά που κάνει ο σεφ #MasterChefGR pic.twitter.com/NzPQrnqZoC

JavaScript is not available.

No Description

Medea on X (formerly Twitter): “από τα νεύρα που τους δημιούργησαν οι οδηγίες ο ένας τύλιξε την γαρίδα λες και την επνιγε και ο άλλος λες και ήθελε να τελειώνει #MasterChefGR / X”

από τα νεύρα που τους δημιούργησαν οι οδηγίες ο ένας τύλιξε την γαρίδα λες και την επνιγε και ο άλλος λες και ήθελε να τελειώνει #MasterChefGR

THE PRITS η ανήθικη on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR η γαρίδα που νόμιζε πως είναι αστακός και φόρεσε ζουρλομανδία😂😂😂 pic.twitter.com/Woz8mKLczo / X”

MasterChefGR η γαρίδα που νόμιζε πως είναι αστακός και φόρεσε ζουρλομανδία😂😂😂 pic.twitter.com/Woz8mKLczo

Η Μαρία και ο Δημήτρης ήταν αντίπαλοι αλλά προκρίθηκαν και οι δύο στον ημιτελικό

⟭⟬ Joanna⁷ saw j-hope on X (formerly Twitter): “Δε μπορώ όμως άλλο ξερνάω συνέχεια φιλάκια&αγκαλιές σε μαγειρικό διαγωνισμό.Συμμαζευτείτε ρε&οι 2 βλαμμένα είστε ούτως ή άλλως🤦🏻‍♀️το κοροϊδάκι της δεσποινίδος & η άλλη μπροστά σε ολόκληρη τηλεόραση βγάζει το ψώνιο και τον εγωισμό της, ούτε καν μιλάει ωραία γι αυτον#MasterChefGR pic.twitter.com/bfypgK6OoP / X”

Δε μπορώ όμως άλλο ξερνάω συνέχεια φιλάκια&αγκαλιές σε μαγειρικό διαγωνισμό.Συμμαζευτείτε ρε&οι 2 βλαμμένα είστε ούτως ή άλλως🤦🏻‍♀️το κοροϊδάκι της δεσποινίδος & η άλλη μπροστά σε ολόκληρη τηλεόραση βγάζει το ψώνιο και τον εγωισμό της, ούτε καν μιλάει ωραία γι αυτον#MasterChefGR pic.twitter.com/bfypgK6OoP

Ο Θείος Waldo on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Τί μάθαμε φέτος από το masterchef; Ότι ο Μπέλος και η Μαρία είναι ζευγάρι. Μας το θυμίζετε σε κάθε επεισόδιο. Έλεος πια, είστε πολύ σαχλόί! pic.twitter.com/xqsIZcbJqs / X”

MasterChefGR Τί μάθαμε φέτος από το masterchef; Ότι ο Μπέλος και η Μαρία είναι ζευγάρι. Μας το θυμίζετε σε κάθε επεισόδιο. Έλεος πια, είστε πολύ σαχλόί! pic.twitter.com/xqsIZcbJqs

Ξινή Πρωταγωνίστρια on X (formerly Twitter): “Δεν ψάχνουν όλες για χορηγό αλλά η ατάκα αν κερδίσει ο μπελλος θα μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μου τι είναι γιατί κάπου χαθηκα. Κρίμα να σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου και είσαι και 20 χρόνων. #MasterChefGR / X”

Δεν ψάχνουν όλες για χορηγό αλλά η ατάκα αν κερδίσει ο μπελλος θα μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μου τι είναι γιατί κάπου χαθηκα. Κρίμα να σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου και είσαι και 20 χρόνων. #MasterChefGR

Kourtakos on X (formerly Twitter): “Κακός ΜΠΕΛας μας βρήκε με δαυτους στο #MasterChefGR / X”

Κακός ΜΠΕΛας μας βρήκε με δαυτους στο #MasterChefGR

🔸 Η Γαλιάντρα 🔸 on X (formerly Twitter): “Μαράκι σου έχω απάντησηκαι δε θα κερδίσειςκαι θα χωρίσεις #MasterChefGR pic.twitter.com/OJLwAakJBR / X”

Μαράκι σου έχω απάντησηκαι δε θα κερδίσειςκαι θα χωρίσεις #MasterChefGR pic.twitter.com/OJLwAakJBR

JavaScript is not available.

No Description

Σε πολλούς φάνηκε στημένο το αποτέλεσμα

Φρέντο Mercury on X (formerly Twitter): “Η μάχη μεταξύ δημήτρη-μαρακίου στην επόμενη φάση θα ναι στυλ smackdown θα παλεύουν μόνο για τα μάτια του κόσμου#MasterChefGR pic.twitter.com/XprdDgz511 / X”

Η μάχη μεταξύ δημήτρη-μαρακίου στην επόμενη φάση θα ναι στυλ smackdown θα παλεύουν μόνο για τα μάτια του κόσμου#MasterChefGR pic.twitter.com/XprdDgz511

Mixalis Kratimenos on X (formerly Twitter): “Παρωδία το φετινό silver award. #MasterChefGR / X”

