σε , , ,

Bitch κι όχι δολοφόνος: Το πρόβλημα με τις παλιές αναρτήσεις της Κάτιας

Παλιά ποστ της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Facebook ήρθαν στην επιφάνεια. Πόσο κακό είναι αυτό;

Παλιά ποστ της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Facebook ήρθαν στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της. Η παίκτρια του Gntm δήλωνε τότε αηδιασμένη με πολλά πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που την ενοχλούσαν, και διασκέδαζε πολύ να ρίχνει κράξιμο.

Να τι έλεγε το 2016

 

 

Και παλιότερα:

 

Cancelled;

Διάβασα παντού ότι η αποκάλυψη των παλιότερών της ποστ την «ακυρώνουν», και πολλοί υποστηρικτές της την αποκηρύσσουν, με τον ίδιο τρόπο που πριν καναδυό μήνες το gay κοινό της Τζούλιας Αλεξανδράτου την εγκατέλειψε (και καλά έκανε) με το που άρχισε να βρίζει τους γκέι.

Κάποιες υπερβολές που διάβασα με έφεραν σε αμηχανία. Άνθρωποι που τη βρίζουν πατόκορφα με το χειρότερο τρόπο, δεν μπορούν να κουνούν ηθικολογικά το δάχτυλο λες και αυτοί είναι καλύτεροι. Δεν κουράζομαι να το γράφω (και να το υπενθυμίζω και στον εαυτό μου): Αν σε ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιου -της Κάτιας στην προκειμένη περίπτωση- σπάσε τον κύκλο, ξεκινώντας απ’ τον εαυτό σου: Μην κάνεις τα ίδια.

Η ανθρωποφαγία είναι εύκολη -και χαρακτήρες όπως το εν λόγω μοντέλο την κάνουν ακόμα ευκολότερη-, όμως αφενός δεν είναι η λύση και αφετέρου συχνά ξεφεύγει και χάνεται το μέτρο. Η κοπέλα είναι bitch, όχι δολοφόνος.

Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι πως στα 15 ή στα 20 της έγραφε ψιλορατσιστικές αηδίες, τη στιγμή μάλιστα που κι η ίδια ήρθε από άλλη χώρα (#επώς), αλλά η άγρια χαρά με την οποία η κάθε Κάτια κράζει ό,τι δε της αρέσει – χαρά που επιβραβεύεται απ’ τους followers.

Ελευθερία του λόγου έχουμε και ο καθένας κρίνεται, όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό απ’ αυτούς που την εξασκούν χαιρέκακα μόνο και μόνο για να πληγώσουν κόσμο, για να το παίξουν σπουδαίοι ή, το συχνότερο, για να κάνουν και τα δύο μαζί.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΚΑΛΟΠ: Υποστηρίζετε την Ασημίνα του GNTM που λέει πως υπέστη πολιτική φίμωση;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση