σε , , ,

Μια γυναίκα την είπε στην Jessica Chastain στο Instagram. Η απάντηση της ηθοποιού είναι φανταστική

Τέτοιους σελέμπριτι θέλουμε

Η Jessica Chastain δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, απ’ ό,τι φαίνεται είναι επίσης και πολύ καλός άνθρωπος. Την Παρασκευή δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία φορούσε ένα μπλουζάκι με ένα φεμινιστικό σύνθημα για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας: «Όλοι θα έπρεπε να είμαστε φεμινιστές»

FEMINISM: the theory of the political, economic, and social equality of the sexes #happyinternationalwomensday 📸@renatocampora

163.6k Likes, 1,659 Comments – Jessica Chastain (@jessicachastain) on Instagram: «FEMINISM: the theory of the political, economic, and social equality of the sexes…”

Συνοδευόταν από την λεζάντα: «Φεμινισμός: η θεωρία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ισότητας των φύλων»

Πολλοί από τους φανς της συμφώνησαν με την φωτογραφία, αφήνοντας σχόλια υποστήριξης για την ηθοποιό και το φεμινιστικό κίνημα. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε δημοφιλή λογαριασμό διασήμων, υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια. Ένα όμως κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της Chastain. Ήταν από μια γυναίκα που ονομάζεται Karin Schulz, η οποία έγραψε μια μπηχτή:

«Ναι, όλοι θα έπρεπε να είμαστε φεμινιστές που όμως πιστεύουν στο Θεό και υποστηρίζουν και τα αγέννητα. Ένα τέτοιο είδος φεμινισμού μόνο θα υποστήριζα.»

Η Schultz ως πιστή Χριστιανή αποκηρύσσει τις αμβλώσεις, τις οποίες ως γνωστόν η ηθοποιός υποστηρίζει και το σχόλιό της μπορεί να εξόργιζε άλλες σελέμπριτι φεμινίστριες που θα προσπαθούσαν να της ανταποδώσουν τη μπηχτή.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Chastain έψαξε να μάθει ποια είναι η γυναίκα πίσω από το σχόλιο. Η Karin έχει μιλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις προσπάθειές που κάνει με τον σύζυγό της να αποκτήσουν παιδί. Κάποια βιολογικά προβλήματα όμως δεν τους το έχουν επιτρέψει μέχρι σήμερα. Μετά από πολλές δοκιμές, έμαθαν ότι θα χρειαστούν ιατρική βοήθεια, μια δαπανηρή διαδικασία που θα τους έβαζε σε χρέη. Έτσι η Karin δημιούργησε ένα GoFundMe με στόχο να ζητήσουν τη βοήθεια των ανθρώπων για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Έτσι η Chastain έδωσε μια προσεκτική απάντηση:

«Ναι, μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι σωστό για εσάς. Εγώ είμαι υπέρ της επιλογής της γυναίκας που θέλει να κάνει άμβλωση και πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Διάβασα για την προσπάθεια σας να γίνετε γονείς και συγκινήθηκα. Ελπίζω ότι το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα το 2018!»

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το τέλος της απάντησης της, καθώς η ηθοποιός επέλεξε να δωρίσει 2.000 δολάρια στην εκστρατεία GoFundMe του ζευγαριού, γεγονός που καταγράφηκε από χρήστη του Twitter και έγινε γρήγορα viral.

Sam Montgomery on Twitter

We don’t deserve Jessica Chastain

«Δεν μας αξίζει η Jessica Chastain»

Η ηθοποιός πρόσθεσε κι ένα μήνυμα μαζί με τη δωρεά


«Θα γίνετε υπέροχοι γονείς που διδάσκουν την αγάπη μέσα από παραδείγματα. Κάποια μέρα θα έχετε το μωρό σας. Μην το βάζετε κάτω»

Η δωρεά της ηθοποιού βοήθησε το ζευγάρι να φτάσει τα 3.200 ευρώ και να πλησιάσουν το στόχο τους που είναι τα 4.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

18 points
Upvote Downvote

Total votes: 26

Upvotes: 22

Upvotes percentage: 84.615385%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 15.384615%

Αφήστε μια απάντηση