Παρωδία το φετινό silver award. #MasterChefGR

E. Georgegraphic on X (formerly Twitter): “Το ξεφτίλισαν το φετινό #MasterChefGRΤόσο προβλέψιμο σενάριο:-“Τι είναι πιασάρικο; Δε θα χε πλάκα το ζευγαράκι να είναι απέναντι;”-“Άσε, το χουμε” / X”

Το ξεφτίλισαν το φετινό #MasterChefGRΤόσο προβλέψιμο σενάριο:-“Τι είναι πιασάρικο; Δε θα χε πλάκα το ζευγαράκι να είναι απέναντι;”-“Άσε, το χουμε”

Μάριος on X (formerly Twitter): “Επειδή το ζευγαράκι απ τα lidl παίρνει μπουλο και δεν παει τελικο, ειπαν να χρυσωσουν το χαπι με το Σιλβερ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΝΕΝΑ #MasterChefGR / X”

Επειδή το ζευγαράκι απ τα lidl παίρνει μπουλο και δεν παει τελικο, ειπαν να χρυσωσουν το χαπι με το Σιλβερ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΝΕΝΑ #MasterChefGR

👑🍊 Χρύσα Δριτσέλη -29/05/24🏹 on X (formerly Twitter): “Αυτοί κατάφεραν να κάνουν reality και το silver award. Στο μεταξύ παραγωγούλα ξέρουμε πως χώρισαν. Αδιάφορο ζευγάρι τελείως #MasterChefGR / X”

Αυτοί κατάφεραν να κάνουν reality και το silver award. Στο μεταξύ παραγωγούλα ξέρουμε πως χώρισαν. Αδιάφορο ζευγάρι τελείως #MasterChefGR

XebexsReign on X (formerly Twitter): “Ρε #MasterChefGR, ποσό ξεφτίλα ρεεε… δλδ Τυχαία τώρα Μαρία – Μπέλλος για τα 10000? Για αυτό σε χώρισε ρε μλκ μετά ? Να μην σ δώσει τα μισά ??? Πάλι κότσο σε έπιασε ??? pic.twitter.com/CALLbZF3KV / X”

Ρε #MasterChefGR, ποσό ξεφτίλα ρεεε… δλδ Τυχαία τώρα Μαρία – Μπέλλος για τα 10000? Για αυτό σε χώρισε ρε μλκ μετά ? Να μην σ δώσει τα μισά ??? Πάλι κότσο σε έπιασε ??? pic.twitter.com/CALLbZF3KV

Sugarland on X (formerly Twitter): “γιατι ρε παιδια στημενο και τετοια?λες και ο σταυρης εχασε απο καμια μαριαννα…περα απο τα προσωπικα ο μπελλος ειναι απο τους καλυτερους (αν οχι ο καλυτερος) μαγειρας…μην τα ισοπεδωνουμε ολα.αξιζει τη θεση του μαγειρικα με το σπαθι του #MasterChefGR / X”

γιατι ρε παιδια στημενο και τετοια?λες και ο σταυρης εχασε απο καμια μαριαννα…περα απο τα προσωπικα ο μπελλος ειναι απο τους καλυτερους (αν οχι ο καλυτερος) μαγειρας…μην τα ισοπεδωνουμε ολα.αξιζει τη θεση του μαγειρικα με το σπαθι του #MasterChefGR

Η Μαρλέν βγήκε στην αντεπίθεση

Ms Chanandler Bong on X (formerly Twitter): “Όταν η Μάρλεν είπε ότι θα τους φάει όλους.. #MasterChefGR pic.twitter.com/aGLT326jla / X”

Όταν η Μάρλεν είπε ότι θα τους φάει όλους.. #MasterChefGR pic.twitter.com/aGLT326jla

Chris Pro on X (formerly Twitter): “Και όμως μοιάζουν , πως τα κατάφερε? #MasterChefGR pic.twitter.com/nJWrOsztQx / X”

Και όμως μοιάζουν , πως τα κατάφερε? #MasterChefGR pic.twitter.com/nJWrOsztQx

JavaScript is not available.

No Description

Kiouria on X (formerly Twitter): “Όχι;#MasterChefGR pic.twitter.com/ZpTryfvWVm / X”

Όχι;#MasterChefGR pic.twitter.com/ZpTryfvWVm

anmar on X (formerly Twitter): “#MasterChefGRοι γελοιοι του ………MasterChefGRη κουμπαρομπεμπεκα ορκαο ”ορεστης μακρης” του μαστροσεφκαι η προσωποποιηση της αλητοκακιας !!!!οι μονοι που ΔΕΝ εχουν καταλαβειπως βρεθηκαν εως …εδω !!!!!!!!!! pic.twitter.com/Fsyk6E4xQm / X”

MasterChefGRοι γελοιοι του ………MasterChefGRη κουμπαρομπεμπεκα ορκαο ”ορεστης μακρης” του μαστροσεφκαι η προσωποποιηση της αλητοκακιας !!!!οι μονοι που ΔΕΝ εχουν καταλαβειπως βρεθηκαν εως …εδω !!!!!!!!!! pic.twitter.com/Fsyk6E4xQm

Ενώ ο Τζον δήλωσε με σιγουριά: «Τώρα τελείωσε το Power of Love, από αύριο ξεκινάει το MasterChef»

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Είσαι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ή η Ελένη Βλαχάκη;

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια