σε , ,

Αντιδράσεις για τα δημόσια δώρα στην 10χρονη απ’ το δικηγόρο της 33χρονης

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ένιωσε ευσυγκίνητος. Και μετά, ένιωσε θιγμένος

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, νιώθει ευσυγκίνητος…

Ένιωσα άβολα όταν το είδα. 

Κυρίως επειδή το έκανε δημόσια, ανεβάζοντάς το στο Facebook και λέγοντας καλά λόγια για την πράξη του, σα να έκανε κάτι πολύ σπουδαίο. Οι αυτοκολακείες του «ανιδιοτελές δώρο αγάπης» και «ευγενική ανθρώπινη χειρονομία» χτυπάνε άσχημα.

Αν είναι ανιδιοτελές το δώρο του (κι όχι προσπάθεια να φτιάξει το ίματζ του τη στιγμή που τον βρίζει η μισή Ελλάδα) μένει να φανεί. Τα περί δώρων αγάπης και ευγενικών χειρονομιών ας αφήσει να τα πουν άλλοι. Ίσως και η 10χρονη.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσες πολλές και πολλά απ’ τα σχόλια τα θεώρησε υβριστικά που, αν δεν κάνω λάθος, διέγραψε την ανάρτηση και έγραψε αυτό:

Δεν γνωρίζω για ποια σχόλια μιλάει, πιστεύω όμως πως γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ ύβρεων και κριτικής.

Ενδεχομένως το κράξιμο που τρώει (και είναι άδικο το κράξιμο όταν γίνεται μόνο και μόνο επειδή ανέλαβε μία υπόθεση) να τον οδήγησε να θέλει να δείξει πως δεν είναι κάποιο άκαρδο τέρας, και άρα ανέβασε τη φωτογραφία με τα «δώρα» που είχε σκοπό να στείλει στη 10χρονη. Μοιάζει να του γύρισε μπούμερανγκ, κυρίως γιατί η κίνηση φάνηκε βεβιασμένη.

Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης. Μέσα στο δικαστήριο. Επικοινωνιακές κινήσεις εκτός δικαστηρίου δεν μας αφορούν.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όχι, δεν είναι καν λεσβία. Ούτε ακτιβίστρια, ούτε ΛΟΑΤΚΙ+

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
Nasos Dimis

Μήπως το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε αποτυχημένα να επηρεάσει την μαρτυρία της μικρής??? Και αυτό δε το βλέπω πολύ νόμιμο.

Axi3kala
Μέλος
Axi3kala

Κάλλιστα θα μπορούσε να προσφέρει σοκολατάκια ως «ανιδιοτελές δώρο αγάπης» και «ευγενική ανθρώπινη χειρονομία» σε ένα σύνδεσμο της ΑΕΚ μετά την ήττα τους στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό και κατόπιν να καταγγείλει τις όποιες αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν.Τί όχι?